x69pr Δημοσ. 7 Ιουνίου Δημοσ. 7 Ιουνίου Σκέφτομαι να πάω σε κάποιο smartphone Motorola. Γενικά βλέπω καλά reviews. Θα ήθελα κάποιος που έχει εμπειρία να μας πει σχετικά με τα midrange μοντέλα των 300-350 ευρώ. Βλέπω τα edge 50/60 (το 50 σε εκδόσεις fusion/neo), το g85 κτλ σε αυτό το εύρος τιμής. Ποιο θεωρείτε αξίζει περισσότερο; Κάποια εμπειρία από τη χρήση τους;
stefmangr Δημοσ. 7 Ιουνίου Δημοσ. 7 Ιουνίου Και μην ξεχνάμε ότι όταν η motorola έβγαζε το iphone της το μοντέλο startak κάποιοι άλλοι μόνο το τηλέφωνό της barbie ήξεραν🤣🤣🤣 1
CaptainChris Δημοσ. 7 Ιουνίου Δημοσ. 7 Ιουνίου Εγώ έχω Motorola το Edge 40, και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Το καινούργιο Edge 60 που από Αμαζον Ιταλίας μπορείς να το αποκτήσεις με λιγότερο από 400€ είναι εξαιρετική περίπτωση.
x69pr Δημοσ. 7 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου Στην ουσία οι διαφορές των μοντέλων fusion από τα μοντέλα neo ποιες είναι; Είναι το neo refresh της σειράς η ένα τικ καλύτερο;
elio_1 Δημοσ. 7 Ιουνίου Δημοσ. 7 Ιουνίου Με αφορμή το θέμα έχει κανεις Razr μοντέλο; Αξίζει σαν καθημερινή χρήση; Το μέγεθος είναι το βασικό κριτήριο για την επιλογή. 50 λεπτά πριν, tsimisdel είπε neo μοντέλα νομίζω ότι διακρίνονται για τις φωτογραφικές τους ικανότητες, θαρρώ ότι αυτή είναι η κύρια διαφορά με τα fusion μοντέλα.... Επεξεργαστή διαφορετικό έχουν 50 fusion: Qualcomm® Snapdragon™ 7s Gen 2 50 neo: MediaTek Dimensity 7300 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα