Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Αυγούστου Super Moderators Δημοσ. 30 Αυγούστου 21 minutes ago, oefialtis said: Την οριζόντια ούτως ή άλλως δε μπορεί να τη χρησιμοποίηση. Εδώ μιλάμε ότι αρνείται να χρησιμοποίηση την κάθετη παρόλο που είναι έτοιμη να υποδεχθεί άλλο πάροχο. Το γνωρίζω από εμπειρία. Ναι αρκετές φορές αρνούνται κάθετη άλλου παρόχου κι ας προβλέπεται, αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν υπάρχει δικαιολογία από την στιγμή που είναι ιδιόκτητη.
votsalo Δημοσ. Δευτέρα στις 03:16 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 03:16 πμ Στις 11/6/2025 στις 11:29 ΠΜ, Thresh είπε Δεν συμμετέχει στο gigabit voucher η ΔΕΗ, ούτε γράφει το site για κάποια προσφορά "γνωριμίας"/time limited/etc. Στο συμβόλαιο που μου έστειλαν όμως το γράφει ξεκάθαρα: Μετά τους 24 μήνες, η τιμή για το πακέτο 500/250 mbps, ανεβαίνει από 17,89 σε 50 EUR/μήνα, δηλαδή περίπου τριπλασιάζεται.
Super Moderators Thresh Δημοσ. Δευτέρα στις 12:10 μμ Super Moderators Δημοσ. Δευτέρα στις 12:10 μμ 8 hours ago, votsalo said: Στο συμβόλαιο που μου έστειλαν όμως το γράφει ξεκάθαρα: Μετά τους 24 μήνες, η τιμή για το πακέτο 500/250 mbps, ανεβαίνει από 17,89 σε 50 EUR/μήνα, δηλαδή περίπου τριπλασιάζεται. Ναι σε όλους τους παρόχους αυτό γίνεται, όταν γυρνάς σε αορίστου χρόνου χωρίς δέσμευση πληρώνεις τον κούκο αηδόνι... Πχ η 1Gbps μου στον ΟΤΕ από 38/μήνα θα πάει 86...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα