philos Δημοσ. 7 Ιουνίου Δημοσ. 7 Ιουνίου Ψάχνω για αξιόπιστα, νόμιμα και με ανταγωνιστικες ή έστω normal τιμες, sites που να πουλάνε Windows 11 Pro και Office serial keys. Απαραίτητη προϋπόθεση να δέχεται PayPal. Ποια είναι τα πιο γνωστά με PayPal; Ευχαριστώ
flikifloki Δημοσ. 7 Ιουνίου Δημοσ. 7 Ιουνίου Αν είναι για προσωπική χρήση, δες και την ενεργοποίηση με MAS.
philos Δημοσ. 7 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου Οι τιμές είναι τόσο χαμηλές, που δεν θέλω να πάω σε πειρατικό. Κανείς δεν ξέρει έστω ένα site με άδειες και PayPal;
nickol-us Δημοσ. 7 Ιουνίου Δημοσ. 7 Ιουνίου Μπες allkeyshop και ξεκίνα να δοκιμάζεις site. Παλαιότερα είχα αγοράσει με paypal. Τώρα αυτό που ρωτάς αν είναι νόμιμα, νομίζω κανείς δε μπορεί να στο απαντήσει.
micos000 Δημοσ. 7 Ιουνίου Δημοσ. 7 Ιουνίου 2 ώρες πριν, philos είπε Οι τιμές είναι τόσο χαμηλές, που δεν θέλω να πάω σε πειρατικό. Πρώτον, το MAS δεν προσφέρει πειρατικό περιεχόμενο αλλά ενεργοποιεί με πλάγιο τρόπο τα προϊόντα της ms. Τα ίδιο το προϊόν το βρίσκεις εσύ με όποιον τρόπο θέλεις ή το έχεις ήδη π.χ. το office 365 υπάρχει ήδη στα windows 10/11 σε trial μορφή. Αν δηλαδή το ξεκινήσεις (το 365) μια φορά και ξεκινήσεις το trial, μετά τρέχεις το MAS και ενεργοποιείτε το office για πάντα. 13 ώρες πριν, philos είπε Ψάχνω για αξιόπιστα, νόμιμα και με ανταγωνιστικες ή έστω normal τιμες, sites που να πουλάνε Windows 11 Pro και Office serial keys. Εγώ πάντως αυτά τα θεωρώ πιο πολύ πειρατικά από το MAS. Τουλάχιστον ο masgrave δε ζητάει λεφτά ενώ αυτοί ζητάνε. Επίσης το ότι επειδή πληρώνεις, έστω και φθηνά, για κάτι το κάνει νόμιμο είναι καθαρά ψευδαίσθηση. Πάλι πειρατικό είναι, απλά η ms δεν ασχολείται γιατί ξέρει ότι αν κάποιος ψάχνει για τέτοιες λύσεις δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να πληρώσει την πλήρη αξία του office και θα πάει σε εναλλακτικές λύσεις. Το αφήνει και έτσι όλοι εξοικειώνονται με τα δικά της προϊόντα και αν/όταν έρθει η ώρα να χρειαστεί μια σουίτα office για επαγγελματικό περιβάλλον δεν θα πάει σε άλλες λύσεις αλλά στις δικές της και εκεί θα πληρώσει αδρά. Οπότε, μεταξύ των δύο εγώ στηρίζω masgrave και τον θεωρώ πιο νόμιμο από τα κλειδαράδικα. Και όχι, δεν είμαι τσιφούτης. 2
philos Δημοσ. 7 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Σκέφτομαι γι' αυτά. https://www.premiumcdkeys.com/products/windows-11-professional-retail-key https://www.premiumcdkeys.com/products/microsoft-office-professional-plus-2021-retail-key Βέβαια το site λέει ότι δέχεται PayPal αλλά δεν το βλέπω στο checkout. Μάλλον εννοείς credit card via PayPal. Υποθέτω είναι αξιόπιστο site. Σε Microsoft 365 δεν πάω γιατί έχει ετήσιες άδειες οι οποίες και πάλι μου φαίνονται ακριβές. Επεξ/σία 7 Ιουνίου από philos
chios Δημοσ. 9 Ιουνίου Δημοσ. 9 Ιουνίου Κατέβασε όποια έκδοση office θέλεις και ενεργοποίησε με massgravel δεν υπάρχει κανένας λόγος να αγοράσεις κλειδί. 1
afm Δημοσ. 10 Ιουνίου Δημοσ. 10 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Στις 7/6/2025 στις 1:18 ΠΜ, philos είπε Ψάχνω για αξιόπιστα, νόμιμα και με ανταγωνιστικες ή έστω normal τιμες, sites που να πουλάνε Windows 11 Pro και Office serial keys. Απαραίτητη προϋπόθεση να δέχεται PayPal. Ποια είναι τα πιο γνωστά με PayPal; Ευχαριστώ Μην πετάς τζάμπα λεφτά για κλειδιά. Η ίδια η Microsoft όταν είχα πρόβλημα (με ένα αναβαθμισμένο pc από win7 σε ςιν10) μου πρ'οτεινε αφού δεν καταφέραμε τίποτα να ενεργοποιήσω τα win με το εργαλείο MAS. Μάλιστα επειδ;h μου είχαν βγάλει το λάδι προσπαθώντας να ενεργοποιήσουμε ξανά και ξανά τα win10 home του πελάτη με οδήγησαν υποτίθεται βήμα - βήμα (λες και δεν ήξερα) στην μετατροπή τους σε win 10 pro. Μιλάμε πάντα για win στο σπίτι (για προσωπική χρήση) κσι ΟΧΙ σε επιχείρηση. Εκαί θέλεις οπωσδήποτε ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ. Επεξ/σία 10 Ιουνίου από afm 1
Marat72 Δημοσ. 18 Ιουλίου Δημοσ. 18 Ιουλίου Παίδες ποια είναι η διαδικασία να ενεργοποιήσω τα windows με Mas?
sattack Δημοσ. 18 Ιουλίου Δημοσ. 18 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 38 λεπτά πριν, Marat72 είπε Παίδες ποια είναι η διαδικασία να ενεργοποιήσω τα windows με Mas? Δεν είδες το ακριβώς από κάτω thread που το περιγράφει! 😄 Οκ, τώρα το γράφουμε, αλλά ας μην βάζουμε και απευθείας λινκ. Λοιπόν αν κάνεις google με τις λέξεις Github activation script θα σε βγάλει αμέσως σε εκείνη τη σελίδα. Απλώς ανοιγεις ενα PowerShell στα windows και εκει κάνεις copy paste αυτο το πολυ μικρο script που γράφει εκεί στη σελίδα. Έχει και κουμπάκι δίπλα για να το πατήσεις και να κάνει το copy χωρίς να κουραστείς. 😅 Αφού λοιπόν το κάνεις paste στο PowerShell και πατήσεις το Enter και τρέξει το script-ακι, θα σου πει να πατήσεις το πλήκτρο για να ενεργοποιηθούν τα windows. (Έχει και άλλο πλήκτρο για να ενεργοποιήσεις το office). Επεξ/σία 18 Ιουλίου από sattack 2
micos000 Δημοσ. 18 Ιουλίου Δημοσ. 18 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, sattack είπε Απλώς ανοιγεις ενα PowerShell στα windows "σαν διαχειριστής" (fixed). 1 ώρα πριν, sattack είπε θα σου πει να πατήσεις το πλήκτρο για να ενεργοποιηθούν τα windows. Βασικά, εντελώς πληροφοριακά, έχει δύο επιλογές για τα windows (hwid και kms38), επιλέγουμε το permanent. Επίσης σου δίνει την επιλογή να αλλάξεις "edition" στα windows σε Pro, Education, Enterprise, IoT και Server Επεξ/σία 18 Ιουλίου από micos000 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα