x69pr Δημοσ. 7 Ιουνίου Δημοσ. 7 Ιουνίου Σκέφτομαι να πάω σε κάποιο smartphone Motorola. Γενικά βλέπω καλά reviews. Θα ήθελα κάποιος που έχει εμπειρία να μας πει σχετικά με τα midrange μοντέλα των 300-350 ευρώ. Βλέπω τα edge 50/60 (το 50 σε εκδόσεις fusion/neo), το g85 κτλ σε αυτό το εύρος τιμής. Ποιο θεωρείτε αξίζει περισσότερο; Κάποια εμπειρία από τη χρήση τους;
tsimisdel Δημοσ. 7 Ιουνίου Δημοσ. 7 Ιουνίου Σε αυτά τα χρήματα, θαρρώ ότι η σωστή επιλογή είναι να πας στη σειρά edge καθώς, είναι μια κατηγορία πάνω από τη σειρά g. Εφόσον είναι μικρή η οικονομική διαφορά, πας σε edge. Δεν έχω όμως προσωπική εμπειρία για να πω περισσότερα. Σίγουρα πάντως τα Motorola, είναι από τις πιο value for money επιλογές της αγοράς, χωρίς να θυσιάζεται κάτι στην πράξη, είναι πραγματικά ολοκληρωμένες προτάσεις....
stefmangr Δημοσ. 7 Ιουνίου Δημοσ. 7 Ιουνίου Και μην ξεχνάμε ότι όταν η motorola έβγαζε το iphone της το μοντέλο startak κάποιοι άλλοι μόνο το τηλέφωνό της barbie ήξεραν🤣🤣🤣 1
CaptainChris Δημοσ. 7 Ιουνίου Δημοσ. 7 Ιουνίου Εγώ έχω Motorola το Edge 40, και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Το καινούργιο Edge 60 που από Αμαζον Ιταλίας μπορείς να το αποκτήσεις με λιγότερο από 400€ είναι εξαιρετική περίπτωση.
x69pr Δημοσ. 7 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου Στην ουσία οι διαφορές των μοντέλων fusion από τα μοντέλα neo ποιες είναι; Είναι το neo refresh της σειράς η ένα τικ καλύτερο;
tsimisdel Δημοσ. 7 Ιουνίου Δημοσ. 7 Ιουνίου 1 ώρα πριν, x69pr είπε Στην ουσία οι διαφορές των μοντέλων fusion από τα μοντέλα neo ποιες είναι; Είναι το neo refresh της σειράς η ένα τικ καλύτερο; Τα neo μοντέλα νομίζω ότι διακρίνονται για τις φωτογραφικές τους ικανότητες, θαρρώ ότι αυτή είναι η κύρια διαφορά με τα fusion μοντέλα....
elio_1 Δημοσ. 7 Ιουνίου Δημοσ. 7 Ιουνίου Με αφορμή το θέμα έχει κανεις Razr μοντέλο; Αξίζει σαν καθημερινή χρήση; Το μέγεθος είναι το βασικό κριτήριο για την επιλογή. 50 λεπτά πριν, tsimisdel είπε neo μοντέλα νομίζω ότι διακρίνονται για τις φωτογραφικές τους ικανότητες, θαρρώ ότι αυτή είναι η κύρια διαφορά με τα fusion μοντέλα.... Επεξεργαστή διαφορετικό έχουν 50 fusion: Qualcomm® Snapdragon™ 7s Gen 2 50 neo: MediaTek Dimensity 7300 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα