ardi21 Δημοσ. 8 Ιουνίου Δημοσ. 8 Ιουνίου Λοιπόν, είμαι ανάμεσα σε αυτά τα δύο και τα έχω δει από κοντά. Θέλω γενικά μικρή συσκευή αλλα το S25 μου φάνηκε πιο μικρό απ'οτι θα ήθελα. Από την άλλη το S25 plus μου φάνηκε πολύ μεγάλο. Και με την θήκη θα γίνει ακόμα μεγαλυτερο. Το θέμα του μεγέθους είναι προσωπικό ζήτημα, αλλά είπα να ρωτήσω μήπως υπάρχει κάποιος που είχε το ίδιο δίλημμα έτσι ώστε να μου πει τελικά τι πήρε και αν είναι ευχαριστεμος η το μετάνιωσε (πάντα στο θέμα του μεγέθους).
ioakim100 Δημοσ. 9 Ιουνίου Δημοσ. 9 Ιουνίου Αν δεν παίζεις παιχνίδια στο κινητό και δεν βλέπεις πολύ YouTube και τέτοια το απλό είναι τούμπανο. Το μέγεθος βοηθάει πάρα πολύ στην καθημερινή χρήση. 1
ardi21 Δημοσ. 9 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 17 hours ago, ioakim100 said: Αν δεν παίζεις παιχνίδια στο κινητό και δεν βλέπεις πολύ YouTube και τέτοια το απλό είναι τούμπανο. Το μέγεθος βοηθάει πάρα πολύ στην καθημερινή χρήση. Παιχνιδια δεν παιζω ποτε. Youtube θα δω καποιες φορες εκτος σπιτιου, αλλα οχι για ωρες. Στο σπιτι δινω πονο αλλα εκει εχω tablet οποτε δεν ακουμπαω το κινητο σχεδον ποτε για το οτιδηποτε. Γι'αυτο σκεφτομαι πολυ το απλο. Το μοναδικο πραγμα που με χαλαει βασικα ειναι η μικροτερη μπαταρια που εχει, αναγκαστικα. Επεξ/σία 9 Ιουνίου από ardi21
tsimisdel Δημοσ. 9 Ιουνίου Δημοσ. 9 Ιουνίου 5 ώρες πριν, ardi21 είπε Παιχνιδια δεν παιζω ποτε. Youtube θα δω καποιες φορες εκτος σπιτιου, αλλα οχι για ωρες. Στο σπιτι σπιτι δινω πονο αλλα εκει εχω tablet οποτε δεν ακουμπαω το κινητο σχεδον ποτε για το οτιδηποτε. Γι'αυτο σκεφτομαι πολυ το απλο. Το μοναδικο πραγμα που με χαλαει βασικα ειναι η μικροτερη μπαταρια που εχει, αναγκαστικα. Θα σου πω το εξής, κι εγώ όπως κι εσύ, όταν είμαι σπίτι, συνήθως τάμπλετ θα χρησιμοποιήσω για σερφαρισμα, το κινητό το έχω για άλλες δουλειές η για πράγματα που δεν κάνω με το τάμπλετ. Είχα iPhone και η αλήθεια είναι ότι παρόλη την προβληματική αυτονομία του, λόγω χρήσης του τάμπλετ, κατάφερνα να το φορτίζω ανά δύο μέρες περίπου, με αγχωνε όμως πολλές φορές το ποσό γρήγορα έπεφτε η μπαταρία, όταν το χρησιμοποιούσα. Έχω αγοράσει το OnePlus 13R όμως, από τη στιγμή που έχω το τάμπλετ και ξυρίζει ακόμα κόντρα, δεν χρειάζομαι το τόσο μεγάλο μέγεθος, εφόσον δεν είναι προέκταση του χεριού μου το κινητό. Οπότε, λόγω πιο βολικου μεγέθους, στράφηκα στο Xiaomi 15. Νομίζω ότι είναι με ελαφρώς μεγαλύτερη μπαταρία απο το S25 και έχω παρατηρήσει ότι ναι μεν το βράδυ αν το πιέσεις όλη μέρα θα χρειαστεί να μπριζωσεις, σίγουρα όμως δεν πέφτει τόσο γρήγορα η μπαταρία όπως τα iPhone που είχα, είναι σε ελεγχόμενα πλαίσια η κατανάλωση, με βάση τη χρήση και τη χωρητικότητα της μπαταρίας. Εκεί που θέλω να καταλήξω, είναι ότι άπαξ και το κινητό το έχεις για τυπική χρήση και τη δουλειά τη βγάζουν άλλες συσκευές, δεν σε απασχολεί τόσο η μπαταρία, εκτός αν τη τύχει να είσαι όλη μέρα εκτός σπιτιού οπότε, καλό είναι να έχεις λίγο μεγαλύτερη μπαταρία....
ardi21 Δημοσ. 9 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 50 minutes ago, tsimisdel said: Θα σου πω το εξής, κι εγώ όπως κι εσύ, όταν είμαι σπίτι, συνήθως τάμπλετ θα χρησιμοποιήσω για σερφαρισμα, το κινητό το έχω για άλλες δουλειές η για πράγματα που δεν κάνω με το τάμπλετ. Είχα iPhone και η αλήθεια είναι ότι παρόλη την προβληματική αυτονομία του, λόγω χρήσης του τάμπλετ, κατάφερνα να το φορτίζω ανά δύο μέρες περίπου, με αγχωνε όμως πολλές φορές το ποσό γρήγορα έπεφτε η μπαταρία, όταν το χρησιμοποιούσα. Έχω αγοράσει το OnePlus 13R όμως, από τη στιγμή που έχω το τάμπλετ και ξυρίζει ακόμα κόντρα, δεν χρειάζομαι το τόσο μεγάλο μέγεθος, εφόσον δεν είναι προέκταση του χεριού μου το κινητό. Οπότε, λόγω πιο βολικου μεγέθους, στράφηκα στο Xiaomi 15. Νομίζω ότι είναι με ελαφρώς μεγαλύτερη μπαταρία απο το S25 και έχω παρατηρήσει ότι ναι μεν το βράδυ αν το πιέσεις όλη μέρα θα χρειαστεί να μπριζωσεις, σίγουρα όμως δεν πέφτει τόσο γρήγορα η μπαταρία όπως τα iPhone που είχα, είναι σε ελεγχόμενα πλαίσια η κατανάλωση, με βάση τη χρήση και τη χωρητικότητα της μπαταρίας. Εκεί που θέλω να καταλήξω, είναι ότι άπαξ και το κινητό το έχεις για τυπική χρήση και τη δουλειά τη βγάζουν άλλες συσκευές, δεν σε απασχολεί τόσο η μπαταρία, εκτός αν τη τύχει να είσαι όλη μέρα εκτός σπιτιού οπότε, καλό είναι να έχεις λίγο μεγαλύτερη μπαταρία.... Kαπως ετσι το σκεφτομαι και γω. Το Xiaomi 15 βεβαια που εχεις εχει αρκετα μεγαλυτερη μπαταρια απο το S25. Ειναι οι κλασσικες ηλιθιοτητες της Samsung η οποια αρνειται να παει σε καινουργιου τυπου μπαταριες, τις οποιες χρησιμοποιουν πολλοι κινεζοι κατασκευαστες πλεον, και αυξανουν την χωριτικοτητα. Με το Xiaomi 15 ποση τι screen of time εχεις? Επεξ/σία 9 Ιουνίου από ardi21
tsimisdel Δημοσ. 9 Ιουνίου Δημοσ. 9 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Σε αυτό δεν μπορώ να απαντήσω με τόση σιγουριά, επειδή έχει εδώ και λίγες ημέρες που το έχω και το στήνω, το περιεργάζομαι συνεπώς, ακόμα μαθαίνει τη χρήση μου, έχει γίνει προέκταση του χεριού μου, δεν έχει στρώσει ακόμα η μπαταρία. Συν τοις άλλοις, δεν έχει στο μενού της μπαταρίας τη σχετική ένδειξη για το SoT. Ως ένδειξη πάντως, έστω ότι ξεκινάω τη μέρα μου με 100%, μέχρι το βράδυ έχω μείνει με ένα 30% βέβαια, έχει το πλεονέκτημα ότι έχει την ταχεία φόρτιση, κάτι που δεν έχει η Samsung. Δεν έχω μετρήσει χρόνο φόρτισης γιατί δεν έχω 90αρη φορτιστή της Xiaomi με τα οποία φορτίζει η συσκευή, έχω όμως ταχυφορτιστη των 65W πάλι της Xiaomi συνεπώς, ακόμα και ένα μισάωρο να φορτίσεις, έχεις πάρει ένα 50% περίπου. Επεξ/σία 9 Ιουνίου από tsimisdel
aces Δημοσ. 10 Ιουνίου Δημοσ. 10 Ιουνίου Στις 8/6/2025 στις 1:01 ΠΜ, ardi21 είπε Λοιπόν, είμαι ανάμεσα σε αυτά τα δύο και τα έχω δει από κοντά. Θέλω γενικά μικρή συσκευή αλλα το S25 μου φάνηκε πιο μικρό απ'οτι θα ήθελα. Από την άλλη το S25 plus μου φάνηκε πολύ μεγάλο. Και με την θήκη θα γίνει ακόμα μεγαλυτερο. Το θέμα του μεγέθους είναι προσωπικό ζήτημα, αλλά είπα να ρωτήσω μήπως υπάρχει κάποιος που είχε το ίδιο δίλημμα έτσι ώστε να μου πει τελικά τι πήρε και αν είναι ευχαριστεμος η το μετάνιωσε (πάντα στο θέμα του μεγέθους). Στο Plus κερδιζεις σε αυτονομία χανεις σε φορητοτητα κ εργονομια στο S25 κερδιζεις εργονομία, φορητοτητα θυσιαζοντας την αυτονομια σε καθημερινη χρηση. Με δεδομενο οτι υπαρχει ηδη tablet για εντος καλυτερη επιλογη δειχνει το S25 https://www.bestprice.gr/item/2160292772/samsung-galaxy-s25-128gb.html?
ardi21 Δημοσ. 10 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 3 hours ago, aces said: Στο Plus κερδιζεις σε αυτονομία χανεις σε φορητοτητα κ εργονομια στο S25 κερδιζεις εργονομία, φορητοτητα θυσιαζοντας την αυτονομια σε καθημερινη χρηση. Με δεδομενο οτι υπαρχει ηδη tablet για εντος καλυτερη επιλογη δειχνει το S25 https://www.bestprice.gr/item/2160292772/samsung-galaxy-s25-128gb.html? Φοβερες τιμες απο μαγαζια του best price αλλα δινουν χωρις ΦΠΑ ακομα και λιανικης. Δεν τα πολυ εμπιστευομαι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα