Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα, θέλω να ρωτήσω εάν κάποιος έχει χρησιμοποιήσει φυσική καρτα esim. 

Δηλαδή τις esim που είναι σε φυσικη μορφή και μετατρέπουν τα παλιά τηλέφωνα συμβατά με esim. 

Για όσους δεν γνωρίζουν, είναι μια φυσική κάρτα sim την οποία την τοποθέτεις στο κινητό και σου το κάνει συμβατό με esim. 

Μέσω εφαρμογής φορτώνεις το προφίλ της esim. 

Πρόκειται να ταξιδέψω Τουρκία όπου το roaming είναι πανάκριβο. 

Δημοσ.

Εννοείς αντάπτορες για esim. Ναι δουλεύουν καλά, χρησιμοποιώ και εγώ συχνά για Τουρκία. Εγώ χρησιμοποιώ ακόμα το 5ber (έχει κλείσει η εταιρεία αλλά οι κάρτες δουλεύουν ακόμα), καλά λόγια ακούω για την 9esim, υπάρχουν πλέον και κανά δυο άλλες στο παιχνίδι..

Δημοσ.
4 ώρες πριν, japetus είπε

Εννοείς αντάπτορες για esim. Ναι δουλεύουν καλά, χρησιμοποιώ και εγώ συχνά για Τουρκία. Εγώ χρησιμοποιώ ακόμα το 5ber (έχει κλείσει η εταιρεία αλλά οι κάρτες δουλεύουν ακόμα), καλά λόγια ακούω για την 9esim, υπάρχουν πλέον και κανά δυο άλλες στο παιχνίδι..

Ναι το ξέρω οτι έκλεισε. Σε πόσες μέρες παραλαμβάνεις εαν παραγγείλεις? καθώς στέλνει απο Κίνα η 9sim ,

Δημοσ.

Α δε θυμάμαι τώρα.. Πάντως επειδή είναι φάκελος έρχεται αρκετά πιο γρήγορα από ότι τα δέματα...

Για εσιμ στην Τουρκία, βάλε BNEsim. Έχει τις καλύτερες τιμές με διαφορά και έχει και πρόγραμμα που δεν είναι time limited, οπότε ότι περισσέψει από data τα χρησιμοποιείς σε επόμενα ταξίδια...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...