mariosnik_ Δημοσ. 7 Ιουνίου Δημοσ. 7 Ιουνίου Χρησιμοποιώ εδώ και 2 μήνες τον brave browser στο κινητό μου. Από εχτές το βραδυ αντιμετωπίζω ένα απίστευτα εκνευριστικό πρόβλημα. Οταν ανοίγω τον brave για να κάνω αναζήτηση για κάτι, το οποίο φυσικά το κάνει αναζήτηση by default απο το Google, μου πετάει ειδοποιηση απο Google να αποδεχτώ η να απορρίψω cookies η να κάνω login. Προφανώς δεν θελω να κάνω login. Αλλα στο κομμάτι των cookies, είτε επιλεξω αποδοχή, είτε απόρριψη, όταν επιλέξω να κάνω μια δεύτερη αναζήτηση, πάλι θα εμφανίσει την ίδια ειδοποίηση. Δηλαδή κάτι σαν να μην έχει " μνήμη" η εφαρμογή να θυμάται ότι επέλεξα αποδοχή ή απόρριψη, ότι και να βάλω δεν παίζει ρόλο πάλι το ίδιο ρωτάει. Εχτές αναγκαστικά έκανα την δουλειά μου μέσω Bing γιατι δεν άντεξα αυτο το πρόβλημα, σήμερα παραμένει. Καμία ιδέα τι παίζει; Μου κάνει εντύπωση ότι δεν το είχα δύο μήνες. Το πρόβλημα το έχω μόνο στον brave όχι σε άλλον πχ kiwi. Αλλα θελω να χρησιμοποιώ brave διότι είναι πολύ καλός στις διαφημίσεις τα popups και όλα αυτά τα σπαστικά.
teot Δημοσ. 9 Ιουνίου Δημοσ. 9 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Στις 7/6/2025 στις 6:45 ΜΜ, mariosnik_ είπε Χρησιμοποιώ εδώ και 2 μήνες τον brave browser στο κινητό μου. Από εχτές το βραδυ αντιμετωπίζω ένα απίστευτα εκνευριστικό πρόβλημα. Οταν ανοίγω τον brave για να κάνω αναζήτηση για κάτι, το οποίο φυσικά το κάνει αναζήτηση by default απο το Google, μου πετάει ειδοποιηση απο Google να αποδεχτώ η να απορρίψω cookies η να κάνω login. Προφανώς δεν θελω να κάνω login. Αλλα στο κομμάτι των cookies, είτε επιλεξω αποδοχή, είτε απόρριψη, όταν επιλέξω να κάνω μια δεύτερη αναζήτηση, πάλι θα εμφανίσει την ίδια ειδοποίηση. Δηλαδή κάτι σαν να μην έχει " μνήμη" η εφαρμογή να θυμάται ότι επέλεξα αποδοχή ή απόρριψη, ότι και να βάλω δεν παίζει ρόλο πάλι το ίδιο ρωτάει. Εχτές αναγκαστικά έκανα την δουλειά μου μέσω Bing γιατι δεν άντεξα αυτο το πρόβλημα, σήμερα παραμένει. Καμία ιδέα τι παίζει; Μου κάνει εντύπωση ότι δεν το είχα δύο μήνες. Το πρόβλημα το έχω μόνο στον brave όχι σε άλλον πχ kiwi. Αλλα θελω να χρησιμοποιώ brave διότι είναι πολύ καλός στις διαφημίσεις τα popups και όλα αυτά τα σπαστικά. Το κανει και σ εμένα εδώ και 2..3 ημέρες... Δεν υπήρχε αυτο... χρησιμοποιώ τον brave πανω απο ένα χρόνο Επεξ/σία 9 Ιουνίου από teot
mariosnik_ Δημοσ. 9 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2 ώρες πριν, teot είπε Το κανει και σ εμένα εδώ και 2..3 ημέρες... Δεν υπήρχε αυτο... χρησιμοποιώ τον brave πανω απο ένα χρόνο Σταμάτησε μόνο του το πρόβλημα τελικά. Δεν ξέρω πραγματικά τι έφταιξε. Είναι κατά τα λοιπά πολύ καλός browser για τα ads και όλα αυτά τα σπαστικά. 1
teot Δημοσ. 10 Ιουνίου Δημοσ. 10 Ιουνίου Στις 9/6/2025 στις 2:59 ΠΜ, mariosnik_ είπε Σταμάτησε μόνο του το πρόβλημα τελικά. Δεν ξέρω πραγματικά τι έφταιξε. Είναι κατά τα λοιπά πολύ καλός browser για τα ads και όλα αυτά τα σπαστικά. Ναι σταμάτησε, δουλεύει κανονικά.
teot Δημοσ. 15 Ιουνίου Δημοσ. 15 Ιουνίου Στις 9/6/2025 στις 2:59 ΠΜ, mariosnik_ είπε Σταμάτησε μόνο του το πρόβλημα τελικά. Δεν ξέρω πραγματικά τι έφταιξε. Είναι κατά τα λοιπά πολύ καλός browser για τα ads και όλα αυτά τα σπαστικά. Σταμάτησε στα κινητα και εδω και δύο μέρες ξεκίνησε στους υπολογιστές 1
mariosnik_ Δημοσ. 15 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2 ώρες πριν, teot είπε Σταμάτησε στα κινητα και εδω και δύο μέρες ξεκίνησε στους υπολογιστές Τι να πω.... Δεν έχω brave στο pc μου. Ελπίζω να ξεπεραστεί και εκεί αυτό το πρόβλημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα