Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η διεύθυνσή σας, ΓΚΑΝΤΕΜΟΣΚΥΛΟΠΟΥΛΟΥ 77, ΑΘΗΝΑ, 16666, δυστυχώς δεν είναι ακόμη εντός περιοχής κάλυψης...

• Haha 8
  • Απαντ. 220
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Bspus είπε

Γιατι τοσο ακριβα? Εγω περιπου τοσα δινω cosmote για 500/250 και με τηλεφωνο μαζι

Με 19.9€ παιρνεις 1Gbps +3€ η στατική διεύθυνση. Η τιμες ειναι χωμα

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
30 minutes ago, oefialtis said:

Καλησπέρα, 

Ωραια όλα αυτά τα νέα, όμως κάτι δε πάει καλά εδώ. Εγώ είμαι πελάτης της ΔΕΗ fiber με 500αρα και πληρώνω 27,5€ τελική. ΝΑΙ, πολύ καλά διαβάσατε, ακόμα δεν έχω κλείσει 2 μήνες στην υπηρεσία και πληρώνω κάθε μήνα 27,5€ για κάτι που ΜΟΛΙΣ η ΔΕΗ ανακοίνωσε με 17,90€! 
Αύριο το πρωί έχει τηλεφώνημα διαμαρτυρίας στη ΔΕΗ και αμέσως μετά καταγγελία στην ΕΕΤΤ. 

η προσφορα ειναι καινουρια, απλα δεν την προλαβες, με ενα προχειρο ελεγχο στο source code της σελιδας της ΔΕΗ για το fiber ειδα μεσα ημερομηνιες λιγων ημερων..

λογικα ζητησε τους επαναπροσφορα, ακομα κι αν ειναι δεσμευτικοι οι οροι του συμβολαιου νομιζω ειναι κακη διαφημιση να αφησουν μερικους ατυχους χρηστες που δεν προλαβαν τη προσφορα..

Επεξ/σία από Odyss3us
Δημοσ.
1 ώρα πριν, gairf είπε

Είδες η ΔΕΗ;

Είδαμε μιας και εμάς αρμεγει κάθε μήνα με το πανάκριβο ρεύμα και πετάει και κάτι ψηλά σε επενδύσεις. Με τα τρελά κέρδη που έχει έπρεπε να έχει υποδομή σε όλη την Ελλάδα εδώ και καιρό και όχι σε κάτι λίγους δήμους της Αθήνας. Καλό 2040. 

• Like 11
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
49 minutes ago, deafman said:

οτι η 500αρα ειναι οκ για τον "μεσο" χρηστη για "HD" streaming αλλα για 4Κ καλυτερα η 1G με ξεπερναει. θα ορκιζομουν οτι στριμαρω 4Κ ηδη με την κουτσουρεμενη 100αρα... οκ καλες οι τιμες αλλα αυτο που ολοι αναρωτιουνται αν χρειαζονται 1G πλεον με ξεπερναει. 1G φερνουν σε εταιρειες 100-150 θεσεων και περισσευει ακομα...

ναι αλλα οταν κανουν τα Windows οποτε θελουν update το defender μπουκωνει... 😄

Επεξ/σία από Odyss3us
  • Haha 2
Δημοσ.

Πολύ καλές τιμές. Ελπίζουμε τα ίδια και στο ρεύμα 🤣

Αυτό είναι ιδιόκτητο δίκτυο? Δεν μου βγάζει καμία διαθεσιμότητα σε 2 διευθύνσεις 

• Like 1
  • Haha 3
  • Super Moderators
Δημοσ.
5 minutes ago, Arkin said:

Με τα τρελά κέρδη που έχει έπρεπε να έχει υποδομή σε όλη την Ελλάδα εδώ και καιρό και όχι σε κάτι λίγους δήμους της Αθήνας. Καλό 2040. 

948.000 νοικοκυριά/επιχειρήσεις μέχρι τώρα για 2-3 χρόνια που κάνει έργα είναι αξιοπρεπέστατο νούμερα.

Κλασικά εσύ μην ελπίζεις Χαλκιδική. 😛

1 minute ago, barman_ said:

Αυτό είναι ιδιόκτητο δίκτυο?

Yeap

Δημοσ.
1 minute ago, Thresh said:

948.000 νοικοκυριά/επιχειρήσεις μέχρι τώρα για 2-3 χρόνια που κάνει έργα είναι αξιοπρεπέστατο νούμερα.

Κλασικά εσύ μην ελπίζεις Χαλκιδική. 😛

Yeap

Άρα περιμένουμε? Βγάζει σε κάποια περιοχή διαθεσιμότητα? 

• Super Moderators
Δημοσ.
2 minutes ago, barman_ said:

Άρα περιμένουμε? Βγάζει σε κάποια περιοχή διαθεσιμότητα? 

Εκδήλωση ενδιαφέροντος ΔΕΗ Fiber

Βάζεις κλασικά τα δικά σου, αν και δεν νομίζω να έχει κάτι τρομερό στη Θεσσαλονίκη.

Δημοσ.

και την προηγουμενη εβδομαδα μου ενεργοποιηθηκε με 27.90 🤬.

Η αιτηση υπαναχωρησης ειναι απο την υπογραφη της συμβασης η ενεργοποιησης;

Προφανως θα τους παρω και τελ για γκρινια.

Στα της υπηρεσιας τωρα 500αρα κανενα παραπονο

• Like 1
Δημοσ.
32 minutes ago, dream21 said:

Με 19.9€ παιρνεις 1Gbps +3€ η στατική διεύθυνση. Η τιμες ειναι χωμα

Αυτες της ανακοινωσης ναι. Δεν αφορουσε αυτες η απαντηση μου. Για αυτον που πληρωνε 35 ευρω για 200/20 ελεγα

Δημοσ.

Έχουν εδώ κσι κάνα μήνα κάτι  καλώδια οπτικών να κρεμουν από ένα κουτί σε μια κολώνα χύμα. 

Μόλις έσκαψαν τα έκαναν όλα πουτανα 2 μέρες δεν είχαμε νερο γιατί τα σαινια έσπασαν αγωγό. 

Η αίσθηση μου είναι ότι έχουν φτιάξει ένα δίκτυο εντελώς προχειροδουλεια, να δούμε πως θα παει

• Like 3
Δημοσ.

Μίλησα μαζί τους πρόσφατα.

Δεν το δίνουν με κουπόνι, μπορεί ο καθένας να το πάρει με μια απλή αίτηση.

Αν κάνει κάποιος port forwarding θέλει οπωσδήποτε static IP μιας και το δίκτυο είναι επάνω σε cgnat όπως μου είπαν.

Δεν έχει σταθερη τηλεφωνία. Για κάποιους μπορεί να είναι πρόβλημα αλλά μπορεί κανείς να πάρει ένα voip service με φορητότητα του τωρινού του αριθμού.

Για εγκατάσταση θέλει πάλι από την αρχή να περάσει οπτική στην πολυκατοικία, δεύτερο δίκτυο, επιπλέον κουτιά και η ίδια διαδικασία που κάνατε με ΟΤΕ. Άντε να εξηγήσεις στην συνέλευση γιατί πρέπει να εγκρίνουν πάλι εγκατάσταση και η αλήθεια είναι πόσα κουτιά να βάλεις σε κάθε όροφο με αναμονη; Το δικό μου εκεί σκαλωσε συν το ότι ο μηχανικός προσπάθησε λίγο ύπουλα να το περάσει κάτω από το χαλί και πίεσε τον διαχειριστή σε βαθμό που θα τον σκύλο έβριζε. 

Οι τιμές είναι οι μισές από ότι το έδιναν πριν 2 μήνες και θεωρώ πως αξίζει αν μπορείτε να το κυνηγήσετε.

• Like 4
  • Super Moderators
Δημοσ.
10 minutes ago, touristas1985 said:

και την προηγουμενη εβδομαδα μου ενεργοποιηθηκε με 27.90 🤬.

Η αιτηση υπαναχωρησης ειναι απο την υπογραφη της συμβασης η ενεργοποιησης;

Προφανως θα τους παρω και τελ για γκρινια.

Στα της υπηρεσιας τωρα 500αρα κανενα παραπονο

Ζήτα να ανέβεις στα 1000 με 19.90 αν πέσει άκυρο για το 17.90 και πάλι θα είσαι αρκετά κερδισμένος.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...