Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
8 ώρες πριν, Alani13 είπε

Κοίτα με τόσα κινητά, τι να το κάνεις το σταθερό. (επιλογή σου δε λέω)
αλλά προσωπικά Δεν θέλω σταθερό ποιά. Γιατί να το πληρώνω μες στο πρόγραμμα;

Για να κουμπώσει τον συναγερμό πάνω; Για να έχετε όλοι στο γραφείο 1 τηλέφωνο; 

• Απαντ. 216
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

γιατί δεν προσφέρουν συνδυαστικά φυσικό αέριο , ρεύμα και ας πουμε και ιντερνετ , τουλάχιστον ρεύμα και φυσικό αέριο , η Ζενίθ το κάνει

Δημοσ.
7 ώρες πριν, parsector είπε

Για εγκατάσταση θέλει πάλι από την αρχή να περάσει οπτική στην πολυκατοικία, δεύτερο δίκτυο, επιπλέον κουτιά και η ίδια διαδικασία που κάνατε με ΟΤΕ. Άντε να εξηγήσεις στην συνέλευση γιατί πρέπει να εγκρίνουν πάλι εγκατάσταση και η αλήθεια είναι πόσα κουτιά να βάλεις σε κάθε όροφο με αναμονη; Το δικό μου εκεί σκαλωσε συν το ότι ο μηχανικός προσπάθησε λίγο ύπουλα να το περάσει κάτω από το χαλί και πίεσε τον διαχειριστή σε βαθμό που θα τον σκύλο έβριζε. 

Ότι ήθελα να μάθω, ευχαριστώ. Με τα 1000 ζόρια βάλαμε υποδομή cosmote κουτάκια αναμονές κλπ, με την ΚΑΜΙΑ δεν ξαναμπαίνει δίπλα άλλη. Δηλαδή στην πολυκατοικία μου που έρχεται OTE, ΔΕΗ και Inalan, θα μπαίνουν 3 κουτιά σε κάθε πόρτα απο έξω; Καληνύχτα σας, μένουμε OTE με την ελπίδα λόγω ανταγωνισμού να τα ρίξει μετά με τη σειρά του. 

• Like 1
Δημοσ.

Γιατι καθυστερησε δεκαετιες το εναεριο δικτυο οπτικων ινων  πανω στους  υφισταμενους  στυλους  του ηλεκτρικου δικτυου .

Ποιος - ποιοι το απετρεπαν μεχρι τωρα ; 

Εδω ψωροκωσταινα  , στο τσαλ γλυτωσαμε την χεωκοπια , την καταρρευση του βιοτικου επιπεδου και και την εξαθλιωση , γιατι να

μην ηταν προτεραιοτητα το εναεριο δικτυο  , ωστε η χωρα να κανει ψηφιακο αλμα και να καλυψει την υστερηση ; 

Επρεπε να σκαβουμε και να τρυπαμε δρομους με πολλαπλασιο κοστος και χρονο ;

Ρητορικα ερωτηματα , ουδεις προκειται να δωσει λογο , που κρατησε τη χωρα τοσο πισω .

• Like 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, Alani13 είπε

Με τέτοια νοοτροπία, μην περιμένεις πρόοδο

ΝΑΙ Η ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΦΤΑΙΕΙ. ΟΧΙ ΤΟ ΚΑΡΤΕΛ

• Like 2
Δημοσ.
8 ώρες πριν, Arkin είπε

Είδαμε μιας και εμάς αρμεγει κάθε μήνα με το πανάκριβο ρεύμα και πετάει και κάτι ψηλά σε επενδύσεις. Με τα τρελά κέρδη που έχει έπρεπε να έχει υποδομή σε όλη την Ελλάδα εδώ και καιρό και όχι σε κάτι λίγους δήμους της Αθήνας. Καλό 2040. 

Σαρκασμός...

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, nepomuk είπε

Γιατι καθυστερησε δεκαετιες το εναεριο δικτυο οπτικων ινων  πανω στους  υφισταμενους  στυλους  του ηλεκτρικου δικτυου .

Εδω ψωροκωσταινα  , στο τσαλ γλυτωσαμε την χεωκοπια , την καταρρευση του βιοτικου επιπεδου και και την εξαθλιωση , γιατι να

μην ηταν προτεραιοτητα το εναεριο δικτυο  , ωστε η χωρα να κανει ψηφιακο αλμα και να καλυψει την υστερηση ; 

Ρητορικα ερωτηματα , ουδεις προκειται να δωσει λογο , που κρατησε τη χωρα τοσο πισω .

Στην περιοχή μου, όλα τα καλώδια τα εχουν κανει υπόγεια. Το σκάψιμο δεν το γλυτώνουμε το 2040 που ίσως έρθει...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
39 λεπτά πριν, nepomuk είπε

την κατάρευση του βιοτικού επιπέδου δε τη γλυτώσαμε δυστυχώς.

τα εναέρια δίκτυα δεν είναι και ό,τι καλύτερο, αν δεις σε σοβαρά κράτη γειτονιές όμορφες δεν υπάρχουν δίκτυα εναέρια ούτε για το ρεύμα. Όλα υπόγεια και τακτοποιημένα. απλά γίνονται σοβαρές δουλειές, όχι όπως εδώ.

Επεξ/σία από nikthanos
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, nikthanos είπε

την κατάρευση τηου βιοτικού επιπέδου δε τη γλυτώσαμε δυστυχώς.

τα εναέρια δίκτυα δεν είναι και ό,τι καλύτερο, αν δεις σε σοβαρά κράτη γειτονιές όμορφες δεν υπάρχουν δίκτυα εναέρια ούτε για το ρεύμα. Όλα υπόγεια και τακτοποιημένα. απλά γίνονται σοβαρές δουλειές, όχι όπως εδώ.

Δεν ειναι  ετσι , το βιοτικο επιπεδο  επεσε , δεν κατερρευσε . Πχ οι του δημοσιου , συνταξιουχοι και λοιποι εχασαν 2 μισθους το χρονο , σε Ευρω ομως  , σε σκληρο περιζητητο νομισμα .Την καταρρευση και εξαθλιωση θα  εφερνε  σιγουρα  η επιστροφη στα  παλαια .  Εδω δεν ειμαστε σοβαρο κρατος , ουτως η αλλως το εναεριο δικτυο του ηλεκτρικου υφισταται πανω απο τα κεφαλια μας  ,  τι θα πειραζε ενα  αθωο καλωδιακι  οπτικης ινας ; Τωρα δηλ πως  επετραπηκε να γινει και οχι δεκαετιες πριν , ευκολα , φθηνα , χωρις οχληση ; Συνετελεσθη εγκλημα και ουδεις θα δωσει λογο.

Επεξ/σία από nepomuk
  • Like 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, basilis_k6 είπε

Εκμεταλλεύτηκε το δίκτυο της και σπαει τις τιμές. Μολις παρει πελατες θα παει να κανει παρεα στους αλλους, σιγα μην την αφησουν να παιξει τοσο χαμηλα.

μπορει,ομως η δεη δεν ειναι μικρη εταιρεια,μπαινει σαν παικτης που εχει ρολο πρωταγωνιστη.τωρα εαν μετα το γυρισει σε καρτελ με την κοσμοτε,μαλλον σιγουρο.

9 ώρες πριν, MontzOlee είπε

και προχθες ελεγα να ανανεωση στην COSMOTE και το σκεφτομουν, αντιο καρτελ ! 

(οχι οτι θα αργησει να ''ξυπνησει'' και η ΔΕΗ αλλα 19.90 τα 1000Mbps) ειναι τουμπανο

μαλλον καρτελ μετα.

9 ώρες πριν, Alani13 είπε

Κοίτα με τόσα κινητά, τι να το κάνεις το σταθερό. (επιλογή σου δε λέω)
αλλά προσωπικά Δεν θέλω σταθερό ποιά. Γιατί να το πληρώνω μες στο πρόγραμμα;

σε εμας δνε χρειαζεται,αν και να εχεις απεριοριστα στο σταθερο προς κινητα δεν σε χαλαει αλλα οχι να το πληρωσεις και χρυσαφι,εχεις κινητο γιαυτο.το θεμα ειναι ομως οτι εχουμε γηρασμενο και αναφαλβητο ψηφιακα πληθυσμο σε μεγαλο ποσοστο.ειχε πει ο οτε οτι καποια στιγμη θα καταργησει το σταθερο.οι τιμες στο ιντερνετ θα πεσουν? γιατι το εχουν σαν δικαιολογια ενω δεν τους κοστιζει τιποτα σαν υπηρεσια.

9 ώρες πριν, Saloufas είπε

φτου και μόλις έβαλα 500άρα στον πΟΤΕ με 35€, έχω ρεύμα και αέριο ΔΕΗ άντε να βάλουμε και ιντερνετ όλα σε ένα νοικοκυρεμένα. 

εκει το παει και λογικα θα εχιε καλο πακετο για συνολο.

8 ώρες πριν, Thresh είπε

948.000 νοικοκυριά/επιχειρήσεις μέχρι τώρα για 2-3 χρόνια που κάνει έργα είναι αξιοπρεπέστατο νούμερα.

Κλασικά εσύ μην ελπίζεις Χαλκιδική. 😛

Yeap

αυτο δεν ειναι τραγικο? η χαλκιδικη εχει τουρισμο,εχει επαγγελαμτιες που δουλευουν ονλαιν ολο τον χρονο.

8 ώρες πριν, Thresh είπε

Εκδήλωση ενδιαφέροντος ΔΕΗ Fiber

Βάζεις κλασικά τα δικά σου, αν και δεν νομίζω να έχει κάτι τρομερό στη Θεσσαλονίκη.

δεν εχει δοκιμασα πολλες οδους.ξερουν οτι εδω εχει hcn,inalan που εχουν ενα μεγαλο μεριδιο,οποτε θα το πανε πιο αργα.

παντως παλι σκαψιμο ρε παιδια? γιατι δεν φτιαχνουν εναν μεγαλο αγωγο να χωραει μεσα ολες τις εταιρειες μια και καλη? θα μου πεις να εχουν δουλεια και οι διαφοροι τεχνιτες και εργολαβοι.

και εγω που εβλεπα την διαφημιση την σχετικη που ελεγε κατι νεο ερχεται απο την δεη,νομιζα αφορουσε το πανακριβο ρευμα,αυτο ηταν?

Δημοσ.
Αναφορά σε κείμενο

Προς το παρόν, η κάλυψη περιορίζεται σε επιλεγμένους δήμους της Αττικής, αλλά όπως αναφέρεται το δίκτυο επεκτείνεται συνεχώς με στόχο τη μεγαλύτερη γεωγραφική κάλυψη στο εγγύς μέλλον. 

Εγγυς μελλον στην Ελλαδα σημαινει στην καλυτερη 5 χρονια, δεν μου αρεσει να γκρινιαζω αλλα γαμω την πουτανα μου...

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η ΔΕΗ που δεν μπορεί να κάνει κυριολεκτικά  μια σωστή αναβάθμιση στο ίδιο της το site  mydei

Θα το δούμε πως θα πάει αυτό 

Επεξ/σία από tollisth
  • Like 3
Δημοσ.

Και την προηγούμενη εβδομάδα ήμουν στα 3καλα όπου πέτυχα ενα συνεργείο της ΔΕΗ να περνάει εναέριο καλώδιο στους πυλώνες λίγο πιο κάτω απο τα καλώδια του ρεύματος στο μεταλλικό πλαίσιο και όταν ρώτησα έναν στην γειτονιά τι κάνουν μου είπε περνάνε δίκτυο οπτικών ινών. Εκείνη την στιγμή δεν το πίστεψα ότι θα είναι έτσι στον αέρα τα καλώδια σε μια περίοδο που εχουν σκάψει όλη την Ελλάδα αλλά απ' ότι διαβάζω και εδώ αλλού τα περνάνε εναέρια και αλλού υπόγεια. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...