Mimis66 Δημοσ. 7 Ιουνίου Δημοσ. 7 Ιουνίου Καλησπέρα σας, Προτείνει η Vodafone ,σε έναν φίλο που έχει επαγγελματική έδρα στα βουνά, 4g internet απεριόριστο με usb stick που το κουμπώνεις σε ένα router που σου δίνει η ίδια. Τώρα αυτός επειδή δεν έχει σήμα μέσα στο κτίριο, γίνεται να βγάλουμε την sim από το usb, να την βάλουμε σε ένα tp link 4g modem/router το οποίο δέχεται εξωτερική κεραία και να "παίξει" κατευθείαν; Το έχω κάνει σε cosmote, αλλά δεν ξέρω άμα το usb και το ότι είναι Vodafone αλλάζει κάπως την διαδικασία. Επίσης, άμα υπάρχει VoIP στο πακέτο, θα λειτουργεί;
atheatos Δημοσ. 7 Ιουνίου Δημοσ. 7 Ιουνίου Γιατί δεν ρωτάτε την Vodafone ? Δεν νομίζω ότι είναι παράνομο. Δεν έχω δει καμία sim ως τώρα να κλειδώνει με την συσκευή. Μπορείτε να το δοκιμάσετε σε κινητό πρώτα , πριν τα σκάσετε σε modem κεραίες κτλ. Αν δουλεύει στο κινητό , λογικά θα δουλεύει και στο TP-Link. Οσο για το απευθείας τι εννοείτε? Γιατί μια ρύθμιση στο APN μπορεί να τι θέλει.
Mimis66 Δημοσ. 21 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου Ρωτήσαμε στην vodafone και είπανε ότι δεν γίνεται αλλά δεν ξέρω κατά πόσο ήτανε τυπική η απάντηση. Όντως αυτό με το κινητό είναι καλή ιδέα. Με το "απευθείας" εννοώ ακριβώς αυτό, ότι στην cosmote είναι plug n play και δεν μπαίνεις σε διαδικασίες ρυθμίσεων. Σε περίπτωση που επιλέξει vodafone θα αναρτήσω feedback με την διαδικασία. Ευχαριστώ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα