Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν κάποιος γνωρίζει από δικαστικές διαδικασίες, παρακαλώ ας στείλει ένα μήνυμα... Θέλω κάποιος να μου πει την γνώμη του 

Δημοσ.

Είχα κάνει μήνυση σε κάποιον, έχω ένα εξώδικο και δεν ξέρω αν πρέπει να το δεχτώ. Το συγκεκριμένο άτομο έχει μαζέψει όλες τις δημοσιεύσεις μου online σύμφωνα με το εξώδικο κατά κάποιον τρόπο... για αυτό είμαι λίγο επιφυλακτική ως προς το πόσα θα γράψω δημόσια, πέραν του ότι θα μου κλείσουν το θέμα αν τα γράψω 

Βασικά το εξώδικο είναι σαν μια απειλή. «ή θα πας σε 2 μέρες να πεις ότι είπες ψέματα ή θα κινηθώ εναντίον σου»

Και ενώ δεν είπα ποτέ ψέματα, έχει πάρα πολλά εναντίον μου. 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, elpy είπε

Είχα κάνει μήνυση σε κάποιον, έχω ένα εξώδικο και δεν ξέρω αν πρέπει να το δεχτώ. Το συγκεκριμένο άτομο έχει μαζέψει όλες τις δημοσιεύσεις μου online σύμφωνα με το εξώδικο κατά κάποιον τρόπο... για αυτό είμαι λίγο επιφυλακτική ως προς το πόσα θα γράψω δημόσια, πέραν του ότι θα μου κλείσουν το θέμα αν τα γράψω 

Βασικά το εξώδικο είναι σαν μια απειλή. «ή θα πας σε 2 μέρες να πεις ότι είπες ψέματα ή θα κινηθώ εναντίον σου»

Και ενώ δεν είπα ποτέ ψέματα, έχει πάρα πολλά εναντίον μου. 

Εντάξει δεν ακούγεται πολύ σοβαρό αυτό οπότε σε καμία περίπτωση μην πας σε επαγγελματία δικηγόρο.

Μια γνώμη που θα σου πει "υπεύθυνα" ενα random μέλος εδώ με username τυπου pikachu_2018 αρκεί 100%.

• Haha 2
Δημοσ.
Μόλις τώρα, alfaeffe είπε

Εντάξει δεν ακούγεται πολύ σοβαρό αυτό οπότε σε καμία περίπτωση μην πας σε επαγγελματία δικηγόρο.

Μια γνώμη που θα σου πει "υπεύθυνα" ενα random μέλος εδώ με username τυπου pikachu_2018 αρκεί 100%.

Όχι δεν αρκεί, αλλά πέραν του ότι δεν μπορώ να βρω δικηγόρο τώρα, ήθελα να το συζητήσω με κάποιον που είναι έξω από την όλη υπόθεση. Και επειδή δεν έχω κάποιον, ήθελα να ρωτήσω εδώ αν θα ήθελε κάποιος να ακούσει και να μου πει την γνώμη του. Δεν ζήτησα αντικατάσταση δικηγόρου, παρά μια ανθρώπινη συζήτηση. 

Δεν χρειάζονται ειρωνείες. 

Τέλος πάντων, ας το κλείσουν αν είπα κάτι τόσο κακό 

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, elpy είπε

Όχι δεν αρκεί, αλλά πέραν του ότι δεν μπορώ να βρω δικηγόρο τώρα, ήθελα να το συζητήσω με κάποιον που είναι έξω από την όλη υπόθεση. Και επειδή δεν έχω κάποιον, ήθελα να ρωτήσω εδώ αν θα ήθελε κάποιος να ακούσει και να μου πει την γνώμη του. Δεν ζήτησα αντικατάσταση δικηγόρου, παρά μια ανθρώπινη συζήτηση. 

Δεν χρειάζονται ειρωνείες. 

Τέλος πάντων, ας το κλείσουν αν είπα κάτι τόσο κακό 

Eίναι ο ίδιος που ειχες πάει κάτω απο το σπίτι του και φώναξε την αστυνομία;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε

Eίναι ο ίδιος που ειχες πάει κάτω απο το σπίτι του και φώναξε την αστυνομία;

??? Όχι

• Το θέμα έχει κλειδωθεί
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...