Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα θέλω να πειραματιστώ με το να αλλάξω το τρέχον σταθερό στο σπίτι των γωνιών μου.

Υπάρχει προσφορά με απεριόριστο ιντερνέτ και κλήσεις για συμβόλαιο κινητής σε καλή τιμή.

Αν πάρω κάποιο (συγκεκριμένο ή γενικά) 5g modem router

Και βάλω την sim απο το συμβόλαιο που μόλις ανέφερα θα έχουν ιντερνετ οκ. 

Αλλά αναρωτιέμαι αν θα μπορούσα κάπως να "πουσάρω" VoIP έτσι ώστε ή απο VoIP σταθερή συσκευή τηλεφωνίας ή απο κινητό με app κτλ να μπορούν να κάνουν κλήσεις και να "βαίνει" η κλήση μέσω του αριθμού που θα έχει η SIM του συμβολαίου που ανέφερα πιο πάνω? 

Ρωτάω γιατί ειναι ακριβά τα ρούτερ με 5G οπότε καλύτερα να ξέρω απο τώρα πριν δώσω τζάμπα λεφτά :P 

Επεξ/σία από Dr_Pepper
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το έχω πια 3 μήνες, άψογο! Τον τελευταίο 1,5 μήνα κάτι ''πείραξαν'' και στις κεραίες της περιοχής μου και έχω πλέον download 400-500 & upload 30-40, στην ίδια ακριβώς θέση με πριν μέσα στο σπίτι.

Στην δεδομένη χρονική στιγμή, σε συνδυασμό με το ΝΕΟ (cosmote) απεριόριστα όλα με 24€ είναι η καλύτερη επιλογή που μπορείς να κάνεις.

Επεξ/σία από takislz
Δημοσ.
4 ώρες πριν, takislz είπε

Το έχω πια 3 μήνες, άψογο! Τον τελευταίο 1,5 μήνα κάτι ''πείραξαν'' και στις κεραίες της περιοχής μου και έχω πλέον download 400-500 & upload 30-40, στην ίδια ακριβώς θέση με πριν μέσα στο σπίτι.

Στην δεδομένη χρονική στιγμή, σε συνδυασμό με το ΝΕΟ (cosmote) απεριόριστα όλα με 24€ είναι η καλύτερη επιλογή που μπορείς να κάνεις.

Και απλά κουμπώνεις ένα dect σταθερό και παίρνεις τηλέφωνο κανονικά μέσω sim χωρίς να κάνεις πολλές ρυθμίσεις; 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...