Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, Jmanol000 είπε

Οκ για αυτό με το πιανίστα γέλασα , αλλά κάτσε να δούμε ίσως λύσει τα θέματα φέτος 

Κοιτα δεν παρουσίασαν ακριβώς νέα features αλλά νέο τρόπο να αλληλεπιδράς με τα παλιά 

Να σου πω την αλήθεια με εξαίρεση το iPadOS που έκαναν μεγάλες αλλαγές ψιλοαπογοητεύτηκα.

Ελπιζω στην πράξη το νέο GUI να είναι εύχρηστο (και οπτικά) και να αρχίσουν να κάνουν το AI χρήσιμο. Πιο πολύ τα animation με ανησυχούν αλλιώς το γυαλί μου άρεσε από εποχής Aero.

Είμαι σίγουρος πάντως ότι οι γνωστοί άγνωστοι έχουν πιάσει ήδη δουλειά στο να το αντιγράψουν ακόμα και αν δεν βγει καλό.

• Like 3
Δημοσ.

Πόσο χάλια....έλεος,από το κακό στο χειρότερο! Το θυμάμαι σαν θέμα με το cydia jailbreak 10 χρόνια πριν....η Apple παίρνει τον κατήφορο...ας μην μου αρεσε το λογισμικό και θα είχα φύγει τρέχοντας...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, dream21 said:

iOS26 beta 1

15GB σε iPhone 15 Pro

IMG_1359.png

9+ σε 14 pro max 

Επεξ/σία από HateMe
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Dimitris_1981 είπε

Να σου πω την αλήθεια με εξαίρεση το iPadOS που έκαναν μεγάλες αλλαγές ψιλοαπογοητεύτηκα.

Ελπιζω στην πράξη το νέο GUI να είναι εύχρηστο (και οπτικά) και να αρχίσουν να κάνουν το AI χρήσιμο. Πιο πολύ τα animation με ανησυχούν αλλιώς το γυαλί μου άρεσε από εποχής Aero.

Είμαι σίγουρος πάντως ότι οι γνωστοί άγνωστοι έχουν πιάσει ήδη δουλειά στο να το αντιγράψουν ακόμα και αν δεν βγει καλό.

Κοίταξε και γω δεν πιστεύω ότι είναι η μεγάλη αλλαγή που περιμέναμε , αλλά δεν είναι και κακό αυτό , είδες πόσα bugs είχε Το iOS 18 

Δημοσ.

Λοιπόν, την πέρασα και εγώ.

Τα πρώτα λεπτά δεν θα είναι τόσο smooth, οπότε μην τρομάξετε. 
Από performance είναι κομπλέ, δεν δοκίμασα κάποιο game γιατί δεν παίζω κιόλας στο κινητό.
Έτρεξα αρκετά βαριά apps, έβγαλα βίντεο, φωτος και ότι άλλη μ@λ@κία μπορείτε να φανταστείτε και είναι smooth λες και δεν είναι καν Developer beta.

Δεν έχω βρει κάτι που δεν μ αρέσει.

Όταν μπαίνω όμως στο Software update, μου βγάζει "Unable to check for update" και δεν σ αφήνει να κάνεις κάτι άλλο.

Δημοσ.

Οι περισσότερες αλλαγές δεν θα είναι διαθέσιμες στη χώρα μας ίσως λόγω ότι δυστυχώς δεν λειτουργεί το apple intelligence στα κινητά μας. Εντός αν πρέπει να αλλάξουμε γλώσσα.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Jmanol000 είπε

Ποιες έχεις στο μυαλό σου ; Βλέπω τα m1 να τα αφήνει πίσω από του χρόνου δυστηχως 

iPhone 11/12 π.χ.

Το M1 δε νομίζω να "κινδυνεύει" του χρόνου.

• Thanks 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, billdanos είπε

Λογικό αφού κατεβάζεις όλο το νέο λειτουργικό και όχι απλά μια αναβάθμιση. Πάντως επειδή είναι η πρώτη dev beta, θα σου έλεγα να μην τη βάλεις ακόμη αν το iPhone αυτό είναι η βασική σου συσκευή. 

Μόλις θα είμαι Αθήνα θα την βάλω σε 12 pro max που το έχω εφεδρικό για αυτή τι δουλειά..

1 ώρα πριν, HateMe είπε

Λοιπόν, την πέρασα και εγώ.

Τα πρώτα λεπτά δεν θα είναι τόσο smooth, οπότε μην τρομάξετε. 
Από performance είναι κομπλέ, δεν δοκίμασα κάποιο game γιατί δεν παίζω κιόλας στο κινητό.
Έτρεξα αρκετά βαριά apps, έβγαλα βίντεο, φωτος και ότι άλλη μ@λ@κία μπορείτε να φανταστείτε και είναι smooth λες και δεν είναι καν Developer beta.

Δεν έχω βρει κάτι που δεν μ αρέσει.

Όταν μπαίνω όμως στο Software update, μου βγάζει "Unable to check for update" και δεν σ αφήνει να κάνεις κάτι άλλο.

Για ρίξε ένα check στη Siri για ελληνική γλώσσα 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, JohnnieGr88 είπε

Πόσο χάλια....έλεος,από το κακό στο χειρότερο! Το θυμάμαι σαν θέμα με το cydia jailbreak 10 χρόνια πριν....η Apple παίρνει τον κατήφορο...ας μην μου αρεσε το λογισμικό και θα είχα φύγει τρέχοντας...

Μην είσαι τόσο θετικός θα πάθεις τίποτα 

33 λεπτά πριν, panoulis77 είπε

Την πέρασα στο 13 pro, και κολλάει σαν δαιμονισμένη π****να.. ελπίζω να κάνει απλά indexing και να στρώσει αύριο που θα ξυπνήσω 

Είναι η βασική σου συσκευή ; Αν ναι πως και την έβαλες ;

1 ώρα πριν, dream21 είπε

Μόλις θα είμαι Αθήνα θα την βάλω σε 12 pro max που το έχω εφεδρικό για αυτή τι δουλειά..

Για ρίξε ένα check στη Siri για ελληνική γλώσσα 

Πως μπορεί να το βάλει κανείς πρέπει να θεωρείται developer ?

1 ώρα πριν, SeaLion είπε

iPhone 11/12 π.χ.

Το M1 δε νομίζω να "κινδυνεύει" του χρόνου.

Κοίταξε πάνε 5 χρόνια από όταν βγήκε και το intel air 2020 αποσύρθηκε , δεν θα μου έκανε εντύπωση ένα χρόνο μετά να φύγει και το m1 μαζί μετά 12αρια 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
43 minutes ago, Jmanol000 said:

Είναι η βασική σου συσκευή ; Αν ναι πως και την έβαλες ;

Πως μπορεί να το βάλει κανείς πρέπει να θεωρείται developer ?

Είναι ένα ρίσκο που παίρνω κάθε χρόνο.. τα θέλει ο οργανισμός μου 😝

επισης αναφέρω πως έστρωσε πολύ η φάση, πρέπει να έγινε το indexing.

Απλά πήγαινε ρυθμίσεις και δες αν έχεις την επιλογή.. νομίζω πλέον το έχουν κάνει ανοιχτό για όλους… αλλιώς googleαρε, iOS 26 beta profile, υπάρχουν site που στο δίνουν και μετά πας ρυθμίσεις και στο εμφανίζει.. (δε πρέπει να είσαι dev όχι)

επίσης εμένα ήταν 9.κατι GB

Επεξ/σία από panoulis77
Δημοσ.
7 ώρες πριν, Dimitris_1981 είπε

Μα τι σημασια εχει; και το iOS "αντιγραφει" features που τα εχει το android και αναποδα. Ποτε θα τελειωσει αυτο με τις αντιγραφες; ολοι αντιγραφουν ολους

Δημοσ.

κατι μου λέει πως θα ξεστραβωθούμε με αυτές τις διαφάνειες. Ειμαι πολύ περίεγος να δω πόσα από αυτά θα έρθουν πριν το τέλος του 2026 και σε ποιες χώρες. Γιατι έτσι όπως το πάει η Apple σε λίγο θα πρεπει να λέγετε USDC και όχι WWDC!

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...