Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Simos805 είπε

Αυτό γιατί όμως? Παλαιότερα των 15 δεν υποστηρίζονται λόγω hardware ή απλά η Cosmote έχει βάλει όριο λόγω περιορισμένοι bandwidth κλπ?

Τα πράγματα είναι λίγο μπερδεμένα από έρευνα που έκανα σε διάφορα forums με την βοήθεια του chatgpt. βρήκα ότι η apple στο επίσημο site της λέει οτι το 5G SA δουλεύει μόνο με iPhone 13 και πάνω, παρόλα αυτά στα forums λένε οτι το modem των iPhone 12 υποστηρίζει 5G SA. Τώρα ο διακόπτης Standalone τον εμφανίζει μόνο στα iPhone 15 και πάνω σε συνεννόηση με τον κάθε πάροχο. Στα forums άλλοι λένε οτι αν ο πάροχος θέλει μπορεί να το ενεργοποιήσει σε παλιότερα μοντέλα (iPhone 14 και πίσω) αλλά δεν ξέρω κατα πόσο στέκει.

• Thanks 1
Δημοσ.
Στις 21/6/2025 στις 3:16 ΜΜ, gkat2829 είπε

Δεν παίζει στο IOS 26 BETA. Υπήρξε ενημέρωση από την COSMOTE. Θα έπρεπε να βλέπεις τα διακοπτακια ώστε να τα ενεργοποιήσεις. Στο IOS 26 από τέλος Σεπτέμβρη θα το ενημερώσουν με καινούργιο update Φορέα.

Δεν ξέρω αν θα ισχύει αυτό εγώ που έχω iOS 26 την βλέπω κανονικά αλλά γκρίζα πιστεύω αν αλλάξω κάρτα θα την εμφανίζει κανονικά. Τηλέφωνο έχω 15 pro max.

Στις 21/6/2025 στις 1:11 ΜΜ, petros002 είπε

καλησπέρα και από εμένα, σήμερα Σάββατο 21 Ιουνίου πήγα σε ένα κατάστημα cosmote και ζήτησα την νέα κάρτα για 5G SA (5G+) και την άλλαξα, το φακελάκι το γράφει πάνω ότι είναι η καινουρια 5g SA, η έκδοση είναι 64.5.5 αλλά δεν μου εμφανίζει καθόλου την επιλογή για SA, έκανα επανεκκίνηση αλλά δεν δούλεψε, μήπως φταει η περιοχή μου είμαι Κοζάνη ή μήπως ότι έχω το iOS 26 developer beta ?

IMG_2955.PNG

IMG_2956.jpeg

IMG_2957.jpeg

Τι συσκευή έχεις;

Δημοσ.
Στις 21/6/2025 στις 1:11 ΜΜ, petros002 είπε

καλησπέρα και από εμένα, σήμερα Σάββατο 21 Ιουνίου πήγα σε ένα κατάστημα cosmote και ζήτησα την νέα κάρτα για 5G SA (5G+) και την άλλαξα, το φακελάκι το γράφει πάνω ότι είναι η καινουρια 5g SA, η έκδοση είναι 64.5.5 αλλά δεν μου εμφανίζει καθόλου την επιλογή για SA, έκανα επανεκκίνηση αλλά δεν δούλεψε, μήπως φταει η περιοχή μου είμαι Κοζάνη ή μήπως ότι έχω το iOS 26 developer beta ?

IMG_2955.PNG

IMG_2956.jpeg

IMG_2957.jpeg

Εμένα πάλι το carrier version γιατί είναι 64.1, παρόλο που έβαλα και νέα eSIM που υποστηρίζει κανονικά το 5G SA?!

Δημοσ.

Για να λειτουργεί το 5GSA θα πρέπει να έχεις sim / esim 5GSA και να μην εχεις beta έκδοση λειτουργικού στο Iphone

Δημοσ.

Εγώ πήγα στο κατάστημα Cosmote του Mall και ο υπάλληλος δεν είχε ιδέα για το ότι υπάρχει ειδική sim για 5G SA. Και μάλιστα του φάνηκε περίεργο επειδή εχω αλλάξει SIM πριν μερικούς μήνες ξανά. 

Δημοσ.

Καλύτερα να περιμένουμε ένα διάστημα μέχρι να ρυθμιστεί και το δίκτυο σωστά κλπ. 

• 5 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...