Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα 

εχω ένα lenovo thinkpad mt 3371 (μη με ρωτήσετε γιατί το εχω ) κι εχω πρόβλημα με το wifi

συγκεκριμένα ενώ δεν μου βρίσκει το δίκτυο που εχω μέσα στο δωμάτιο (cosmote) και μου βρίσκει κάποια που είναι πολύ μακρια (nova,voda)

εχει καμία δυσλειτουργία με τα modem της cosmote έχουμε κάποια λύση?

Δημοσ.
2 ώρες πριν, 29gk είπε

Εχεις τσεκαρει το modem; Εστω ενα απλο on/off;

εχω 2 modem  της cosmote σε κοντινή απόσταση το ένα στο ιδιο δωμάτιο και το άλλο στον ακριβός απο επάνω όροφο στα 4-5 μετά

εκανα και restar το modem μου αλλά αδυνατεί να το βρει....

Δημοσ.
1 ώρα πριν, sil_unique είπε

μήπως το cosmote είναι μόνο 5G και δεν υποστηρίζεται από το φορητό;

εχω ενεργα τα 2.4 τα 5.... και στα 2 μοντεμ

Δημοσ.

Εχεις δικτυακο ζητημα. Εφοσον βλεπει αλλα διαθεσιμα δικτυα/wifi τοτε κατι τρεχει με το μοντεμ ή και βασικα με τις ρυθμισεις του. Δεν δειχνει "μηχανικο" ζητημα του φορητου.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, 29gk είπε

Εχεις δικτυακο ζητημα. Εφοσον βλεπει αλλα διαθεσιμα δικτυα/wifi τοτε κατι τρεχει με το μοντεμ ή και βασικα με τις ρυθμισεις του. Δεν δειχνει "μηχανικο" ζητημα του φορητου.

λογικά εχει ασυμβατότητα. σκέφτομαι να κανω bios update αλλα το φοβάμαι μήπως μου μείνει στα χερια....χαχαχα

Δημοσ.
1 hour ago, geo29 said:

λογικά εχει ασυμβατότητα. σκέφτομαι να κανω bios update αλλα το φοβάμαι μήπως μου μείνει στα χερια....χαχαχα

Με το bios update θα αλλαξει η μαρκα και το μοντελο της ασυρματης καρτας ? 

Δημοσ.
On 06/06/2025 at 08:41, geo29 said:

καλημερα 

εχω ένα lenovo thinkpad mt 3371 (μη με ρωτήσετε γιατί το εχω ) κι εχω πρόβλημα με το wifi

συγκεκριμένα ενώ δεν μου βρίσκει το δίκτυο που εχω μέσα στο δωμάτιο (cosmote) και μου βρίσκει κάποια που είναι πολύ μακρια (nova,voda)

εχει καμία δυσλειτουργία με τα modem της cosmote έχουμε κάποια λύση?

Το συγκεκριμενο βγηκε πριν απο 13 χρονια και ηταν και φτηνιαρικο μμοντελο. Μετα απο τοσο καιρο,ειναι επομενο αν και οχι υποχρεωτικο,καποιο hardware να μην υποστηριζεται.

Δημοσ.
8 ώρες πριν, mphxths είπε

Με το bios update θα αλλαξει η μαρκα και το μοντελο της ασυρματης καρτας ? 

ίσως υποστηρίζει κάποια ποιο νεα hardware.... δεν ξερω....

1 ώρα πριν, benign είπε

Το συγκεκριμενο βγηκε πριν απο 13 χρονια και ηταν και φτηνιαρικο μμοντελο. Μετα απο τοσο καιρο,ειναι επομενο αν και οχι υποχρεωτικο,καποιο hardware να μην υποστηριζεται.

προφανώς και έχεις δικιο ..... ρώτησα μήπως υπάρχει κάποια λύση .....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
26 minutes ago, geo29 said:

ίσως υποστηρίζει κάποια ποιο νεα hardware.... δεν ξερω....

προφανώς και έχεις δικιο ..... ρώτησα μήπως υπάρχει κάποια λύση .....

Κοιταξε,υπαρχουν στα μεταχειρισμενα του ινσομνια, απειρως καλυτερα και πιο συγχρονα λαπτοπ σε πολυ καλες τιμες,μερικες φορες.Εχω παρει ενα για μια φιλη μου και ''ειδε το φως'' που λενε,απο εκει που βασανιζοταν.Ριξε μια ματια.

Εναλλακτικα,φτιαξε ενα live usb με μια διανομη linux που λεγεται Antix και τρεξε το δοκιμαστικα,χωρις να κανεις εγκατασταση,να δεις αν εκει υποστηριζεται.Αν ναι και αν δεν εχεις κατι ειδικο,σε συμβουλευω να βαλεις αυτη τη διανομη. 

https://antixlinux.com/

Επεξ/σία από benign
  • Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, benign είπε

Κοιταξε,υπαρχουν στα μεταχειρισμενα του ινσομνια, απειρως καλυτερα και πιο συγχρονα λαπτοπ σε πολυ καλες τιμες,μερικες φορες.Εχω παρει ενα για μια φιλη μου και ''ειδε το φως'' που λενε,απο εκει που βασανιζοταν.Ριξε μια ματια.

Εναλλακτικα φτιαξε ενα live usb με μια διανομη linux που λεγεται Antix και τρεξε το δοκιμαστικα,χωρις να κανεις εγκατασταση,να δεις αν εκει υποστηριζεται.Αν ναι και αν δεν εχεις κατι ειδικο,σε συμβουλευω να βαλεις αυτη τη διανομη. 

https://antixlinux.com/

είναι το μικρόβιο του φτιάχνω κατι και δεν το πετάω απλα.... σαφώς βρίσκεις πολύ καλύτερα και πολύ οικονομικά. 

ευχαριστω ...!!!

• Like 1
Δημοσ.

Μου φαίνεται περίεργο . ακόμα και να μην υποστηρίζει την κρυπτογράφηση θα σου το έβλεπε έστω σαν ssid . Μήπως είναι κρυφό το δίκτυο γι αυτό δεν σου το βλέπει? κανε ένα δίκτυο guest στο ρουτερ  και δες να μην είναι κρυφό , σε άλλες συσκευές βλέπεις τα 2,4g δίκτυα σου ?

Δημοσ.
7 ώρες πριν, ice25 είπε

Μου φαίνεται περίεργο . ακόμα και να μην υποστηρίζει την κρυπτογράφηση θα σου το έβλεπε έστω σαν ssid . Μήπως είναι κρυφό το δίκτυο γι αυτό δεν σου το βλέπει? κανε ένα δίκτυο guest στο ρουτερ  και δες να μην είναι κρυφό , σε άλλες συσκευές βλέπεις τα 2,4g δίκτυα σου ?

εχω 5 συσκευές συνδεδεμένες στο δίκτυο και το άλλο μόντεμ που είναι στον επάνω όροφο το βλέπουν ολες ....

κι εμένα μου κανει περίεργο που δεν βλέπει τα cosmote και βλέπει όλα τα αλλα ....

Δημοσ.
50 λεπτά πριν, geo29 είπε

εχω 5 συσκευές συνδεδεμένες στο δίκτυο και το άλλο μόντεμ που είναι στον επάνω όροφο το βλέπουν ολες ....

κι εμένα μου κανει περίεργο που δεν βλέπει τα cosmote και βλέπει όλα τα αλλα ....

Στο 2,4 η στα 5Ghz?  ονόμασε διαφορετικά τα δυο δίκτυα για να δεις αν εκπέμπει ταυτόχρονα στα 2,4 . μήπως το έχεις κλειστό η κρυφό.  

εγώ τα έχω πει πχ cosmote2_4  και cosmote5  πολλές παλιές συσκευές δεν βλέπουν το cosmote5 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...