Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είμαι σε αναζήτηση αγοράς και νομίζω κατέληξα ανάμεσα σε αυτά τα δύο πολυμηχανήματα. Τι γνώμη έχετε; Κόστος για μελάνια; Γεμίζουν; Γνωρίζει κάποιος; Ή θα κλαίω με την αγορά καινούργιων;

Δημοσ.

Ξεκινα να κλαις απο τωρα θα ελεγα...

Στους HP καταρχας οποιο μοντελο εχει "e" στο τελος, παιρνει αποκλειστικα και μονο γνησια, ξεχνας συμβατα ξαναγεμισμενα κλπ.

Επισης, καμια απο τις 2 εταιρειες εδω στην ελλαδα δε φημιζεται για υποστηριξη εκτος εγγυησης.

• Like 2
Δημοσ.

Όντως, όπως τα λέει ο φίλος μας ο lector είναι. Ρίξε μια ματιά στα ecotank πολυμηχανήματα και πες μας ποιο/α ξεχώρισες

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας. To θέμα είναι θέλω αυτόματη εκτύπωση διπλής όψης, και αυτόματο σκαναρισμα διπλής όψης

Στις 10/6/2025 στις 11:56 ΠΜ, georgeole είπε

Όντως, όπως τα λέει ο φίλος μας ο lector είναι. Ρίξε μια ματιά στα ecotank πολυμηχανήματα και πες μας ποιο/α ξεχώρισες

Ecotank με αυτά τα χαρακτηριστικά ξεφεύγει υπερβολικά η τιμή 

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, George_Larissa είπε

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας. To θέμα είναι θέλω αυτόματη εκτύπωση διπλής όψης, και αυτόματο σκαναρισμα διπλής όψης

Ecotank με αυτά τα χαρακτηριστικά ξεφεύγει υπερβολικά η τιμή 

ΟΧΙ, δεν ξεφεύγει η τιμή. Είναι ο μόνος τρόπος να αποφύγεις τη ληστεία από τα original μελάνια, στην οποία σε υποβάλλουν οι inkjet. Με τα αρχικά μελάνια της συσκευασίας τυπώνεις χιλιάδες σελίδες. Μόλις τελειώσει κάποιο χρώμα, δίνεις 7-8€, αδειάζεις στο μηχάνημα το καινούριο μπουκάλι και... άλλες τόσες σελίδες. Αν πάρεις οικονομικό στην αγορά του inkjet, παραγγέλνεις και μια κάσα ρέγκες να σε κλαίνε!😂

Υπάρχουν βέβαια και inkjet που δέχονται συμβατά, δεν ξέρω όμως αν σε ενδιαφέρει να μπεις σ' αυτή τη διαδικασία.

Δημοσ.

Ανοιχτός είμαι σε προτάσεις για έρευνα αγοράς, αρκεί να έχει τα χαρακτηριστικά που ανέφερα και παραπάνω. Αυτόματη εκτύπωση διπλής όψης και αυτόματο σκαναρισμα πολλών σελίδων διπλής όψης 

Δημοσ.
43 λεπτά πριν, George_Larissa είπε

Αυτόματη εκτύπωση διπλής όψης και αυτόματο σκαναρισμα πολλών σελίδων διπλής όψης

Όπα, που λένε και οι πιτσιρικάδες! Και τα δύο αυτά χαρακτηριστικά, ειδικά το πρώτο, εκτινάσσουν το κόστος αγοράς! Πες μας 2-3 στοιχεία ακόμα: Πόσες σελίδες μ.ο. το μήνα; Επίσης, όταν λέμε εκτύπωση διπλής όψης, τι εννοούμε; Εκτυπώνουμε πολλά μικρά αρχεία σε διπλή όψη, πχ αποδείξεις/τιμολόγια ή μεγάλα αρχεία, πχ βιβλία;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...