Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 ώρες πριν, billdanos είπε

Λογικό αφού κατεβάζεις όλο το νέο λειτουργικό και όχι απλά μια αναβάθμιση. Πάντως επειδή είναι η πρώτη dev beta, θα σου έλεγα να μην τη βάλεις ακόμη αν το iPhone αυτό είναι η βασική σου συσκευή. 

9 ώρες πριν, ardi21 είπε

Δεν ειμαι iPhone χρηστης αλλα με αυτα που εχω δει εως τωρα, μου φαινεται πολυ πιο ασχημο και κακογουστο απο πριν. Οι διαφανειες εχουν ξεπεραστει πλεον.

Βεβαια γουστα ειναι αυτα.

Οι διαφάνειες επιστρέφουν με διαφορετικό τρόπο από αυτήν του παρελθόντος καθώς τώρα υπάρχουν μόνο για να κάνουν το vision is οικείο 

Επεξ/σία από Jmanol000
  • Απαντ. 58
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
51 minutes ago, Jmanol000 said:

Οι διαφάνειες επιστρέφουν με διαφορετικό τρόπο από αυτήν του παρελθόντος καθώς τώρα υπάρχουν μόνο για να κάνουν το vision is οικείο 

Δεν ξερω με τι τροπο επιστρεφουν, αλλα μετετρεψαν ενα πολυ ομορφο λειτουργικο σε κακασχημο/κακογουστο, θυμιζοντας icon packs του android που τα κατεβαζες δωρεαν πριν χρονια. Τα σχολια απο iphone users στο internet, μονο καλα δεν τα λες.

Αλλα οπως ειπαμε, περι ορεξεως...

Επεξ/σία από ardi21
  • Super Moderators
Δημοσ.
1 ώρα πριν, ardi21 είπε

Δεν ξερω με τι τροπο επιστρεφουν, αλλα μετετρεψαν ενα πολυ ομορφο λειτουργικο σε κακασχημο/κακογουστο, θυμιζοντας icon packs του android που τα κατεβαζες δωρεαν πριν χρονια. Τα σχολια απο iphone users στο internet, μονο καλα δεν τα λες.

Κάτσε μωρέ ακόμη δεν το είδαμε… :) 

Δημοσ.
5 ώρες πριν, ardi21 είπε

βιάζεσαι όντως να το κρίνεις , κάτσε να δούμε πωσ θα είναι και πωσ θα μασ φανεί , να πω βέβαια την αλήθεια τα εφέ που έχει είναι εντυπωσιακά το πωσ προσομοιάζει σε γυαλί όταν κατεβάζεις το notification center και αλλα , βλακεία να το συγκρίνεις με απλά icon packs που δεν ήταν ποτέ τόσο intergrated sto ui , αλλα μπορω να καταλαβω το hate αν και παντα υπαρχει , 

Δημοσ.

Μήπως γνωρίζει κανείς ποιές από τις παρακάτω εφαρμογές δεν δουλεύουν σε IOS 26 ?

Facebook, Messenger, Viber, Instagram, Gmail, Maps, Slack, Airbnb, Revolut, Alpha Bank

• Confused 1
Δημοσ.
Στις 12/6/2025 στις 8:04 ΜΜ, stavrosfrompatra είπε

παιδιά το έβαλα και δουλεύουν τα πάντα. κολλάει τώρα στην  αρχή που γίνεται το indexing

Σωστα, ειναι φυσιολογικά να αργει στην αρχη το ιδιο γινεται και με την αυτονομία που τις πρωτες ωρες/μερες πεφτει γρηγορότερα. Θελει χρονο το indexing.

Επιπλεον οι περισσοτερες εφαρμογες θα κανουν νεα updates αφου η ενημερωση λογισμικού ειναι μεγαλη.

Δημοσ.
Στις 12/6/2025 στις 11:21 ΠΜ, stavrosfrompatra είπε

Μήπως γνωρίζει κανείς ποιές από τις παρακάτω εφαρμογές δεν δουλεύουν σε IOS 26 ?

Facebook, Messenger, Viber, Instagram, Gmail, Maps, Slack, Airbnb, Revolut, Alpha Bank

Εμένα δεν δουλεύει η Eurobank και GOV

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

iOS 26 Beta 2 έτοιμη για κατέβασμα btw. 
Edit: Την δούλεψα λίγο και το ενοχλητικό lag που υπήρχε που και που, εξαφανίστηκε. 

On 20/06/2025 at 12:34, dr_psiloulis said:

Εμένα δεν δουλεύει η Eurobank και GOV

Τώρα το είδα αυτό. Εμένα οι τράπεζες κανονικά δουλεύουν στην beta 1, gov wallet / health κλπ επισης δουλευουν.

Επεξ/σία από HateMe

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...