ringboy Δημοσ. 11 Ιουνίου Δημοσ. 11 Ιουνίου Ανταγωνιστικο fiber αλλα βαραει ασχημα στο ρευμα. Οχι τιποτ/ αλλο δλδ, αλλα να μην νομιζουμε οτι δινει δωρεαν το αντ1 πλας.
Arkin Δημοσ. 11 Ιουνίου Δημοσ. 11 Ιουνίου 17 λεπτά πριν, ringboy είπε Ανταγωνιστικο fiber αλλα βαραει ασχημα στο ρευμα. Οχι τιποτ/ αλλο δλδ, αλλα να μην νομιζουμε οτι δινει δωρεαν το αντ1 πλας. Eνταξει δεν το λες και πολυ. Απλα καποτε εκαιγες 2000kw το τετραμηνο και πληρωνες 350 ευρω και σημερα καις 1200kw το τετραμηνο και πληρωνεις 400. Χαλαρα γεροι να ειμαστε να ταϊζουμε τα λαμογια. 1
Soren Δημοσ. 11 Ιουνίου Δημοσ. 11 Ιουνίου Παιζει κανα combo τιμης με το ρευμα? Οχι οτι θα ερθει γρηγορα στην αργυρουπολη βεβαια. Γλυφαδα-Ηλιουπολη γυρω γυρω ολοι μεσα και εδω τιποτα.
m4b Δημοσ. 12 Ιουνίου Δημοσ. 12 Ιουνίου Δεν ξέρω αν αναφέρθηκε ήδη στα σχόλια αλλά ξέρουμε τι τεχνολογία είναι; P2P ή P2MP μέσω dark fiber;
kevin8 Δημοσ. 12 Ιουνίου Δημοσ. 12 Ιουνίου αξίζει να σημειωθεί ότι τα τρέχοντα πακέτα της δεη προσφέρονται χωρίς υπηρεσίες σταθερής τηλεφωνίας.. είπα και εγώ τόσο φθηνά, την έπιασε ο πόνος για τον καταναλωτή.. Στις 10/6/2025 στις 11:05 ΜΜ, DeathStalkerGR είπε H ΔΕΗ, με όσες ληστρικές τακτικές έχει στο τρόπο που μπορεί να "τρέχει" τα τιμολόγια της και γενικά την εταιρεία της είναι η πιο "διαφανής" από τις υπόλοιπες, χωρίς καραγκιοζιλίκια τύπου "9 ΛΕΠΤΑ Η ΚΙΛΟΒΑΤΩΡΑ ΜΟΝΟΟΟΟΟΟΟ" αλλά στα μικρά γράμματα αν λήξει ο λογαριασμός θα στη χρεώσουν 20 με 22 λεπτά, περίπου 25% πιο ακριβά από το σταθερό τιμολόγιο της ΔΕΗ ξερω γω. Η ΔΕΗ σου λεει "αυτά εχω αυτά σου προσφέρω". Και εχει και παρουσία παντού. Πολύ χρήσιμο για τα παππούδια που δεν έχουν ιδέα από "ψηφιακά τιμολόγια" και "email" και πράσινη ανάπτυξη , και θέλουν φυσικό κατάστημα, πόσο μάλλον για τους digital nomads που κακά τα ψέμματα, έχουμε πολλούς στην Αθήνα. Εννοείται πως όταν η ΔΕΗ σκάσει κάλυψη σχεδόν σε όλη την Αθήνα με το fiber ξαφνικά θα μας γδάρει, εφόσον μάσει πελατεία, εταιρεία είναι, τα φράγκα μας θέλει, μην έχει κανείς αυταπάτες. Τουλάχιστον στο θέμα της τατύχητας αυτή τη στιγμή ειναι πρώτη. σωστός σε όλα... Στις 10/6/2025 στις 11:05 ΜΜ, oefialtis είπε Καλησπέρα, Ωραια όλα αυτά τα νέα, όμως κάτι δε πάει καλά εδώ. Εγώ είμαι πελάτης της ΔΕΗ fiber με 500αρα και πληρώνω 27,5€ τελική. ΝΑΙ, πολύ καλά διαβάσατε, ακόμα δεν έχω κλείσει 2 μήνες στην υπηρεσία και πληρώνω κάθε μήνα 27,5€ για κάτι που ΜΟΛΙΣ η ΔΕΗ ανακοίνωσε με 17,90€! Αύριο το πρωί έχει τηλεφώνημα διαμαρτυρίας στη ΔΕΗ και αμέσως μετά καταγγελία στην ΕΕΤΤ. για το καλωσόρισμα είναι αδερφέ. τίποτα πιο εκλεκτό??
Opposite Δημοσ. 12 Ιουνίου Δημοσ. 12 Ιουνίου Υπάρχει κάπου αναλυτικός χάρτης κάλυψης? Ή κάποιο χρονοδιάγραμμα/σχέδιο για τις περιοχές που θα καλυφθούν άμεσα? Όπως βγαίνανε κάποτε οι αντίστοιχε χάρτες για τις ίνες κλπ
JailbrokenDiesel Δημοσ. 12 Ιουνίου Δημοσ. 12 Ιουνίου 10 ώρες πριν, Soren είπε Παιζει κανα combo τιμης με το ρευμα? Οχι οτι θα ερθει γρηγορα στην αργυρουπολη βεβαια. Γλυφαδα-Ηλιουπολη γυρω γυρω ολοι μεσα και εδω τιποτα. κι εγω για αργυρουπολη, τζιφος, εχει ληξει κ συμβολαιο με cosmote, την περιμενω πως κ πως
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Ιουνίου Super Moderators Δημοσ. 12 Ιουνίου 2 hours ago, m4b said: Δεν ξέρω αν αναφέρθηκε ήδη στα σχόλια αλλά ξέρουμε τι τεχνολογία είναι; P2P ή P2MP μέσω dark fiber; XGS-PON? 57 minutes ago, Opposite said: Υπάρχει κάπου αναλυτικός χάρτης κάλυψης? Ή κάποιο χρονοδιάγραμμα/σχέδιο για τις περιοχές που θα καλυφθούν άμεσα? Όπως βγαίνανε κάποτε οι αντίστοιχε χάρτες για τις ίνες κλπ Χαρτης υπάρχει ο γενικός για το FTTH αλλά χωρίς φίλτρο για να βλέπεις ανά πάροχο. https://www.broadband-assist.gov.gr/public/#{"FTTH%2FB"%3A1} Από εκεί και πέρα το tool διαθεσιμότητας στο site της ΔΕΗ κι ότι ανακοινώσεις έχει κάνει. 1
definitio Δημοσ. 12 Ιουνίου Δημοσ. 12 Ιουνίου On 11/06/2025 at 12:47, UncleKim said: Εμένα κατά την εγκατάσταση, μου είπαν οτι μπορούμε να την στείλουμε την οπτική, όπου θέλω μέσα στο διαμέρισμα με κανάλι. ...Θετικό ότι δεν χρεώνει επιπλέον για περισσότερα μέτρα καλωδίου + πλαστικό κανάλι + εργασία + τρύπες σε τοίχους... ...Αρνητικό, όπως και σε όλους μάλλον εκτός Inalan/HCN, ότι το καλώδιο δεν έρχεται εξωτερικά κατευθείαν στον επιθυμητό χώρο αλλά από τη πόρτα του διαμερίσματος, και αναλόγως τη διαρρύθμιση, η εγκατάσταση στον επιθυμητό χώρο μπορεί να απαιτεί αρκετές παρεμβάσεις, αισθητικές κ μη. Εγώ θέλω να έχω τον σταθερό πάντα συνδεδεμένο με ethernet κ στη δική μου περίπτωση θα ήταν απαιτούνταν αρκετές εργασίες για να ερθει το καλώδιο εκεί που το θέλω, αλλά σαφώς πολλοί μπορεί να μην έχουν πρόβλημα με το ρούτερ σε κεντρικό χώρο (πχ καθιστικό, σαλόνι).
UncleKim Δημοσ. 12 Ιουνίου Δημοσ. 12 Ιουνίου 21 λεπτά πριν, definitio είπε ...Θετικό ότι δεν χρεώνει επιπλέον για περισσότερα μέτρα καλωδίου + πλαστικό κανάλι + εργασία + τρύπες σε τοίχους... ...Αρνητικό, όπως και σε όλους μάλλον εκτός Inalan/HCN, ότι το καλώδιο δεν έρχεται εξωτερικά κατευθείαν στον επιθυμητό χώρο αλλά από τη πόρτα του διαμερίσματος, και αναλόγως τη διαρρύθμιση, η εγκατάσταση στον επιθυμητό χώρο μπορεί να απαιτεί αρκετές παρεμβάσεις, αισθητικές κ μη. Εγώ θέλω να έχω τον σταθερό πάντα συνδεδεμένο με ethernet κ στη δική μου περίπτωση θα ήταν απαιτούνταν αρκετές εργασίες για να ερθει το καλώδιο εκεί που το θέλω, αλλά σαφώς πολλοί μπορεί να μην έχουν πρόβλημα με το ρούτερ σε κεντρικό χώρο (πχ καθιστικό, σαλόνι). Το φέρνουν και σε κάποιες περιπτώσεις, μονο ή διπλοκατοικίες, από όπου τους πεις. Σε πολυκατοικίες ναι είναι στάνταρντ ότι θα έρθει από την κεντρική είσοδο. Δεν με πειράζει προσωπικά, μιας και ούτως ή άλλως στον ίδιο χώρο ήταν το ρούτερ και πριν, και είχα τηλεόραση και PS5 ενσύρματα, αλλά τώρα παίζουν ασύρματα. Στον χώρο που είναι xbox/PC ,έπαιζαν ούτως ή άλλως ασύρματα, οπότε no harm done. Τέλος, ένα καναλάκι πολύ καλής ποιότητας που χρησιμοποποιούν, παράλληλα με το σοβατεπί, ειδικά αν έχεις διάφορα έπιπλα μπροστά και δεν φαίνεται, δεν νομίζω οτι δημιουργεί τόσο αισθητικό πρόβλημα, αλλά περί ορέξεως....
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Ιουνίου Super Moderators Δημοσ. 12 Ιουνίου 37 minutes ago, definitio said: ..Αρνητικό, όπως και σε όλους μάλλον εκτός Inalan/HCN, ότι το καλώδιο δεν έρχεται εξωτερικά κατευθείαν στον επιθυμητό χώρο αλλά από τη πόρτα του διαμερίσματος, και αναλόγως τη διαρρύθμιση, η εγκατάσταση στον επιθυμητό χώρο μπορεί να απαιτεί αρκετές παρεμβάσεις, αισθητικές κ μη. Είναι αναλόγως τον εργολάβο που θα πέσεις. Σε μένα (ΟΤΕ) δεν το έφεραν στην πόρτα αλλά στον χώρο που είχα το network rack μου, μιας κι εκεί τερμάτιζε το patch panel της δομημένης καλωδίωσης του σπιτιού. Βέβαια είναι μονοκατοικία, οπότε συνολικά ήταν αρκετά μικρότερη εγκατάσταση από μια πολυκατοικία+διαμέρισμα.
Opposite Δημοσ. 12 Ιουνίου Δημοσ. 12 Ιουνίου Επειδή λόγω μεγάλης ταλαιπωρίας επί χρόνια με το ίντερνετ, το έψαξα όσο μπορούσα γιατί με ενδιαφέρει, από τη μία στην Πάτρα πχ, που υποτίθεται είναι σε εξέλιξη η επέκταση, έχουν μπεί εξοπλισμοί σε κολώνες από το Γενάρη, σε 5-6 διαφορετικές διευθύνσεις που δοκίμασα, σε όλο το εύρος της πόλης, δεν υπάρχει πουθενά διαθεσιμότητα. Ας ελπίσουμε να μην πάει με τους ρυθμούς που πήγαν και οι ίνες που απαιτούσαν σκάψιμο, που κάνανε 6 χρόνια για να μπούνε σε απόσταση 2χλμ από το κεντρικότερο σημείο της πόλης πχ.
Soren Δημοσ. 12 Ιουνίου Δημοσ. 12 Ιουνίου 6 hours ago, JailbrokenDiesel said: κι εγω για αργυρουπολη, τζιφος, εχει ληξει κ συμβολαιο με cosmote, την περιμενω πως κ πως Ουτε inalan, παρ'ολο που ανοιξαν 3 καταστηματα εδω γυρω. Θα παω cosmote και βλεπουμε στα 2 χρονια
divnt Δημοσ. 13 Ιουνίου Δημοσ. 13 Ιουνίου Από τι εξαρτάται αν θα περαστούν εναέρια ή υπόγεια τα καλώδια για την οπτική ίνα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα