georgiosmag Δημοσ. 11 Ιουνίου Δημοσ. 11 Ιουνίου Μάλιστα. Καλό αυτό. Έτσι τα Galaxy S θα γίνουν ακόμη καλύτερα. Τα Galaxy θα έχουν windows 12 και όλα τα υπόλοιπα με πρώτο το pixel windows 3.11 στο αγαπημένο desktop mode. Η να το πω πιο απλά όλοι θα έχουν desktop mode και τα Galaxy θα έχουν βελτιωμένο dex. Άντε να δούμε και ηχογράφηση κλήσης γιατί βαρέθηκα συνέχεια να αγοράζω κάθε καινούργιο Galaxy που βγαίνει. 7 ώρες πριν, MetroStar είπε Θα έχουν δηλαδή όλα τα Android πλέον Samsung DeX; Ναι θα προσπαθήσουν. Τουλάχιστον τα βασικά. Dex δεν νομίζω να έχουν όπως το βιώνουμε όλοι οι κάτοχοι Samsung γιατί πολύ απλά δεν νομίζω η Samsung να περιμένει να την φτάσουν τουλάχιστον σε αυτό το τομέα που δεν την έχει ποτέ αγγίξει κανείς.
SabotazNic Δημοσ. 11 Ιουνίου Δημοσ. 11 Ιουνίου 11 ώρες πριν, Natha είπε Όταν το πάρουμε στο S23 το 2027 θα είναι game changing! 11 ώρες πριν, Marduk1 είπε Τωρα ηρθε το ui 7 που ειναι πολυ καλο!! Ηδη ξεκινησε η beta του oneui 8. Λογικα μεχρι τον Αυγουστο 1
georgiosmag Δημοσ. 11 Ιουνίου Δημοσ. 11 Ιουνίου 10 ώρες πριν, barman_ είπε σε σαμσουνγκ 2 χρονια μετα Δεν βιάζεται η Samsung. Για αυτό δουλεύει σωστά κάθε συσκευή της. Με έστω λίγα προβληματακια που τα λύνει άμεσα. 1
freegr Δημοσ. 12 Ιουνίου Δημοσ. 12 Ιουνίου Εδώ ακόμα δεν έχουν πάρει τα κινητά την έκδοση 15 με το ζόρι και οι κατασκευαστές χάνουν έδαφος όταν το iOS σαρώνει παντού
Chloe2 Δημοσ. 12 Ιουνίου Δημοσ. 12 Ιουνίου Στις 10/6/2025 στις 11:20 ΜΜ, Crash24 είπε η Google συνεργάστηκε με τη Samsung για την ανάπτυξη του desktop windowing, ενός νέου τρόπου αλληλεπίδρασης με εφαρμογές και περιεχόμενο σε συσκευές με μεγάλη οθόνη. Ενδιαφέρουσα συνεργασία
panathatube Δημοσ. 12 Ιουνίου Δημοσ. 12 Ιουνίου Σαφώς καλύτερο αισθητικά το Android 16 από το iOS 26 κατά τη γνώμη μου (που έχει κι αυτό τις στιγμές του πάντως) 19 ώρες πριν, Natha είπε Όταν το πάρουμε στο S23 το 2027 θα είναι game changing! Το έχω πάρει ήδη στο Α53 εδώ και 10 ημέρες πολύ καλό όντως αλλά δεν παίρνεις stock Android παίρνεις την έκδοση της Samsung One UI 7. Το οχτάρι θα έρθει γρήγορα.
AntiCambeR Δημοσ. 12 Ιουνίου Δημοσ. 12 Ιουνίου 19 ώρες πριν, suboy99 είπε Προσωπικά με βολεύει φουλ αλλά μπορείς να το αλλάξεις στο "panel settings" Σε A54 δεν το βρίσκω.Εχω την γλώσσα στα Ελληνικά.
suboy99 Δημοσ. 12 Ιουνίου Δημοσ. 12 Ιουνίου Αν κάνεις swipe down πάνω δεξιά έχει ένα μολύβι. Αν το πατήσεις σε βγάζει σε ένα edit mode και αριστερά είναι το panel settings ή όπως λέγεται στα ελληνικά.
AntiCambeR Δημοσ. 14 Ιουνίου Δημοσ. 14 Ιουνίου Στις 12/6/2025 στις 11:14 ΠΜ, suboy99 είπε Αν κάνεις swipe down πάνω δεξιά έχει ένα μολύβι. Αν το πατήσεις σε βγάζει σε ένα edit mode και αριστερά είναι το panel settings ή όπως λέγεται στα ελληνικά. Ευχαριστώ, το έψαχνα στις ρυθμίσεις του κινητού. 😅
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα