Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα εχω παρει ενα tcb τρικυκλο στα πρωτα 30 χιλιομετρα εμεινα δεν επερνε ταχυτητες το εφτιαξα μετα επερνε νερα το ευτιαξα και αυτο εχει περιπου 100 χιλιομετρα δςν δουλευει η οθονη χαλασε και εχει διαροες ρευματος ουτε τα φωτα λειτουργουναι το θεμα ειναι εχεις κανεις αλλος το ιδιο θεμα μου εχουνε φιγει πολλα λευτα και η αντιπροσωπια καθε φορα λεει και ενα ψεμα και οταν την ρωταω δεν ξερει τι να πει αλλα λεει σε μενα αλλα στο μαστορα τωρα η ερωτηση μπορει να φτιαχτει ειχε αλλος το ιδιο θεμα ητανς και η ροδα η πρωστα ξεσφικτη οπως και τα φρενα ποσο μπορει να πουλιθει αφου φτιαχτει και ειπαρχει περιπτωση να βρω λυση γτ 3 μηνες τωρα εχω πληρωσει μηχανακι και δεν εχω 

Επιπλεων εμπαζε και νερα αλλα αλαχτικαν ολα λαστιχα και μπικε φλατσοκολλες η υπαρχει τροπος να νρω ακρη να το παρουναι πισω αφοσων ειναι ελατοματικο

• Moderators
Δημοσ.

Το πήρες καινούργιο? Μεταχειρισμένο? 

Αν τι πήρες καινούργιο εγγύηση δεν είχε? Γιατί πλήρωνες από τη τσέπη σου? 

• Like 1
Δημοσ.

Γιατι εχει κοψη τιμολογειο και δεν τα πληρωνει στον μαστορα ενω αυτη ειπε να κοψει τιμολογιο μεσα εχει ενα χαρτι λεει δεν παρεχεται εγγυηση ενω ο πολιτης μου ειπε εχει και ο πωλητης προσπαθει αλλα η εταιρια ειπε οτι πλημυρισε και ητανε ολο λασπες και για αυτο χαλασε ενω αυτο δεν εγινε ποτε δεν μπορω να καταλαβω τοσο ψεμα το θεμα ειναι πως νερα μπαζει αποδιξη μου εκοψαν τα μισα ενω αλλα κανωνισαμε ειχς λιγο σκουρια και το εβαψα και ειναι κουτα μ ειπανε χτιπιματακια κατα τη μεταφορα ειχε 1 2 αλλα ακρη δεν βρισκω γενικος ειχατε ποτε tcb 

Κουτα το πηρα 5800 οπου ρωτισεις εμτομεταξη ηρθε και αλλο απο αυτο που ειδα αλλα τοσα θεματα φωτα δεν εχω σημερα εφιγε και η εξατμιση ευτιχως την βρικα απο το makraki το πηρα εαν ξερεται αλλα το προσπαθει ο ανθρωπως η αντιπροσωπια οτι δικαιολογια βρει τι λεει

Δημοσ.

Βαλε δικηγορο. Βαση νομου πρεπει να παρεχουν εγγυηση. Μαλλον Κινεζικος ή Ινδικος καρκινος ειναι, αφου εχει προβληματα εξαρχης, δεν θα σταματησουν ποτε…

• Like 1
Δημοσ.

Δικιο εχεις ειπα να μην το παω εκει αλλα και σαν αντιπροσωπεια δεν ειναι σωστη πιο πολλη με πηραξε γιατι να πεις ψεματα στον μηχανικο δεν μπορω να καταλαβω τι θα κερδιζαν το οτι δεν θα σταματισει τα προβληματα ε δεν εχει προβλημα δικιο εχεις αλλα δεν ειπαρχει κατι που δςν εχει χαλασει περα τη μηχανη γιατι καθεται 

• Moderators
Δημοσ.
22 ώρες πριν, Lovetechology είπε

Γιατι εχει κοψη τιμολογειο και δεν τα πληρωνει στον μαστορα ενω αυτη ειπε να κοψει τιμολογιο μεσα εχει ενα χαρτι λεει δεν παρεχεται εγγυηση ενω ο πολιτης μου ειπε εχει και ο πωλητης προσπαθει αλλα η εταιρια ειπε οτι πλημυρισε και ητανε ολο λασπες και για αυτο χαλασε ενω αυτο δεν εγινε ποτε δεν μπορω να καταλαβω τοσο ψεμα το θεμα ειναι πως νερα μπαζει αποδιξη μου εκοψαν τα μισα ενω αλλα κανωνισαμε ειχς λιγο σκουρια και το εβαψα και ειναι κουτα μ ειπανε χτιπιματακια κατα τη μεταφορα ειχε 1 2 αλλα ακρη δεν βρισκω γενικος ειχατε ποτε tcb 

Κουτα το πηρα 5800 οπου ρωτισεις εμτομεταξη ηρθε και αλλο απο αυτο που ειδα αλλα τοσα θεματα φωτα δεν εχω σημερα εφιγε και η εξατμιση ευτιχως την βρικα απο το makraki το πηρα εαν ξερεται αλλα το προσπαθει ο ανθρωπως η αντιπροσωπια οτι δικαιολογια βρει τι λεει

Προσπάθησε να γράφεις με τρόπο που να βγάζει νόημα μικρές προτάσεις με τη σειρά και ήρεμα γιατί είναι λες και γράφει ο πρόεδρος του εδεσαικου

https://youtu.be/b6vT_4XPPbQ

• Like 1
  • Haha 1
Δημοσ.

Αυτή τη μάρκα δεν έφερνε παλιά το αλεξπακ;

Που όσοι κάνανε το λάθος και τα πήρανε λέγανε πως είναι χάρτινα; Αν είναι τα ίδια , δε βλέπω σωτηρία 

Δημοσ.

O ταξιαρχεις την φερνει ναι ισχυει ουτε εγω βλεπω δυστυχος η ποιοτητα ειναι χαμηλα 

Inuyasha ναι εχεις δικιο μιλισα με την εταιρια μου ειπε ηλεκτρολογικο κομματι δεν καλιπτουμε οπως καμοια εταιρια μου ειπανε 87 ευρω κοντερ και οι ανορθωτες εχουνε θεμα απο το εργοστασιο δεν ξερω ποσο πληρωσαν μονο τη στεγανοποιηση επιδη εμαθα ο πωλητης τους δεν ητανε ενταξη και πηρε την ευθυνη πανω της 

• Moderators
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Lovetechology είπε

O ταξιαρχεις την φερνει ναι ισχυει ουτε εγω βλεπω δυστυχος η ποιοτητα ειναι χαμηλα 

Inuyasha ναι εχεις δικιο μιλισα με την εταιρια μου ειπε ηλεκτρολογικο κομματι δεν καλιπτουμε οπως καμοια εταιρια μου ειπανε 87 ευρω κοντερ και οι ανορθωτες εχουνε θεμα απο το εργοστασιο δεν ξερω ποσο πληρωσαν μονο τη στεγανοποιηση επιδη εμαθα ο πωλητης τους δεν ητανε ενταξη και πηρε την ευθυνη πανω της 

Σε καινούργιο όχημα πρέπει να έχει εγγύηση (ίσως κάποιο εξάρτημα να έχει μικρότερη εγγύηση σε σχέση με το υπόλοιπο πχ μπαταρία) αλλά πάλι πρέπει να έχει εγγύηση εφόσον δεν στα καλύπτουν ξεκινάς με καταγγελίες σε συνήγορο του καταναλωτή, και αν συνεχίσεις να μην βγάζεις άκρη θα χρειαστείς δικηγόρο 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το σκευτικα ειχα κανει στον συνηγορο αλλα 1 μηνα δεν την εχουνε δει και ειπα να την ακυρωσω και αλλα και παλι δεν μου εχει τυχει να φυγη η ροδα και τα φρενα να ξεχασουνε να σφιξουναι ειναι εγγληματικη λιγο η ενεργεια τους 

Επεξ/σία από Lovetechology
  • Moderators
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Lovetechology είπε

Το σκευτικα ειχα κανει στον συνηγορο αλλα 1 μηνα δεν την εχουνε δει και ειπα να την ακυρωσω και αλλα και παλι δεν μου εχει τυχει να φηγη η ροδα και τα φρενα να ξεχασουνε να σφιξουναι ειναι αγληματικη λιγο η ενεργεια τους 

Φίλε μου επειδή δεν βγάζεις νόημα ότι γράφεις και από συντακτικό και από ορθογραφία 

Στέλνεις καταγγελίες ίνκα και συνήγορο καταναλωτή , καλώς ή κακώς θέλουν χρόνο 

Αν βιάζεσαι πας σε δικηγόρο και ξεκινάτε με εξώδικο 

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Inuyasha είπε

Φίλε μου επειδή δεν βγάζεις νόημα ότι γράφεις και από συντακτικό και από ορθογραφία 

Στέλνεις καταγγελίες ίνκα και συνήγορο καταναλωτή , καλώς ή κακώς θέλουν χρόνο 

Αν βιάζεσαι πας σε δικηγόρο και ξεκινάτε με εξώδικο 

Να βάλει κάποιον άλλο να γράψει καταγγελίες κλπ γιατί με τον γραπτό λόγο δεν το έχει ο φίλος.

Δημοσ.

Ok οποτε θα ρωτισω τη εγινε και εαν ειναι θα την διορθωσω εαν εχω καποιο λαθος εαν γινεται αλλα μου φανικε περιεργο που 1 μηνα τους εστειλα μηνημα και δεν την εχουνε δει 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...