Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 217
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδιά (ξεπερνώντας το ότι θα χρειαστεί καινούργια εγκατάσταση και fiber γραμμή στο σπίτι από αυτή που μόλις μας πέρασε η Cosmote) να ρωτήσω κάτι άσχετο και ίσως αστείο;
Κάνοντας το πρόγραμμα που είναι χωρίς ομιλία μετά την πάροδο του σε 2 χρόνια, όταν ίσως ψάχνουμε για καινούργια προσφορά από άλλη εταιρία ξανά, πως θα την πάρουμε; Αφού δε θα έχουμε αριθμό τηλεφώνου να δώσουμε εννοώ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 hours ago, Thresh said:

H ΔΕΗ έχει ανακοινώσει κάλυψη 900.000+ νοικοκυριών κι επιχειρήσεων με στόχο το 1.5 εκατ στο τέλος του 2025.

Σαν ιδιόκτητο το 900Κ είναι μεγαλύτερο από το άθροισμα των Nova + Vodafone.

Η μέτρηση σε χιλιάδες νοικοκυριά είναι μαρκετίστικη κουτοπονηριά, τα 900Κ διάσπαρτα σε 5-10 πόλεις είναι πολύ πιο δύσκολο από Αθήνα μόνο που είναι στοιβαγμένη η μισή Ελλάδα, περιμένω σοβαρή επέκταση πανελλαδικά όχι μεγέθυνση της HCN/Inalan, "Προς το παρόν, η κάλυψη περιορίζεται σε επιλεγμένους δήμους της Αττικής"

Οι μεγάλοι σκάβουν και κάνουν έργα σε δεκάδες πόλεις και έχουν τέτοιο μικρότερο νούμερο κάλυψης, αμόλα καλούμπα σε κολώνες σε μερικούς δήμους της Αθήνας σιγά το εντυπωσιακό σε σύγκριση

Επεξ/σία από Hacker?pcs
  • Like 1
Δημοσ.

Ρε παιδιά εμένα μου λέει ότι δεν έχει κάλυψη ακόμα! ενώ και έχουν σκάψει και έχουν σε ολες τις κολώνες της περιοχης κάτι σαν ρουτερ...

Δημοσ.

Υπαρχει καμια ελπιδα και για κινητο δικτυο? μπας και ζοριστουνε λιγο οι αλλοι

Δημοσ.

Τελικά βρήκαμε πουθενα που να έχει διαθεσιμότητα; 3-4 περιοχές που έψαξα δεν έχει... 

Δημοσ.
10 ώρες πριν, oefialtis είπε

Καλησπέρα, 

Ωραια όλα αυτά τα νέα, όμως κάτι δε πάει καλά εδώ. Εγώ είμαι πελάτης της ΔΕΗ fiber με 500αρα και πληρώνω 27,5€ τελική. ΝΑΙ, πολύ καλά διαβάσατε, ακόμα δεν έχω κλείσει 2 μήνες στην υπηρεσία και πληρώνω κάθε μήνα 27,5€ για κάτι που ΜΟΛΙΣ η ΔΕΗ ανακοίνωσε με 17,90€! 
Αύριο το πρωί έχει τηλεφώνημα διαμαρτυρίας στη ΔΕΗ και αμέσως μετά καταγγελία στην ΕΕΤΤ. 

δεν έχεις άδικο αλλά για σκέψου. αγοράζεις ένα αυτοκίνητο 25,000. μετά από δύο μήνες η εταιρεία κάνει προσφορά στα 21,000. πας και τους ζητάς τα ρέστα; 

Δημοσ.
9 hours ago, Thresh said:

Ζήτα να ανέβεις στα 1000 με 19.90 αν πέσει άκυρο για το 17.90 και πάλι θα είσαι αρκετά κερδισμένος.

Δεν χρειαστηκε να ζητησω τιποτα. Πηρα να ρωτησω και μου ειπαν οτι η αλλαγη τιμολογησης ισχυει για ολους του πελατες οποτε γυρναω αυτοματα σε 17.90 απο την επομενη τιμολογηση (που ηδη μου εχουν δωσει και 3 μηνες δωρεαν)

Πολυ θετικα το πρωτα δειγματα. 10 μερες που εχω την συνδεση ειναι σουπερ παντως.

• Like 5
  • Thanks 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Errik είπε

Τελικά βρήκαμε πουθενα που να έχει διαθεσιμότητα; 3-4 περιοχές που έψαξα δεν έχει... 

σε όλη την Αθήνα υπάρχουν σε κολώνες κουλούρες με οπτική ίνα. σιγά σιγά θα καλύψει τους πάντες γιατί απλά έχει έτοιμη υποδομή... ίνα χρειάζεται να περάσει και μάλιστα χωρίς σκάψιμο.

Δημοσ.
10 hours ago, oefialtis said:

Καλησπέρα, 

Ωραια όλα αυτά τα νέα, όμως κάτι δε πάει καλά εδώ. Εγώ είμαι πελάτης της ΔΕΗ fiber με 500αρα και πληρώνω 27,5€ τελική. ΝΑΙ, πολύ καλά διαβάσατε, ακόμα δεν έχω κλείσει 2 μήνες στην υπηρεσία και πληρώνω κάθε μήνα 27,5€ για κάτι που ΜΟΛΙΣ η ΔΕΗ ανακοίνωσε με 17,90€! 
Αύριο το πρωί έχει τηλεφώνημα διαμαρτυρίας στη ΔΕΗ και αμέσως μετά καταγγελία στην ΕΕΤΤ. 

τους πηρα εγω θα μας γυρισουν αυτοματα σε 17,90 απο την επομενη τιμολογηση. Σκεφτομαι να το παω 1GB οχι οτι το χρειαζομαι αλλα λεμε τωρα

Δημοσ.

Δλδ συγνώμη για να καταλάβω. Εγώ έβαλα ΔΕΗ, ενεργοποιήθηκα πριν 20 ημέρες, 1Gbps με 33 τον μήνα. Οι 3 πρώτοι μήνες είναι χωρίς πάγιο. Μετά θα μας το κάνουν 17,90 € ? Μακάρι.....

Δημοσ.
10 hours ago, oefialtis said:

Καλησπέρα, 

Πες μας τι έγινε (περισσότερο από περιέργεια για τον τρόπο αντιμετώπισης των πελατών)

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Sablj είπε

Πες μας τι έγινε (περισσότερο από περιέργεια για τον τρόπο αντιμετώπισης των πελατών)

2 ποστ παραπάνω απάντησε ένας φίλος οτι τον ενημέρωσαν οτι θα γυρίσουν σε αυτά τα ποσά τιμολόγησης από τον επόμενο μήνα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...