Kostas19988888 Δημοσ. 6 Ιουνίου Δημοσ. 6 Ιουνίου Παιδιά καλησπέρα,θέλω να κάνω μια ερώτηση ψάχνωντας στο διαδίκτυο για κάτι ρούχα πάτησα την ονομασία της ιστοσελίδας πάτησα πάνω αλλά τελικά ήταν άλλη ιστοσελίδα που δεν έχω ξανά επισκεφτεί κάτι σαν phishing μου φαίνεται φάνηκε,δεν έβαλα κάπου στοιχεία ή οτιδήποτε δεν άγγιξα κάτι απλά μπήκα στην ιστοσελίδα.. υπάρχει περιεπτωση να έχει χακαριστει το κινητό μου ή οτιδήποτε; ευχαριστώ!
csdump Δημοσ. 7 Ιουνίου Δημοσ. 7 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Δύσκολο να απαντήσει κάποιος με τόσες λίγες πληροφορίες, θεωρητικά είναι εφικτό να κλέψουν από τον browser σου cookies και άλλα στοιχεία σύνδεσης, ειδικά αν δεν κάνεις update συχνά. Αν και δεν είναι τόσο συχνό να είμαι ειλικρινής. Συνήθως τέτοια site κλώνοι είναι για ψεύτικες διαφημισείς και subscription απάτες, όχι να σε χακάρουν. Οπότε αν δεν κάνεις κάτι στο site, είσαι ασφαλής. Από την άλλη αν συνέχεια σε πετάει σε άσχετες σελίδες ενδέχεται να έχεις adware που σε οδηγεί αυτόματα σε ύποπτη ιστοσελίδα. Θα βοηθούσες αν είχες κάποιο screenshot ή στοιχεία του site όπως διεύθυνση. Ενημερωτικά υπάρχουν ιστοσελίδες που μπορείς να δείς αν κάποιο site είναι έμπιστο ή όχι. Με ένα google search βρήκα αυτό https://www.urlvoid.com/. Επεξ/σία 7 Ιουνίου από csdump
poulinos Δημοσ. 8 Ιουνίου Δημοσ. 8 Ιουνίου On 06/06/2025 at 17:41, Kostas19988888 said: Παιδιά καλησπέρα,θέλω να κάνω μια ερώτηση ψάχνωντας στο διαδίκτυο για κάτι ρούχα πάτησα την ονομασία της ιστοσελίδας πάτησα πάνω αλλά τελικά ήταν άλλη ιστοσελίδα που δεν έχω ξανά επισκεφτεί κάτι σαν phishing μου φαίνεται φάνηκε,δεν έβαλα κάπου στοιχεία ή οτιδήποτε δεν άγγιξα κάτι απλά μπήκα στην ιστοσελίδα.. υπάρχει περιεπτωση να έχει χακαριστει το κινητό μου ή οτιδήποτε; ευχαριστώ! δυσκολο εως απιθανο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα