skepasti21 Δημοσ. 8 Ιουνίου Δημοσ. 8 Ιουνίου Χαιρετώ την παρέα, έχω μια ερώτηση για αρχάριους, δεν μπορώ σηκώνω τα χέρια ψηλά.... Ποια VPN είναι κατάλληλα για torrenting? Κάποιοι λένε το PROTON διότι υποστηρίζει port forwarding κάποιοι άλλοι το Nord γιατί θα συνδεθεί λεει με p2p. Δεν ξέρω τι φάση, διαφωτιστε με Ps. Τώρα έχω surfshark και σέρνεται γμτ, σε όποια χωρα και να συνδεθώ δεν έχω peers. Θα προτιμούσα όχι Ελλάδα. Disclaimer: κατεβάζω νόμιμα Torrens.
billyg599 Δημοσ. 8 Ιουνίου Δημοσ. 8 Ιουνίου 41 minutes ago, skepasti21 said: Χαιρετώ την παρέα, έχω μια ερώτηση για αρχάριους, δεν μπορώ σηκώνω τα χέρια ψηλά.... Ποια VPN είναι κατάλληλα για torrenting? Κάποιοι λένε το PROTON διότι υποστηρίζει port forwarding κάποιοι άλλοι το Nord γιατί θα συνδεθεί λεει με p2p. Δεν ξέρω τι φάση, διαφωτιστε με Ps. Τώρα έχω surfshark και σέρνεται γμτ, σε όποια χωρα και να συνδεθώ δεν έχω peers. Θα προτιμούσα όχι Ελλάδα. Disclaimer: κατεβάζω νόμιμα Torrens. 37 minutes ago, infin1tyGR said: Αν κατεβάζεις νόμιμα torrents, γιατί θες VPN; Ακριβώς όπως είπε ο συμφορουμίτης. Το bittorent είναι πρωτόκολλο μεταφοράς αρχείων. Το χρησιμοποιώ χρόνια (και σε πιο αυστηρές χώρες απο Ελλάδα) για να κατεβάζω linux ISOs και δεν υπάρχει πρόβλημα.
sakisgri Δημοσ. 8 Ιουνίου Δημοσ. 8 Ιουνίου 1 hour ago, skepasti21 said: Χαιρετώ την παρέα, έχω μια ερώτηση για αρχάριους, δεν μπορώ σηκώνω τα χέρια ψηλά.... Ποια VPN είναι κατάλληλα για torrenting? Κάποιοι λένε το PROTON διότι υποστηρίζει port forwarding κάποιοι άλλοι το Nord γιατί θα συνδεθεί λεει με p2p. Δεν ξέρω τι φάση, διαφωτιστε με Ps. Τώρα έχω surfshark και σέρνεται γμτ, σε όποια χωρα και να συνδεθώ δεν έχω peers. Θα προτιμούσα όχι Ελλάδα. Disclaimer: κατεβάζω νόμιμα Torrens. Είχα το Nord για ένα μήνα και τώρα έχω το Proton. Το Proton κατεβάζει με full ταχύτητα, το Nord αν έχει πολλούς seeders κατέβαζε με περίπου το 80% της ταχύτητας μου, αν δεν έχει πολλούς seeder ψιλό σέρνεται λόγο που δεν έχει port forwarding. Σε όλα τα άλλα είναι σχεδόν ίδια, επίσης το Proton έχει πολύ καλύτερο interface και περισσότερες ρυθμίσεις. Αν πάρεις proton, την καλύτερη τιμή για 2 χρόνια (71,76€) Αν πάρεις το Nord, βάλε σαν χώρα Αλβανία για να αφαιρεθεί ο Φ.Π.Α.
SteveWisejohn Δημοσ. 8 Ιουνίου Δημοσ. 8 Ιουνίου Τελικά είναι ασφαλές το VPN για να ήμαστε όπως ήμασταν προ του νέου νόμου για BitTorrent ?
infin1tyGR Δημοσ. 8 Ιουνίου Δημοσ. 8 Ιουνίου Just now, SteveWisejohn said: προ του νέου νόμου για BitTorrent ? Ποιος είναι αυτός ο νόμος; 1
SteveWisejohn Δημοσ. 8 Ιουνίου Δημοσ. 8 Ιουνίου Έλα ντε …. Άκουσα μπουζούριασαν κάνα δυο τεντιμπόιδες με κούρεμα στην ψιλή για μερικά αρχεία 😝
skepasti21 Δημοσ. 8 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου σίγουρα είναι το VPN ,το εικονίδιο στο qbittorent είναι πορτοκαλί άρα κάτι γίνεται. Δοκίμασα να ανοίξω χειροκίνητα το port στο cudy και επίσης βεβαιωθηκα ότι το UPnP είναι ενεργό. Τσουτσουνες! Λίγο που το έψαξα κάτι λέει κάνει ο πάροχος και σε βάζει πισω από CGNAT. WTF!! 💦
Λύση skepasti21 Δημοσ. 12 Ιουνίου Μέλος Λύση Δημοσ. 12 Ιουνίου Thread 'Help with port forwarding on Proton VPN (router setup, Cudy WR3000, public IP issue) ?' https://forums.tomshardware.com/threads/help-with-port-forwarding-on-proton-vpn-router-setup-cudy-wr3000-public-ip-issue.3881066/
militarist Δημοσ. 18 Ιουνίου Δημοσ. 18 Ιουνίου Αφήστε ενεργό το upnp και μετά θα ανοίγετε θέματα «δεν ξέρω πως χακαριστηκα» κτλ ……
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα