Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
16 ώρες πριν, d4mage είπε

To 26000€ είναι έως 26000€ και κρίνεται από διάφορους παράγωντες. Το ερώτημα είναι υπό ποιες σου καλύπτει αυτό το ποσό σε περίπτωση φωτιάς. Η ολική είναι γενική περιγραφή και μέσα είναι η οποιαδήποτε ζημιά βγάλει ασύμφορη την επισκευή.

Έχεις το αυτοκίνητο σου και το φορτίζεις στο σπίτι σου. Για ΧΨ λόγο παίρνει φωτιά. Σε καλύπτει η ασφαλιστική και αν ναι πως χωρίς να έχεις μικτή;

Εγώ ας πούμε στο αμάξι μου δεν έχω μικτή έχω όμως όλα τα υπόλοιπα, συνεπώς γνωρίζω πως εάν το χτυπήσω εγώ δεν θα αποζημιωθώ. Εάν είχα ένα ηλεκτρικό και είχα την ίδια ασφάλεια με αυτή που έχω στο αμάξι μου με θερμικό κινητήρα και το είχα στην πρίζα μου στο σπίτι μου και έπιανε φωτιά, πόσο σίγουρος θα ήμουν εάν θα με κάλυπτε η ασφαλιστική;

Ποιος μου λέει πως δεν θα με πετάξουν εκτός με τον δικό τους ισχυρισμό κόντρα στον δικό μου πως μπορεί να φταίει η μπρίζα μου ή η παροχή του σπιτιού μου.

Δεν το νομίζω να έπαιρνα τα λεφτά που γράφει η ασφαλιστική σου.

Έχω μεικτή ασφάλεια. Καινούργιο αμάξι χωρίς μεικτή δεν αγοράζεις μέχρι να υπάρχουν φθηνά aftermarket ανταλλακτικά. Πάντως για το ζήτημα της φωτιάς πιο πολύ το φοβάμαι με το θερμικό ιδιαίτερα πιο παλιό παρά με το ηλεκτρικό καθώς το πρώτο έχει περισσότερες πιθανότητες να αρπάξει φωτιά.

• Απαντ. 75
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...