ardi21 Δημοσ. χθες στις 01:01 πμ Δημοσ. χθες στις 01:01 πμ Λοιπόν, είμαι ανάμεσα σε αυτά τα δύο και τα έχω δει από κοντά. Θέλω γενικά μικρή συσκευή αλλα το S25 μου φάνηκε πιο μικρό απ'οτι θα ήθελα. Από την άλλη το S25 plus μου φάνηκε πολύ μεγάλο. Και με την θήκη θα γίνει ακόμα μεγαλυτερο. Το θέμα του μεγέθους είναι προσωπικό ζήτημα, αλλά είπα να ρωτήσω μήπως υπάρχει κάποιος που είχε το ίδιο δίλημμα έτσι ώστε να μου πει τελικά τι πήρε και αν είναι ευχαριστεμος η το μετάνιωσε (πάντα στο θέμα του μεγέθους).
ioakim100 Δημοσ. πριν από 14 ώρες Δημοσ. πριν από 14 ώρες Αν δεν παίζεις παιχνίδια στο κινητό και δεν βλέπεις πολύ YouTube και τέτοια το απλό είναι τούμπανο. Το μέγεθος βοηθάει πάρα πολύ στην καθημερινή χρήση.
ardi21 Δημοσ. πριν από 3 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 3 ώρες (επεξεργασμένο) 10 hours ago, ioakim100 said: Αν δεν παίζεις παιχνίδια στο κινητό και δεν βλέπεις πολύ YouTube και τέτοια το απλό είναι τούμπανο. Το μέγεθος βοηθάει πάρα πολύ στην καθημερινή χρήση. Παιχνιδια δεν παιζω ποτε. Youtube θα δω καποιες φορες εκτος σπιτιου, αλλα οχι για ωρες. Στο σπιτι σπιτι δινω πονο αλλα εκει εχω tablet οποτε δεν ακουμπαω το κινητο σχεδον ποτε για το οτιδηποτε. Γι'αυτο σκεφτομαι πολυ το απλο. Το μοναδικο πραγμα που με χαλαει βασικα ειναι η μικροτερη μπαταρια που εχει, αναγκαστικα. Επεξ/σία πριν από 3 ώρες από ardi21
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα