kax54638 Δημοσ. πριν από 6 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 6 ώρες On 08/09/2025 at 15:01, jimmysss! said: Εχουμε καποιο update απο αυτο το εγχυρημα ; εχει βαλει κανενας; Έχω βάλει εγώ πριν κανά μήνα. Μου έφεραν και μια ασύρματη λάμπα δώρο 😁
jimmysss! Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες 3 minutes ago, kax54638 said: Έχω βάλει εγώ πριν κανά μήνα. Μου έφεραν και μια ασύρματη λάμπα δώρο 😁 Αν φυγουμε απο προτεργια θα παρουν πισω λογικα τον εξοπλισμο, σωστα ; Τελικα ειχε νοημα το "παιχνιδι" ή τσαμπα βαβουρα ;
kax54638 Δημοσ. πριν από 6 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 6 ώρες (επεξεργασμένο) 56 minutes ago, jimmysss! said: Αν φυγουμε απο προτεργια θα παρουν πισω λογικα τον εξοπλισμο, σωστα ; Τελικα ειχε νοημα το "παιχνιδι" ή τσαμπα βαβουρα ; Λογικά ναι. Στην σύμβαση λέει ότι δεν έχεις δικαίωμα να τον αφαιρέσεις ή να τον πειράξεις χωρίς την άδεια τους αν θυμάμαι καλά. Για να δεις τις μετρήσεις πρέπει να έχεις Acoount στην Portergia και να μπεις από εκεί να δεις τις ενδείξεις του μετρητή. Δεν συνδέεσαι δηλαδή απευθείας με τον μετρητή. Οπότε ακόμα και να σου τον αφήσουν δεν θα μπορείς να δεις τις μετρήσεις αφού δεν θα είσαι πελάτης τους. Επεξ/σία πριν από 5 ώρες από kax54638
katsikhs Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες On 08/09/2025 at 15:01, jimmysss! said: Εχουμε καποιο update απο αυτο το εγχυρημα ; εχει βαλει κανενας; Εάν εννοείς μετρητή, μου έχουν εγκαταστήσει εδώ και περίπου ένα μήνα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα