Salonica7 Δημοσ. 10 Ιουνίου Δημοσ. 10 Ιουνίου Καλησπέρα παιδιά η καταγωγή μου είναι από νησί είμαι 38 χρονών παντρεμένος και σκέφτομαι να κάνω κάτι δικό μου για σεζόν που μένω εδώ γιατί μετά είμαι στην πόλη. Η ιδέα είναι μια επιχείρηση όχι με μαγαζί αλλά για αρχή ένα φορτηγάκι και βιολογικό καθαρισμό όπως πχ στρώματα , χάλια , και έχω και την δυνατότητα για πελάτες από κότερα αν κάνουν και εκεί κάτι τέτοιο είναι γνωστοί μου οι μηχανικοί σκαφών θα με βοηθήσουν είπαν και γενικα έχω μεγάλο κύκλο στο νησί με ξέρουν όλοι και έχω καλό όνομα . Ερώτηση τώρα η ιδέα αυτή μου πέρασε στην αρχή λόγω ότι η κόρη μου λέρωσε ένα ακριβό στρώμα στη Θεσσαλονίκη και αναγκάστηκα να φωνάξω ένα συνεργείο και μου το έκανε καινούργιο και για ακαρεα από ότι είπε. Και μου άρεσε σαν ιδέα . Το καλό είναι ότι δεν υπάρχει ανταγωνισμός ακόμα δλδ. Και σκέφτομαι του χρόνου το καλοκαίρι να το βάλω μπρος. Το θέμα είναι δεν ξέρω από που να αρχίσω αν αξίζει αν κάποιος έχει κάποια εμπειρία πάνω στην δουλειά και γενικά κάποια γνώμη θα με βοηθούσε πολύ σας ευχαριστώ !!
vamvakoolas Δημοσ. 10 Ιουνίου Δημοσ. 10 Ιουνίου δε θελω να στο χαλασω αλλα γνωστοι μου με κοτερο οπως γραφεις πραγματι ειχαν βρωμα τοσο σε στρωματα οσο και σεντονια αλλα τα εβαλαν στην ακρη και τα εφτιαξαν Αθηνα... Βιολογικος για χαλια στρωματα εχει σουξε σε γεροκομεια και νοσοκομεια και ισως ξενοδοχεια γιατι θα εχεις επαναλαμβανομενους πελατες. Ασχετο αλλα εγω σε νησι (μεγαλο μαλιστα) σκεφτομαι για συνεργειο ΙΧ γιατι οσα εχει ειναι ασχετοι. Επισης για χαμηλοτερο κοστος επισκευη ποδηλατων/εμπορειο μιας και επισης δεν εχει (μονο ενα καταστημα που ασχολειται και με μηχανακια!)
JakeKaufman Δημοσ. 10 Ιουνίου Δημοσ. 10 Ιουνίου 3 hours ago, Salonica7 said: Καλησπέρα παιδιά η καταγωγή μου είναι από νησί είμαι 38 χρονών παντρεμένος και σκέφτομαι να κάνω κάτι δικό μου για σεζόν που μένω εδώ γιατί μετά είμαι στην πόλη. Η ιδέα είναι μια επιχείρηση όχι με μαγαζί αλλά για αρχή ένα φορτηγάκι και βιολογικό καθαρισμό όπως πχ στρώματα , χάλια , και έχω και την δυνατότητα για πελάτες από κότερα αν κάνουν και εκεί κάτι τέτοιο είναι γνωστοί μου οι μηχανικοί σκαφών θα με βοηθήσουν είπαν και γενικα έχω μεγάλο κύκλο στο νησί με ξέρουν όλοι και έχω καλό όνομα . Ερώτηση τώρα η ιδέα αυτή μου πέρασε στην αρχή λόγω ότι η κόρη μου λέρωσε ένα ακριβό στρώμα στη Θεσσαλονίκη και αναγκάστηκα να φωνάξω ένα συνεργείο και μου το έκανε καινούργιο και για ακαρεα από ότι είπε. Και μου άρεσε σαν ιδέα . Το καλό είναι ότι δεν υπάρχει ανταγωνισμός ακόμα δλδ. Και σκέφτομαι του χρόνου το καλοκαίρι να το βάλω μπρος. Το θέμα είναι δεν ξέρω από που να αρχίσω αν αξίζει αν κάποιος έχει κάποια εμπειρία πάνω στην δουλειά και γενικά κάποια γνώμη θα με βοηθούσε πολύ σας ευχαριστώ !! εγω πάντως που έχω ένα σκάφος και δουλεύει νοικιαρικο σεζόν δεν καθαρίζω στρώματα σε κάθε ενοικίαση. Η σεζόν έχει περίπου 15 διαφορετικούς πελάτες. Άσε που σπανίως τρώνε / πίνουν στις καμπίνες (εξαιρετικά στριμωχτές) οπότε δύσκολο να πέσουν καφέδες κλπ
Ukforthemoment Δημοσ. 10 Ιουνίου Δημοσ. 10 Ιουνίου 3 ώρες πριν, Salonica7 είπε Καλησπέρα παιδιά η καταγωγή μου είναι από νησί είμαι 38 χρονών παντρεμένος και σκέφτομαι να κάνω κάτι δικό μου για σεζόν που μένω εδώ γιατί μετά είμαι στην πόλη. Η ιδέα είναι μια επιχείρηση όχι με μαγαζί αλλά για αρχή ένα φορτηγάκι και βιολογικό καθαρισμό όπως πχ στρώματα , χάλια , και έχω και την δυνατότητα για πελάτες από κότερα αν κάνουν και εκεί κάτι τέτοιο είναι γνωστοί μου οι μηχανικοί σκαφών θα με βοηθήσουν είπαν και γενικα έχω μεγάλο κύκλο στο νησί με ξέρουν όλοι και έχω καλό όνομα . Ερώτηση τώρα η ιδέα αυτή μου πέρασε στην αρχή λόγω ότι η κόρη μου λέρωσε ένα ακριβό στρώμα στη Θεσσαλονίκη και αναγκάστηκα να φωνάξω ένα συνεργείο και μου το έκανε καινούργιο και για ακαρεα από ότι είπε. Και μου άρεσε σαν ιδέα . Το καλό είναι ότι δεν υπάρχει ανταγωνισμός ακόμα δλδ. Και σκέφτομαι του χρόνου το καλοκαίρι να το βάλω μπρος. Το θέμα είναι δεν ξέρω από που να αρχίσω αν αξίζει αν κάποιος έχει κάποια εμπειρία πάνω στην δουλειά και γενικά κάποια γνώμη θα με βοηθούσε πολύ σας ευχαριστώ !! Γιατί εγώ νομίζω ότι πιο πολυ δουλειά θα έχει μια τέτοια επιχείρηση εκτός σεζόν;Ωστε να είναι καθαρά για την σεζόν που θα έρθει; 2
Salonica7 Δημοσ. 11 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Για χαλια μόνο ; και να το δω σαν έξτρα τα στρώματα; Ξενοδοχεία έχει αμέτρητα πιστεύετε μπορώ να τους τραβήξω;; Επεξ/σία 11 Ιουνίου από Salonica7
Ukforthemoment Δημοσ. 11 Ιουνίου Δημοσ. 11 Ιουνίου 28 λεπτά πριν, Salonica7 είπε Για χάλια μόνο ; και να το δω σαν έξτρα τα στρώματα; Ξενοδοχεία έχει αμέτρητα πιστεύετε μπορώ να τους τραβήξω;; Kαι στρώματα τον χειμώνα.Και καθίσματα,και καναπέδες απο καφετέριες κλάμπ ξενοδοχεία.
Salonica7 Δημοσ. 11 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Στις 11/6/2025 στις 1:21 ΠΜ, Ukforthemoment είπε Kαι στρώματα τον χειμώνα.Και καθίσματα,και καναπέδες απο καφετέριες κλάμπ ξενοδοχεία. Καλημέρα απλά μόνο σεζόν καλοκαιρινή μπορώ αλλά σε όλα όσα ειπες είναι αυτά που είχα στο μυαλό μου σε ευχαριστώ για τον χρόνο σου !! Επεξ/σία 15 Ιουνίου από Salonica7 1
lary7 Δημοσ. 19 Ιουνίου Δημοσ. 19 Ιουνίου Καθόλου κακή ιδέα, ιδιαίτερα αν το νησί έχει κόσμο. Είναι βαριά και δύσκολη δουλειά αλλά αμα την μάθεις σωστά και έχει εργαλεία πιστεύω θα πάει καλά. Απλά ετοιμάσου για άπειρο τρέξιμο αμα γίνεις γνωστός, του τύπου "σε 1 ώρα μπαίνει κόσμος και πρέπει να καθαρίσει το στρώμα" 1
Salonica7 Δημοσ. 20 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, lary7 είπε Καθόλου κακή ιδέα, ιδιαίτερα αν το νησί έχει κόσμο. Είναι βαριά και δύσκολη δουλειά αλλά αμα την μάθεις σωστά και έχει εργαλεία πιστεύω θα πάει καλά. Απλά ετοιμάσου για άπειρο τρέξιμο αμα γίνεις γνωστός, του τύπου "σε 1 ώρα μπαίνει κόσμος και πρέπει να καθαρίσει το στρώμα" Έλεγα να το κάνω για αρχή μέχρι να με μάθουν με κάποιο βαν και αν πάει καλά να ανοίξω και ένα μαγαζάκι όπως επίσης λέω να πάρω επώνυμα εργαλεία και καλά καθαριστικά ώστε να είμαι όσο πιο ποιοτικός γίνεται!! Νομίζω ότι με στρώματα,χαλιά,σκάφη θα παίξω μπάλα θα δείξει το πιστεύω και λογικά θα το προχωρήσω για του χρόνου να είμαι έτοιμος.. Επεξ/σία 20 Ιουνίου από Salonica7
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα