Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 minutes ago, kostasbm said:

εννοειται με το ζορι δε γινεται τιποτα αλλα απλα γραφεις μονο χερι με χερι,δεν στελνω σε ατομα χωρις αξιολογησεις...να ειναι η αγγελια ποιο σαφης για να μη σπαταλαμε το χρονο μας.....

καποιοι γραφουν ολοκληρα κατεβατα απο κατω με τους ορους οτι πχ δεν στελνω αντικαταβολη κτλ ενω αλλοι δεν γραφουν τιποτα. αυτο εχει 2 θεματα για μενα.

Καποιοι γραφουν οτι πχ δεν στελνω κτλ αλλα ο αλλος στελνει PM σαν να μην το εχει διαβασει ποτε και σου λεει στελνεις πχ επαρχια ? οποτε τα γραφεις ή οχι ενα και το αυτο. ΑΠΕΙΡΟΙ ΤΕΤΟΙΟΙ. ή γραφεις αναλυτικα για το προιον και ο αλλος σε ρωταει αυτα που γραφεις μεσα. απλα εχει διαβασει μονο την πρωτη γραμμη της αγγελιας και τιποτα αλλο.

Προσωπικα δεν γραφω κανονες. Το αν θα στειλω αντικαταβολη ή δεν ξερω τι εχει να κανει με πολλα.

απο το ποσο παλιο μελος ειναι,απο το ποσες αξιολογησεις εχει ακομα και απο ολο το vibe που βγαζει.  ουτε μπορεις να βαλεις οτι πχ απο 10 αξιολογησεις και κατω δεν στελνω ενω απο 10 και πανω στελνω. Συν οτι μπορει για χ ψ λογο να γινει μια εξαιρεση ή να βρειτε μια αλλη λυση. Οποτε μην το βλεπεις οτι σπαταλας το χρονο σου. Αλλωστε 3 λεπτα ειναι να στειλεις ενα pm.

Μπορει ενας να εχει 5 θετικες αλλα να βγαζει καλο vibe να μιλαει ευγενικα κτλ. και υπαρχουν ατομα που ειναι σε φαση .ελα ρε φιλος .Εδω μπαμπης ο σουγιας. Στειλτο μου μια και γρηγορα γιατι βιαζομαι.

Επεξ/σία από poulinos
  • Like 2
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, poulinos είπε

...και υπαρχουν ατομα που ειναι σε φαση .ελα ρε φιλος .Εδω μπαμπης ο σουγιας. Στειλτο μου μια και γρηγορα γιατι βιαζομαι.

ή τον ρωτας αν εχει καποιο θεμα η συσκευη κ σου απανταει δεν γνωριζω, μεχρι σημερα δουλευει κανονικα!

εχει σημασια και η παλαιοτητα, και οι αξιολογησες αλλα και η επικοινωνια.

Δημοσ.
1 minute ago, pp6210 said:

ή τον ρωτας αν εχει καποιο θεμα η συσκευη κ σου απανταει δεν γνωριζω, μεχρι σημερα δουλευει κανονικα!

εχει σημασια και η παλαιοτητα, και οι αξιολογησες αλλα και η επικοινωνια.

γενικως ισχυει οτι πολλοι ειναι οτι  να ναι στις συζητησεις οποτε και ο αλλος να εχει αξιολογησεις δεν μπαινω στην διαδικασια ή θα προτιμησω καποιον που πχ εχω συνεργαστει ξανα στο παρελθον.

Δημοσ.

Υπάρχουν και εκείνοι πάντως, που εχου 2-3κ μηνύματα φόρουμ και με πολλές αξιολογήσεις κλπ με καπελάκι .  έχετε κλείσει συμφωνία και να σου ρίχνει άκυρο η απλά σου λέει και δεν σε παίρνει ποτέ.  Ζητάνε τον αριθμό η μιλάτε κανονίζεται και εξαφανίζεται.  Την επόμενη φορά θα αφήνω αγγελίες  μόνο για αυτούς να στέλνω αρνητικές. Δεν ισχύει αυτό το ότι είναι παλιός είναι καλός μου έχει τύχει πολλές φορές και επειδή έχει 400 500 αξιολογήσεις και 3κ μηνύματα να νομίζει ότι έκανε την απελευθέρωση της Πελοποννήσου αγενής και κακός πολύ κακός,  συγνώμη και ολας αλλά όσοι έχουν πολλά μηνύματα νομίζετε ότι κατι κάνετε.  Και εάν θέλουν ας μου ρίξουν και μπαν . Η αλήθεια να λέγεται 

Δημοσ.
On 05/07/2025 at 19:22, Bansel said:

Υπάρχουν και εκείνοι πάντως, που εχου 2-3κ μηνύματα φόρουμ και με πολλές αξιολογήσεις κλπ με καπελάκι .  έχετε κλείσει συμφωνία και να σου ρίχνει άκυρο η απλά σου λέει και δεν σε παίρνει ποτέ.  Ζητάνε τον αριθμό η μιλάτε κανονίζεται και εξαφανίζεται.  Την επόμενη φορά θα αφήνω αγγελίες  μόνο για αυτούς να στέλνω αρνητικές. Δεν ισχύει αυτό το ότι είναι παλιός είναι καλός μου έχει τύχει πολλές φορές και επειδή έχει 400 500 αξιολογήσεις και 3κ μηνύματα να νομίζει ότι έκανε την απελευθέρωση της Πελοποννήσου αγενής και κακός πολύ κακός,  συγνώμη και ολας αλλά όσοι έχουν πολλά μηνύματα νομίζετε ότι κατι κάνετε.  Και εάν θέλουν ας μου ρίξουν και μπαν . Η αλήθεια να λέγεται 

παντα θα υπαρχουν και οι καλοι και οι κακοι. οπως και μπορει για σενα να ειναι ο χ  ο καλυτερος πωλητης και για τον ψ να ειναι ο χειροτερος. Εννοειται οτι καποιος που εχει 2000-3000 posts δεν σημαινει οτι μπορει να μην σου κανει οτιδηποτε.αλλωστε τα 2000-3000 posts μπορει να ειναι και απο βλακειες.

γενικως προσπαθεις να συνδυασεις ολα τα χαρακτηριστικα και να κρινεις ποσο αξιζει ο αλλος.

και θα πω και παραδειγμα. εχω x posts εχω χ αξιολογησεις.  οσο ευγενικος μπορω να ειμαι  αλλο τοσο μπορει να γειωσω ή να ειρωνευτω τον αλλον ή και να σβησω το pm οταν  το παιζει εξυπνακιας.εχω ακουσει τετοιες μπουρδες που απλα εσβησα το pm κατευθειαν χωρις καν να απαντησω.

σε φαση βαζω κατι πχ 50 ευρω και ο αλλος στο πρωτο Pm ειναι σε φαση φιλος δινω 40 ευρω και μου το φερνεις τριτη απογευμα στο σπιτι.

οπως καταλαβες  σε κατι τετοια δεν υπαρχει λογος να συνεχιστει η συζητηση. ή θα πεσει ειρωνεία ή delete το pm

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...