kax54638 Δημοσ. 6 Ιουνίου Δημοσ. 6 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Αυτή την στιγμή τρέχει το πρόγραμμα της Proteria Smart Meters οπου στους 1000 πρώτους που θα εκδηλώσουν ενδιαφέρον θα γίνει δωρεάν εγκατάσταση στον ηλεκτολογικό τους πίνακα ένας smart μετρητή κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας χωρίς κανένα πάγιο ή άλλη επιβάρυσνη. Ο μετρητής από ότι λέει η εταιρία θα στέλενει μέσω ασύρματου δικού τους δικτύου δεδεομένα κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας του σπιτιού σου. Και αναρωτιέμαι, τι ακριβώς κερδίζει η Protergia από όλο αυτό το πρόγραμμα; Την κατανάλωση μας θα την μάθει έτσι κι αλλιώς μέσω ΔΕΔΔΗΕ. Άρα; Καμιά ιδέα. Προσωπικά δήλωσα σημετοχή και μου ήρθε Mail οτι είμαι μέσα στους 1000 πρώτους. Επεξ/σία 6 Ιουνίου από kax54638
kozanitis_itis Δημοσ. 9 Ιουνίου Δημοσ. 9 Ιουνίου On 06/06/2025 at 21:49, kax54638 said: Αυτή την στιγμή τρέχει το πρόγραμμα της Proteria Smart Meters οπου στους 1000 πρώτους που θα εκδηλώσουν ενδιαφέρον θα γίνει δωρεάν εγκατάσταση στον ηλεκτολογικό τους πίνακα ένας smart μετρητή κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας χωρίς κανένα πάγιο ή άλλη επιβάρυσνη. Ο μετρητής από ότι λέει η εταιρία θα στέλενει μέσω ασύρματου δικού τους δικτύου δεδεομένα κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας του σπιτιού σου. Και αναρωτιέμαι, τι ακριβώς κερδίζει η Protergia από όλο αυτό το πρόγραμμα; Την κατανάλωση μας θα την μάθει έτσι κι αλλιώς μέσω ΔΕΔΔΗΕ. Άρα; Καμιά ιδέα. Προσωπικά δήλωσα σημετοχή και μου ήρθε Mail οτι είμαι μέσα στους 1000 πρώτους. Ένας λιγότερος υπάλληλος να έρθει για καταμέτρηση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα