SabotazNic Δημοσ. 13 Ιουνίου Δημοσ. 13 Ιουνίου 1 ώρα πριν, aissaris είπε Μήπως παρατήρησες αν είχαν διαθέσιμα joy-cons για switch 2; Στο site είναι εξαντλημένα αλλά αναρρωτιόμουν μήπως έχουν ξεχωριστο στοκ στο κατάστημα λόγω εγκαινίων Δεν ήμουν εγώ, ο @Fulgore
aissaris Δημοσ. 13 Ιουνίου Δημοσ. 13 Ιουνίου 1 hour ago, SabotazNic said: Δεν ήμουν εγώ, ο @Fulgore Ευχαριστώ
Silverage Δημοσ. 13 Ιουνίου Δημοσ. 13 Ιουνίου Όπως έγραψα και στο θέμα του Nintendo Switch 2, πέρασα απο εκεί σήμερα, πήρα δύο ίδια Switch με το Mario Kart και μου τα άφησαν στα 850€ με δώρο το support του Κωτσόβολου για το ένα. Απλά δεν τα είχαν διαθέσιμα στο μαγαζί, τα δέσμευσαν και πήγα και τα παρέλαβα απο το κατάστημα στο Mall. Οπότε απ'οτι φαίνεται δεν κοιτάνε να είναι διαφορετικός κωδικός και μπορείτε να πληρώσετε απο εκεί για να πάρετε την έκπτωση και να παραλάβετε αργότερα ή απο άλλο κατάστημα.
Spyrito33 Δημοσ. 13 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 34 λεπτά πριν, Silverage είπε Όπως έγραψα και στο θέμα του Nintendo Switch 2, πέρασα απο εκεί σήμερα, πήρα δύο ίδια Switch με το Mario Kart και μου τα άφησαν στα 850€ με δώρο το support του Κωτσόβολου για το ένα. Απλά δεν τα είχαν διαθέσιμα στο μαγαζί, τα δέσμευσαν και πήγα και τα παρέλαβα απο το κατάστημα στο Mall. Οπότε απ'οτι φαίνεται δεν κοιτάνε να είναι διαφορετικός κωδικός και μπορείτε να πληρώσετε απο εκεί για να πάρετε την έκπτωση και να παραλάβετε αργότερα ή απο άλλο κατάστημα. Άρα ισχύει κανονικά το 50% στο 2ο(πιο φθηνό) ?? Γτ Κωτσος είναι μπόρει να έδινε καμία έκπτωση σε επόμενη αγορά 😂
Silverage Δημοσ. 13 Ιουνίου Δημοσ. 13 Ιουνίου 49 λεπτά πριν, Spyrito33 είπε Άρα ισχύει κανονικά το 50% στο 2ο(πιο φθηνό) ?? Γτ Κωτσος είναι μπόρει να έδινε καμία έκπτωση σε επόμενη αγορά 😂 Ναι, το αφαιρεί απο την τιμή. 1
Spyrito33 Δημοσ. 13 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου Ρε παιδια γραφει πουθενα οτι με αυτη τη προσφορα το 50% στις 2 συσκευες δεν μπορει να συνδιαστει με Voucher??? εχω ενα απο Νοβα 240 ευρω που εξαργυρωνεται μονο σε φυσικα καταστηματα (οχι απο ιντερνετ δλδ ετσι μου ειπαν) πηγα απο κοντα και εχω χαρτια τα παντα. τι λετε??Θα μου το περασουν?? Εδω βλεπω βαζουν ιδια προιοντα που και καλα το ''απαγορευουν''στους ορους..
vader290 Δημοσ. 13 Ιουνίου Δημοσ. 13 Ιουνίου Καπου ειδα οτι η προσφορα δεν ισχυει για ps5 pro που ενδιαφερομαι, ισχυει κατι τετοιο? 1
Silverage Δημοσ. 13 Ιουνίου Δημοσ. 13 Ιουνίου 2 λεπτά πριν, vader290 είπε Καπου ειδα οτι η προσφορα δεν ισχυει για ps5 pro που ενδιαφερομαι, ισχυει κατι τετοιο? Ναι. 1 1
Moderators matrixxx Δημοσ. 14 Ιουνίου Moderators Δημοσ. 14 Ιουνίου 15 ώρες πριν, vader290 είπε Καπου ειδα οτι η προσφορα δεν ισχυει για ps5 pro που ενδιαφερομαι, ισχυει κατι τετοιο? Αν διαβασεις παραπανω, μπορεις να δεις οτι μονο με μια δοκιμη (αν εισαι κοντα) θα εχεις σιγουρη απαντηση.
vader290 Δημοσ. 15 Ιουνίου Δημοσ. 15 Ιουνίου Δυστυχως ειμαι αρκετα μακρια για να ετρεχα ως εκει και να ετρωγα ακυρο οποτε δεν πειραζει, την επομενη φορα τωρα γιατι ουτως η αλλιως εληξε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα