Jmanol000 Δημοσ. 7 Ιουνίου Δημοσ. 7 Ιουνίου 2 ώρες πριν, logistoulis είπε Η γρήγορη φόρτιση δε σημαίνει απαραίτητα ότι θα χαλάει το κινητό σου αν οι θερμοκρασίες παραμένουν χαμηλές. Η ασύρματη φόρτιση γενικά θα μπορούσε να είναι πιο γρήγορη ώστε να μην είναι απλά χρήσιμη μόνο για να αφήνεις τη συσκευή σου το βράδυ Νταξει ανεβάζει τόσο υψηλές θερμοκρασίες ο MagSafe όπου δεν μπορείς να πεις ότι δεν φθείρει την μπαταρία . Το πιάνω και νιώθω ότι καίγεται ότι είναι ένα βήμα πριν πιάσει φωτιά Μόλις τώρα, Diavolos666 είπε "Πικρόχολο"? ...τι στο καλό ξινόχορτο πίνετε για πρωινό? Take the joke στην χειρότερη. Πικρόχολο είναι . Έκανε μια αλλαγή σου αρέσει δεν σου αρέσει , κάθε εταιρία λειτουργεί διαφορετικά . αλλά και σύ take the joke στη χειρότερη, ότι κάτι που κάποιοι ξέρουν από τον προηγούμενο αιώνα εσύ ίσως το μάθεις τώρα blink , τα λέμε στο επόμενο τέτοιο σχόλιο που θα κάνεις
Diavolos666 Δημοσ. 7 Ιουνίου Δημοσ. 7 Ιουνίου Just now, Dimitris_1981 said: Φορτίζει γρήγορα για να ρουφάει μετά την μπαταρία αποστέλλοντας τα Data σου Στα σοβαρά τώρα μιλάμε για κάτι nice to have αλλά πρακτικά αχρείαστο στο 99% του κόσμου. Για ένα μπάνιο να μπεις ή να κάτσεις να φας έχεις φορτίσει αρκετά ώστε να μην σε νοιάζει αυτό να γίνει σε 8 λεπτά. Για άτομα σαν εμένα επίσης που δεν κρέμονται όλη μέρα πάνω από το κινητό την βγάζουμε με 1 φόρτιση το βράδυ. Ακόμα και το iPad που το λιώνω και το φορτίζω μέσα στην μέρα, δεν έχω βρεθεί σε φάση να έχω θέμα να φορτίσει γρήγορα.Μάλιστα με όριο στο 80%. "πρακτικά αχρείαστο στο 99% του κόσμου"... spoken like a true Apple user. Και προφανώς παρόλο που δεν είναι επιθετικό το σχόλιό σου θα αναγκαστώ να ξαναπω "take the joke", σε τεχνολογικό φόρουμ ο άλλος από πάνω πρώτα μου την είπε και μετά θίχτηκε και έκανε adhominem attack για την XIAOMάρα! 1 1
Jmanol000 Δημοσ. 7 Ιουνίου Δημοσ. 7 Ιουνίου 7 λεπτά πριν, Dimitris_1981 είπε Φορτίζει γρήγορα για να ρουφάει μετά την μπαταρία αποστέλλοντας τα Data σου Στα σοβαρά τώρα μιλάμε για κάτι nice to have αλλά πρακτικά αχρείαστο στο 99% του κόσμου. Για ένα μπάνιο να μπεις ή να κάτσεις να φας έχεις φορτίσει αρκετά ώστε να μην σε νοιάζει αυτό να γίνει σε 8 λεπτά. Για άτομα σαν εμένα επίσης που δεν κρέμονται όλη μέρα πάνω από το κινητό την βγάζουμε με 1 φόρτιση το βράδυ. Ακόμα και το iPad που το λιώνω και το φορτίζω μέσα στην μέρα, δεν έχω βρεθεί σε φάση να έχω θέμα να φορτίσει γρήγορα.Μάλιστα με όριο στο 80%. Περιμένω κάποιοι να θιχτούν και να σου πουν τι ΑΧΡΕΙΑΣΤΟ ΠΩΣ και τέτοια χαχχαχα
DeStyl Δημοσ. 7 Ιουνίου Δημοσ. 7 Ιουνίου Δε χρειαζεται να εισαι μη χρηστης απλ για να τα πεις αυτα. εχω iphone, macbook pro, mac mini κλπ κλπ ε στην ασυρματη φορτιση τη λυπαμαι τη μπαταρια τοσο που ζεσταινεται. αν καταφερουν να μην τις ζεσταινουν τοσο καλα θα ειναι
Just_travel_everywhere Δημοσ. 7 Ιουνίου Δημοσ. 7 Ιουνίου Καλά η apple ας πιάσει λίγο σοβαρές ταχύτητες στην ενσύρματη φόρτιση και τα υπόλοιπα είναι αερολογίες . Είδαμε πήρα και το νέο MagSafe με το 16 και φορτίζει ακριβώς το ίδιο !! Και τώρα φορτίζω με καλώδιο και φορτίζει με την φανταστική ταχύτητα 12watt !!! Innovation!!! 5 ώρες πριν, Diavolos666 είπε Δεν διαβάζεις καν πριν απαντήσεις, δες ένα σχόλιο πιο πάνω. Μου αρέσει που πρώτα αναρωτήθηκες ειρωνικά αν έχει η Xiami ασύρματη στα 120w (γιατί σιγά μην είχε η πτωχή Xiamάρα, εδώ η τεράστια η Apple ακόμα φόρτιση στα 15w έχει) λέγοντας ότι δεν διαβάσαμε τον τίτλο, σου απάντησα και μετά πέταξες ένα "αν δεν έχεις να πεις κάτι καλό μη το λες" και μετά μας αποκάλεσες "μη Apple users" και είπες ότι τα κινητά Xiaomi τρώνε την μπαταρία γρήγορα... τόσα πολλά καλά είχες να πεις για εμάς και την Χιαομι που ήταν απλώς ατάκες. Είσαι από αυτούς που δεν χάνουν ποτέ σε λεκτική μονομαχία βλέπω μέσα στο μυαλό σου. Σας ζηλεύω κάτι τύπους σαν κι εσένα πραγματικά. Καλά ότι την τρώει την μπαταρία πάρα πολύ γρήγορα αυτό είναι δεδομένο το 14 ultra που είχα μιλάμε το έβγαζα από τ φορτιστή κι αν ασχολιόσουν για λίγη ώρα άρχισε να κατεβαίνει λες και είναι καταρράκτης
logistoulis Δημοσ. 8 Ιουνίου Δημοσ. 8 Ιουνίου 15 ώρες πριν, DeStyl είπε Δε χρειαζεται να εισαι μη χρηστης απλ για να τα πεις αυτα. εχω iphone, macbook pro, mac mini κλπ κλπ ε στην ασυρματη φορτιση τη λυπαμαι τη μπαταρια τοσο που ζεσταινεται. αν καταφερουν να μην τις ζεσταινουν τοσο καλα θα ειναι Για τι θερμοκρασίες μιλάμε για το magsafe? μου κάνει εντύπωση που λέτε ότι είναι τόσο ζεστό Επίσης λύσεις με φορτιστές που έχουν ανεμιστήρα δεν παίζουν;
Dimitris_1981 Δημοσ. 8 Ιουνίου Δημοσ. 8 Ιουνίου 18 ώρες πριν, Diavolos666 είπε "πρακτικά αχρείαστο στο 99% του κόσμου"... spoken like a true Apple user. Και προφανώς παρόλο που δεν είναι επιθετικό το σχόλιό σου θα αναγκαστώ να ξαναπω "take the joke", σε τεχνολογικό φόρουμ ο άλλος από πάνω πρώτα μου την είπε και μετά θίχτηκε και έκανε adhominem attack για την XIAOMάρα! Άμα έκανες τον κόπο να διαβάσεις το παρακάτω, ίσως να μην έλεγες "true Apple user" 21 ώρες πριν, Dimitris_1981 είπε Εγώ βλέπω σαν ανησυχητική την είδηση. Αν το μεγάλο νέο είναι ταχύτερη ασύρματη φόρτιση κλάφτα. Και με τον φορτιστή που έχει τώρα δεν είχα ποτέ θέμα. Αν θέλουν να αλλάζουν κάτι στον τομέα αυτό είναι καλύτερες μπαταρίες. Επίσης καλό το Frost Glass στο iOS 19/26 που ακούγεται αλλά ελπίζω να έχουμε και αλλάγες εκτός GUI. πχ ας φτιάξουν τα contacts που υστερούν σε σχέση με το one UI από εποχής Galaxy S6. Να ανακοινώσουν το πλάνο της νέας Siri. Να βελτιώσουν το HomeKit και να βάλουν plugin για άλλα προτόκολλα μέχρι το Matter να είναι παντού. Κυρίως βέβαια θα ήθελα ένα revamp του MacOS στον Windows Manager. Είναι κρίμα να δείχνει στάσιμο ενώ είναι μακράν πιο σταθερό λειτουργικό χώρις τις διαφημίσεις της MS. Προφανώς το 99% είναι υπερβολικό αλλά καταλαβαίνουμε όλοι τι εννοώ. Κυρίως με κατάχρηση μπορείς να τελειώσεις την μπαταρία κατα την γνώμη μου. Δεν μιλάω για εξαιρέσεις 1-2 φορές το χρόνο. Ακόμα και επαγγελματίες (ψυκτικοί, ηλεκτρολόγοι , εξωτερικοί πωλητές κλπ) δεν ξεμένουν εύκολα από μπαταρία παρά την εκτεταμένη χρήση κλήσεων. Και δεν σου βάζω αυτούς που κυκλοφορούν με αυτοκίνητο και έχουν αρκετά 30+ λεπτά μες την μέρα που έχουν πρόσβαση σε φόρτιση.
HateMe Δημοσ. 8 Ιουνίου Δημοσ. 8 Ιουνίου Ας του δώσει κάποιος λίγα λεφτά να πάρει ένα iPhone ρε παιδιά. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα