George6633 Δημοσ. Παρασκευή στις 01:31 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 01:31 μμ (επεξεργασμένο) Καλησπέρα και συγγνώμη αν αυτό που ρωτάω είναι γελοίο,αλλά επειδή δουλεύω και έχω μπλοκάρει δεν μπορώ να βρω μια λύση... Εχω έναν υπολογιστή Acer της εταιρίας και σήμερα του έκανα ένα update.. Από τότε όταν βάζω στο card reader την SD ή το καλώδιο στο Drone για να μεταφέρω αρχεία,δεν μου ανοίγει αυτόματα ο φάκελος μπροστά στην οθόνη αλλά πρέπει να ψάχνω μέσα στο PC και να τα βρίσκω... Υπάρχει κάποια λύση σε αυτή γιατί χάνω πολύ χρόνο και γίνεται ένα μπαχαλο? Ευχαριστώ Επεξ/σία Παρασκευή στις 02:07 μμ από George6633
Λύση seithan Δημοσ. Παρασκευή στις 02:10 μμ Λύση Δημοσ. Παρασκευή στις 02:10 μμ 35 minutes ago, George6633 said: Καλησπέρα και συγγνώμη αν αυτό που ρωτάω είναι γελοίο,αλλά επειδή δουλεύω και έχω μπλοκάρει δεν μπορώ να βρω μια λύση... Εχω έναν υπολογιστή Acer της εταιρίας και σήμερα του έκανα ένα update.. Από τότε όταν βάζω στο card reader την SD ή το καλώδιο στο Drone για να μεταφέρω αρχεία,δεν μου ανοίγει αυτόματα ο φάκελος μπροστά στην οθόνη αλλά πρέπει να ψάχνω μέσα στο PC και να τα βρίσκω... Υπάρχει κάποια λύση σε αυτή γιατί χάνω πολύ χρόνο και γίνεται ένα μπαχαλο? Ευχαριστώ Άνοιξε το "START" (κουμπί "windows") και γράψε "autoplay". Μέσα από το μενού θα μπορέσεις να δώσεις default action. Εναλλακτικά ανοίγεις τον file browser με "κουμπί WINDOWS" + "e". 1
George6633 Δημοσ. Παρασκευή στις 02:14 μμ Μέλος Δημοσ. Παρασκευή στις 02:14 μμ 3 λεπτά πριν, seithan είπε Άνοιξε το "START" (κουμπί "windows") και γράψε "autoplay". Μέσα από το μενού θα μπορέσεις να δώσεις default action. Εναλλακτικά ανοίγεις τον file browser με "κουμπί WINDOWS" + "e". Χίλια ευχαριστώ... Δεν ξέρεις τι καλό έκανες!!!!Σκάλωσα άσχημα πάνω στη δουλειά!!
seithan Δημοσ. Παρασκευή στις 02:16 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 02:16 μμ 1 minute ago, George6633 said: Χίλια ευχαριστώ... Δεν ξέρεις τι καλό έκανες!!!!Σκάλωσα άσχημα πάνω στη δουλειά!! Προσδοκώ μετά θάνατον να ανέλθω σε βαθμό Αγίου.. Έχω δουλειά ακόμα (και για παλιότερες αμαρτίες να συγχωρεθώ!) 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα