elpy Δημοσ. Παρασκευή στις 04:28 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 04:28 μμ (επεξεργασμένο) Είδα σήμερα σε ένα περίπτερο στο κέντρο, ποτήρια "κοκτέιλ" που είχαν μέσα ένα αναψυκτικό, ένα ποτό μινιατούρα, popping candy κλπ. Και μου άρεσε πάρα πολύ η ιδέα. 6€ είχε το καθένα. Και αναρωτήθηκα αυτό που πάντα αναρωτιομουν, ποιο το point των ποτών σε μινιατούρες; Είναι η μόνη ιδέα που ταιριάζει αυτά τα πακετάκια κοκτέιλ, αλλά τι νόημα έχει μια βότκα μινιατούρα; Φάση τι; Θα πιω 50 ml βότκα; Επεξ/σία Παρασκευή στις 04:29 μμ από elpy
nvel Δημοσ. Παρασκευή στις 04:36 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 04:36 μμ σε δωμάτιο ξενοδοχείου ή αεροπλάνο έχεις μπει; 4 1
elpy Δημοσ. Παρασκευή στις 04:37 μμ Μέλος Δημοσ. Παρασκευή στις 04:37 μμ Και στα δύο, γιατί; Τι εννοείς Τα 50 ml τι να τα κάνω??? 1 1
Morosana Δημοσ. Παρασκευή στις 04:44 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 04:44 μμ 6 λεπτά πριν, nvel είπε σε δωμάτιο ξενοδοχείου ή αεροπλάνο έχεις μπει; Αν ρωτήσεις περιπτερά θα σου πει ότι την μεγαλυτερη κατανάλωση σε τέτοιες συσκευασίες κάνουν οι ταξιτζήδες και οι φορτηγατζηδες
gorge18 Δημοσ. Παρασκευή στις 04:45 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 04:45 μμ (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, elpy είπε Φάση τι; Θα πιω 50 ml βότκα; Επεξ/σία Παρασκευή στις 04:46 μμ από gorge18
elpy Δημοσ. Παρασκευή στις 04:47 μμ Μέλος Δημοσ. Παρασκευή στις 04:47 μμ 2 λεπτά πριν, gorge18 είπε Εισαι πολύ μικρός τοτε! Παλιά ηταν must τα ξενοδοχεία να εχουν μικρο ψυγειακι με τετια Mini Ποτα. Που το κοστος αν έπαιρνες ηταν ιδιο με το κανονικό. Πλεον στα περισσότερα ξενοδοχεία τα ψυγεία ειαι άδεια. Υπάρχει άνθρωπος που πίνει 50 ml;
Ukforthemoment Δημοσ. Παρασκευή στις 04:48 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 04:48 μμ Μόλις τώρα, elpy είπε Υπάρχει άνθρωπος που πίνει 50 ml; Δεν είναι για χόρταση. 1
elpy Δημοσ. Παρασκευή στις 04:50 μμ Μέλος Δημοσ. Παρασκευή στις 04:50 μμ 1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε Δεν είναι για χόρταση. Αν είναι να πιεις, θα πιεις. Αυτά τα μπουκαλάκια είναι πραγματικά μια γουλιά, μονορούφι. Άντε δύο.
Ukforthemoment Δημοσ. Παρασκευή στις 04:52 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 04:52 μμ Μόλις τώρα, elpy είπε Αν είναι να πιεις, θα πιεις. Αυτά τα μπουκαλάκια είναι πραγματικά μια γουλιά, μονορούφι. Άντε δύο. για τους μύστες υπάρχουν και οι νταμιτζάνες. 11
elpy Δημοσ. Παρασκευή στις 04:55 μμ Μέλος Δημοσ. Παρασκευή στις 04:55 μμ Σαν τα μίνι κουτάκια κόκα κόλα που βλέπω τώρα τελευταία... Εγώ θα τα έπαιρνα για συλλογή. Επειδή είναι όμορφα. Αλλά όχι για να το πιω, έλεος
Morosana Δημοσ. Παρασκευή στις 05:03 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 05:03 μμ 10 λεπτά πριν, elpy είπε Αν είναι να πιεις, θα πιεις. Αυτά τα μπουκαλάκια είναι πραγματικά μια γουλιά, μονορούφι. Άντε δύο. Για να τα έχουν όλα τα περίπτερα σημαίνει ότι πουλάνε. Υπάρχουν άνθρωποι που είναι τόσο εθισμένοι και σε προχωρημένα στάδια αλκοολισμού που ακόμα και τα 50ml είναι η δόση τους
Ukforthemoment Δημοσ. Παρασκευή στις 05:03 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 05:03 μμ 7 λεπτά πριν, elpy είπε Σαν τα μίνι κουτάκια κόκα κόλα που βλέπω τώρα τελευταία... Εγώ θα τα έπαιρνα για συλλογή. Επειδή είναι όμορφα. Αλλά όχι για να το πιω, έλεος Και τα δεν ειναι για να τα πιεις
JakeKaufman Δημοσ. Παρασκευή στις 07:05 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 07:05 μμ 2 hours ago, elpy said: Υπάρχει άνθρωπος που πίνει 50 ml; Υποτίθεται ότι είναι η δόση ενός ποτου. Άρα αν θες να πιεις μόνο ένα παίρνεις αυτό. θα μου πεις ποιος πίνει μόνο ένα ποτό. Αυτό έλεγα και εγώ μέχρι τα σαράντα, μετά κατάλαβα ότι το «πάμε για μια μπίρα» μπορεί να είναι κυριολεκτικό 3
kage Δημοσ. Παρασκευή στις 07:41 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 07:41 μμ (επεξεργασμένο) Ειναι ψιλο αντιστοιχα με τις μεζουρες τα ml https://www.tiktok.com/ZNdSfL7dr/ Με 6ε δεν κανεις δουλεια.. τσαμπα ο κοπος..αν εισαι σε καλο περασμα βαζεις τετοια σε πολλαπλασια τιμη Επεξ/σία Σάββατο στις 01:43 μμ από kage
poulinos Δημοσ. Σάββατο στις 09:56 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 09:56 πμ (επεξεργασμένο) 20 hours ago, elpy said: Σαν τα μίνι κουτάκια κόκα κόλα που βλέπω τώρα τελευταία... Εγώ θα τα έπαιρνα για συλλογή. Επειδή είναι όμορφα. Αλλά όχι για να το πιω, έλεος δεν σε υποχρεωσε κανεις να τα αγορασεις.ενδιαφερει συγκεκριμενο κοινο.εσυ μπορεις να παρεις μπουκαλι 3λιτρο.ειναι να φτιαξεις ενα κοκτειλ και να πιεις. Επεξ/σία Σάββατο στις 01:36 μμ από poulinos
Προτεινόμενες αναρτήσεις