baader Δημοσ. 9 Ιουνίου Δημοσ. 9 Ιουνίου ανησυχω για την ασφαλεια δεδομενου οτι εχω ιβανκ ποσο ασφαλης ειναι ο τραπεζικος μου λογαριασμος ?
Ukforthemoment Δημοσ. 9 Ιουνίου Δημοσ. 9 Ιουνίου 3 λεπτά πριν, baader είπε ανησυχω για την ασφαλεια δεδομενου οτι εχω ιβανκ ποσο ασφαλης ειναι ο τραπεζικος μου λογαριασμος ? Στο δικό σου χέρι ειναι.Εσύ μην δίνεις κωδικούς κλπ και κανένας δεν μπορεί να στον πειράξει.
Ukforthemoment Δημοσ. 9 Ιουνίου Δημοσ. 9 Ιουνίου 8 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε To vpn που κολλάει; είναι της μόδας
baader Δημοσ. 9 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 33 λεπτά πριν, baader είπε ανησυχω για την ασφαλεια δεδομενου οτι εχω ιβανκ ποσο ασφαλης ειναι ο τραπεζικος μου λογαριασμος ? ?
baader Δημοσ. 9 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε ναι δε ρωτησα αν εχεις προβλημα στον εγκέφαλο χαχαχα
Ukforthemoment Δημοσ. 9 Ιουνίου Δημοσ. 9 Ιουνίου 2 λεπτά πριν, baader είπε δε ρωτησα αν εχεις προβλημα στον εγκέφαλο χαχαχα Δεν το έχω εγώ το πρόβλημα. 1
CyberCr33p Δημοσ. 9 Ιουνίου Δημοσ. 9 Ιουνίου Με χρήση VPN δεν υπάρχει κίνδυνος να σου υποκλέψουν κωδικούς διότι η σύνδεση με την τράπεζα γίνεται με HTTPS επομένως έχεις κρυπτογράφηση από άκρο σε άκρο. Όμως είναι πιθανό το σύστημα της τράπεζας να βλέπει ότι συνδέεσαι από "περίεργη" IP, να το θεωρήσουν ως ύποπτη δραστηριότητα και να μπλοκάρουν τον λογαριασμό σου ή τις συναλλαγές σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα