Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας, 

Προτείνει η Vodafone ,σε έναν φίλο που έχει επαγγελματική έδρα στα βουνά, 4g internet απεριόριστο με usb stick που το κουμπώνεις σε ένα router που σου δίνει η ίδια. Τώρα αυτός επειδή δεν έχει σήμα μέσα στο κτίριο, γίνεται να βγάλουμε την sim από το usb, να την βάλουμε σε ένα tp link 4g modem/router το οποίο δέχεται εξωτερική κεραία και να "παίξει" κατευθείαν; Το έχω κάνει σε cosmote, αλλά δεν ξέρω άμα το usb και το ότι είναι Vodafone αλλάζει κάπως την διαδικασία. Επίσης, άμα υπάρχει VoIP στο πακέτο, θα λειτουργεί;

Δημοσ.

Γιατί δεν ρωτάτε την Vodafone ? Δεν νομίζω ότι είναι παράνομο. Δεν έχω δει καμία sim ως τώρα να κλειδώνει με την συσκευή. Μπορείτε να το δοκιμάσετε σε κινητό πρώτα , πριν τα σκάσετε σε modem κεραίες κτλ. Αν δουλεύει στο κινητό , λογικά θα δουλεύει και στο TP-Link. Οσο για το απευθείας τι εννοείτε? Γιατί μια ρύθμιση στο APN μπορεί να τι θέλει.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ρωτήσαμε στην vodafone και είπανε ότι δεν γίνεται αλλά δεν ξέρω κατά πόσο ήτανε τυπική η απάντηση. Όντως αυτό με το κινητό είναι καλή ιδέα. Με το "απευθείας" εννοώ ακριβώς αυτό, ότι στην cosmote είναι plug n play και δεν μπαίνεις σε διαδικασίες ρυθμίσεων. Σε περίπτωση που επιλέξει vodafone θα αναρτήσω feedback με την διαδικασία. Ευχαριστώ!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...