Προς το περιεχόμενο

Clockwork Revolution

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Νέος τίτλος από την inXile των Wasteland και...Torment: Tides of Numenera. Ομολογώ ότι δεν περίμενα να βγάλουν first person action RPG. Ο κόσμος είναι καθαρό βρετανικό steampunk και ό,τι είδα στο trailer μου άρεσε από πλευράς χιούμορ, αισθητικής, σκηνοθεσίας, διαλόγων κλπ. Στην αρχή νόμιζα πως επρόκειτο για κάτι σε στυλ Arcanum αλλά μετά βγήκαν τα κουμπούρια σε first person και κατάλαβα πως δεν είναι party based RPG. Η βασική καινοτομία στους μηχανισμούς είναι ο έλεγχος του χρόνου, όπου μπορείς να γυρίσεις πίσω σε συγκεκριμένα σημεία, να αλλάξεις το παρελθόν και να ταξιδέψεις μπροστά στο χρόνο βλέποντας τις συνέπειες των πράξεών σου. Αυτό το μηχανισμό χρησιμοποιεί η κυρίαρχος της πόλης για να εδραιώσει την κυριαρχία της, και εσύ, ο μουστακαλής παράνομος από ταινία του Gyu Richie, βρήκες ένα αντίστοιχο μαραφέτι και πας να κάνεις χαμό. Υπάρχει crafting, abilities, διάλογοι, επιλογές κλπ, και σίγουρα έχει ενδιαφέρον.

Trailer εδώ.

https://www.youtube.com/watch?v=l421zRNnivo

Σελίδα στο Steam εδώ

https://store.steampowered.com/app/2439280/Clockwork_Revolution/

• Like 2
Δημοσ.

Υπάρχουν επιρροές απο Bioshock Infinite ξεκάθαρα και επιτέλους μπράβο που κάποιοι επηρεάζονται από τέτοιου είδους παιχνίδια νισάφι πιά 

με την ubisoftίλα.

Δημοσ.
2 hours ago, panagiotis54 said:

μπολικο dishonored βλεπω εγω

Αυτό σκέφτηκα κι εγώ αλλά δεν έχω παίξει κανένα Dishonored και δεν ήμουν σίγουρος αν έστεκε.

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, Tobajara είπε

Αυτό σκέφτηκα κι εγώ αλλά δεν έχω παίξει κανένα Dishonored και δεν ήμουν σίγουρος αν έστεκε.

Ως φίλος του stealth πρέπει να τα παίξεις οπωσδήποτε πάντως. 

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...