Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω iPhone 16 Pro με Cosmote Giga Max Unlimited. Πήρε προχθές ενημέρωση παρόχου (v64.1) το οποίο εμφάνησε την επιλογή «5G Standalone» στις ρυθμίσεις του  Cellular, η οποία όμως είναι γκρι και αναφέρει ότι η sim μου δεν την υποστηρίζει.

Στην ουσία αυτό αν δεν κάνω λάθος είναι το 5G+.

Γνωρίζει κανείς τι πρέπει να κάνω για το ενεργοποιήσω? Πήγα σε Γερμανό καθώς επίσης κάλεσα και 13888 αλλά δεν γνωρίζουν ακόμα.

IMG_2800.jpeg

Δημοσ.

Προς το παρόν μόνο ESIM από τις καινούργιες που σου έρχονται με email από την COSMOTE. Δεν υπάρχει ακόμη απόθεμα φυσικών SIM ούτε και ESIM που δίνονται από τα μαγαζιά. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μου ήρθε και σε μένα σήμερα το Carrier Settings Update της Cosmote σε iPhone 15 Pro Max.

Και σε μένα η επιλογή 5G Standalone είναι γκριζαρισμένη (έκανα και restart το κινητό). Είμαι με eSIM εδώ και περίπου 1,5 χρόνο και φυσικά είναι ενεργοποιημένες οι υπηρεσίες WiFi Calling, VoLTE, 5G.

Επεξ/σία από LordNodens
Δημοσ.

Με νέα esim ή νέα sim λύνεται το πρόβλημα.

Έχει ενημερωθεί και το site τις cosmote.

Έχει και άλλο νήμα εδώ αν το ψάξεις που συζητήθηκαν αυτά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μετά απο αντικατάσταση της παλιας σιμ με eSim (ζητας την eSim που ερχεται στο email, και όχι σε φάκελο στο κατάστημα), πλέον είναι ενεργές και οι δυό επιλογές

image.jpeg.8c6b0d85aa17f7d674a54b3911150146.jpeg

Επεξ/σία από kapsala
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημερα. Καποιος που ενεργοποιησε καινουργια SIM ή ESIM έχοντας και MULTISIM στο APPLE WATCH παρατηρησε κανενα προβλημα? Δηλαδη οταν εκοψαν την παλια καρτα στο ρολοι υπηρξε καποιο προβλημα? 

Επεξ/σία από gkat2829
Δημοσ.
Στις 19/6/2025 στις 1:44 ΜΜ, atpanos είπε

Με νέα esim ή νέα sim λύνεται το πρόβλημα.

Έχει ενημερωθεί και το site τις cosmote.

Έχει και άλλο νήμα εδώ αν το ψάξεις που συζητήθηκαν αυτά.

Ποιο νήμα είναι? Μπορείς να βάλεις link?

Δημοσ.
5 ώρες πριν, gkat2829 είπε

Καλημερα. Καποιος που ενεργοποιησε καινουργια SIM ή ESIM έχοντας και MULTISIM στο APPLE WATCH παρατηρησε κανενα προβλημα? Δηλαδη οταν εκοψαν την παλια καρτα στο ρολοι υπηρξε καποιο προβλημα? 

οχι!!προχωρας αφοβα 

Δημοσ.

καλησπέρα και από εμένα, σήμερα Σάββατο 21 Ιουνίου πήγα σε ένα κατάστημα cosmote και ζήτησα την νέα κάρτα για 5G SA (5G+) και την άλλαξα, το φακελάκι το γράφει πάνω ότι είναι η καινουρια 5g SA, η έκδοση είναι 64.5.5 αλλά δεν μου εμφανίζει καθόλου την επιλογή για SA, έκανα επανεκκίνηση αλλά δεν δούλεψε, μήπως φταει η περιοχή μου είμαι Κοζάνη ή μήπως ότι έχω το iOS 26 developer beta ?

IMG_2955.PNG

IMG_2956.jpeg

IMG_2957.jpeg

Δημοσ.

Δεν παίζει στο IOS 26 BETA. Υπήρξε ενημέρωση από την COSMOTE. Θα έπρεπε να βλέπεις τα διακοπτακια ώστε να τα ενεργοποιήσεις. Στο IOS 26 από τέλος Σεπτέμβρη θα το ενημερώσουν με καινούργιο update Φορέα.

• Like 1
Δημοσ.

Πήγα σε κατάστημα Γερμανός, μετέτρεψα την φυσική sim μου σε esim και ενεργοποίθηκε κανονικά το 5G SA και οι κλήσεις μέσω 5G!

Έχω την εξής απορία όμως, η κοπέλα μου με iPhone 12 Mini και iOS 18.5 και carrier version Cosmote 64.1 δεν έχει καν την επιλογή 5G Standalone (ούτε γκρι). Αυτό σημαίνει πως δεν υποστηρίζεται στα iPhone 12? Και αυτό λόγω hardware? Το 5G SA δεν υποστηρίζεται σε όλα τα 5G iPhone κανονικά?

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Simos805 είπε

Πήγα σε κατάστημα Γερμανός, μετέτρεψα την φυσική sim μου σε esim και ενεργοποίθηκε κανονικά το 5G SA και οι κλήσεις μέσω 5G!

Έχω την εξής απορία όμως, η κοπέλα μου με iPhone 12 Mini και iOS 18.5 και carrier version Cosmote 64.1 δεν έχει καν την επιλογή 5G Standalone (ούτε γκρι). Αυτό σημαίνει πως δεν υποστηρίζεται στα iPhone 12? Και αυτό λόγω hardware? Το 5G SA δεν υποστηρίζεται σε όλα τα 5G iPhone κανονικά?

Τα συμβατά iPhone με το Cosmote 5G SA είναι τα ακόλουθα:

iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro, iPhone 15 Pro Max, iPhone 16, iPhone 16 Plus, iPhone 16 Pro, iPhone 16 Pro Max, iPhone 16e

Δημοσ.
6 ώρες πριν, LordNodens είπε

iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro, iPhone 15 Pro Max, iPhone 16, iPhone 16 Plus, iPhone 16 Pro, iPhone 16 Pro Max, iPhone 16e

iPhone 14 Pro δεν υποστηρίζεται δηλαδή ενώ έχει το μόντεμ. Ωραία…

Δημοσ.
16 ώρες πριν, LordNodens είπε

Αυτό γιατί όμως? Παλαιότερα των 15 δεν υποστηρίζονται λόγω hardware ή απλά η Cosmote έχει βάλει όριο λόγω περιορισμένοι bandwidth κλπ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...