Nickkalou Δημοσ. 7 Ιουνίου Δημοσ. 7 Ιουνίου Καλησπερα , εχω ενα πληκτρολογιο powertech PT1154 . Τις προαλλες το καθαρισα πολυ ελαφα με ενα πανι και καθαριστικό αλλα δε νομίζω να οφειλεται εκει το προβλημα. Δεν λειτουργει κανενα πληκτρο , παρ ολα υτα οταν παταω καποιο κουμπί ανάβει στο λαμπακι στην ενδειξη BT2 . Προφανώς αλλαξα μπαταρια , αλλαξα και τη θυρα USB , αλλα τιποτα .
tasvar Δημοσ. 7 Ιουνίου Δημοσ. 7 Ιουνίου Μήπως έχει δυνατότητα για σύνδεση σε πάνω από μια συσκευές και έχει γυρίσει σε άλλη συσκευή;
benign Δημοσ. 7 Ιουνίου Δημοσ. 7 Ιουνίου 3 hours ago, Nickkalou said: αλλα δε νομίζω να οφειλεται εκει το προβλημα. Και ομως αυτο ειναι το πιο πιθανο.Ποιο υγρο ηταν και πιστευετε οτι μπορει να μπηκε μεσα στις εγκοπες?
Nickkalou Δημοσ. 8 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου Μπα δε νομιζω να έχει γυρισει σε αλλη συσκευη. Νομιζω αζαξ , απλα μου κανει εντύπωση οτι αναβει το μπλε λαμπακι οταν παταω καποιο κουμπι.
benign Δημοσ. 8 Ιουνίου Δημοσ. 8 Ιουνίου Απαγορευεται να ''ξεπλενεις'' hardware με οποιοδηποτε υγρο εκτος ισοπροπυλικης αλκοολης.Προκαλειται βραχυκυκλωμα και αλλα προβληματα που αχρηστευουν το υλικο σου.
BadBoy Δημοσ. 8 Ιουνίου Δημοσ. 8 Ιουνίου Έκανες ζημιά με το άζαξ. Θα πάρεις απιονισμένο νερό και θα το κάνεις μπάνιο, θα το λούσεις όσο πιο πολύ μπορείς, σα να το έβαζες κάτω από βρύση. Μετά το αφήνεις 2-3 μέρες τουλάχιστον για να στεγνώσει τελείως (όχι σε μέρος με υγρασία προφανώς) και ξαναπροσπαθείς. Έχω σώσει δύο πληκτρολόγια με δυσλειτουργίες από καφέ και κόκα κόλα έτσι. Εάν δε δουλέψει, τότε έχει χαλάσει εντελώς.
Ukforthemoment Δημοσ. 8 Ιουνίου Δημοσ. 8 Ιουνίου 12 ώρες πριν, Nickkalou είπε Μπα δε νομιζω να έχει γυρισει σε αλλη συσκευη. Νομιζω αζαξ , απλα μου κανει εντύπωση οτι αναβει το μπλε λαμπακι οταν παταω καποιο κουμπι. Ξεκίνα να κοιτάς για καινούργιο. Εχω καταστρέψει και εγω πληκτρολόγιο σε λαπτοπ με άζαξ.Απο τότε ελαφρό ψέκασμα στο πανάκι και όχι στο πληκτρολόγιο.
Nickkalou Δημοσ. 8 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου Απλα μου εκανε εντύπωση οτι το εκανα πολυ ελαφρα. Οκ σας ευχαριστώ. Με μωρομαντηλο επιτρεπεται;
tasvar Δημοσ. 8 Ιουνίου Δημοσ. 8 Ιουνίου 4 ώρες πριν, Nickkalou είπε Απλα μου εκανε εντύπωση οτι το εκανα πολυ ελαφρα. Οκ σας ευχαριστώ. Με μωρομαντηλο επιτρεπεται; Εσύ μέχρι τώρα, με τί σύνδεση το δούλευες; Είδα πως έχει επιλογή για 2.4GHz και Bluetooth. Ξαναλέω. Ελεγξε μήπως έχει γυρίσει σε άλλο τρόπο σύνδεσης-συσκευή. 2
Nickkalou Δημοσ. 9 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 22 ώρες πριν, tasvar είπε Εσύ μέχρι τώρα, με τί σύνδεση το δούλευες; Είδα πως έχει επιλογή για 2.4GHz και Bluetooth. Ξαναλέω. Ελεγξε μήπως έχει γυρίσει σε άλλο τρόπο σύνδεσης-συσκευή. Ισως εχεις δικιο, φαντάζομαι ότι το δουλευα στα 2.4 gz , τωρα αναβει το λαμπακι BT2 αρα ειναι γυρισμενο στο Bluetooth; Εψαξα λιγο στο google αλλα δε μπορω να βρω πως επαναφερεται. Με το fn + q/w/r τελικά αλλαζει , ειχε δικιο ο φιλος μαλλον στο καθαρισμα αλλαξε καταλαθος με το πατημα. Το σωσαμε.... Ευχαριστώ παντως όλους σας. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα