Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω το 70pro. Δοκίμασα τα google services για διάστημα 2 εβδομάδων και η εμπειρια δεν διεφερε σε τίποτα από άλλα κινητά. Ενημερώσεις και ειδοποιήσεις στην ώρα τους. Από επιλογή έβαλα brave, protonmail και petal maps, εχω κρατήσει google photos με manual sync. Πολλαπλές εφαρμογές δεν κολλάνε (δοκιμασμένο σε εφαρμογές αστροφωτογραφίας-χειρισμό τηλεσκοπίου) και δεν μου εχει ζεσταθεί παρα μόνο στην γρήγορη φόρτιση των 100w. Η οθόνη του είναι εξαιρετική όπως και οι κλήσεις-ηχεία. Η μπαταρία του χωρίς google μου φτάνει ανετα δυο μέρες. Ο συνδιασμός αισθητήρα και f1,4 διάφραγματος προσφέρει εκπληκτική απόδοση στις φωτογραφίες (αναλογο setup εχει κ το honor αλλά με κάκιστη επεξεργασία και AI κατα την γνώμη μου). Επίσης τα Raw αρχεία από την κάμερα εχουν πολύ καλό dynamic range στο ps. Δεν πληρώνω μέσω κινητού αλλά υπάρχει πάντα η curve. Τράπεζες, gov wallet κτλ δουλεύουν απροβλημάτιστα. Συνολικά για τα 680 ευρώ που έδωσα το θεωρώ κορυφαίο φωτογραφικό κινητό με σχεδιασμό που ξεχωρίζει. Φαντάζομαι πως η 1" στο pura 80 θα το στείλει ακόμα μια φορά στην κορυφή. Ακόμα και αν δεν δουλευαν καλά οι εφαρμογες της Google για μένα θα ήταν προτέρημα. Google is not the Internet🤘

Επεξ/σία από Thechosennone
  • Like 2
Δημοσ.
14 ώρες πριν, james01gr είπε

Επαναλαμβάνω. Όλα τα gms δουλεύουν κανονικά. Μόνο που δεν δουλεύει είναι οι πληρωμές. Τις οποίες ούτε και όταν είχα το s23 τις χρησιμοποιούσα. Και εάν θέλει κάποιος τις πληρώνεις, το curve δουλεύει κανονικά απευθείας από το store χωρίς να κάνεις ταρζανιες. Ότι θέλει ο καθένας παίρνει αλλά το κινητό όμως είναι μια χαρά. Και αυτήν την στιγμή δεν υπάρχουν πολλά κινητά (κάτω των 1000 ευρώ κανένα) με την κάμερα του 70. στο δικό μου mate70 rs ultimate η πληρωμές δουλεύουν κανονικά. κατέβασα το πορτοφόλι της google και πέρασα τη κάρτα μου.. αντίθετο στην αλλη συσκευή που έχω στο honor magic7 pro που έχει κανονικά google services δεν δουλεύει.

17 ώρες πριν, sotiris_r είπε

Συσκευές μόνο για κάποιον που θέλει να επενδύσει στο οικοσύστημα της Huawei και που θέλει να χρησιμοποιεί αποκλειστικά το λειτουργικό Harmony OS, με όποιους περιορισμούς συμπεριλαμβάνει...!

Φίλε μου γιατί είναι οκ κατά τη γνώμη σου να ζεσταίνεται ένα smartphone και επίσης γιατί είναι οκ να σε περιορίζει στο πώς θέλεις να το χρησιμοποιείς;

Μοναδικό κίνητρο που δίνει η Huawei στους πιθανούς αγοραστές είναι η χαμηλή τιμή, που πια εάν δεις τον ανταγωνισμό υπάρχουν πολύ σοβαρές προτάσεις από άλλες εταιρείες, οι οποίες δεν σε περιορίζουν σε οποιαδήποτε χρήση της συσκευής σου.

μόνο η τιμή η χαμηλή είναι το κίνητρο? σοβαρά? speks που δίνει.

17 ώρες πριν, sotiris_r είπε

Συσκευές μόνο για κάποιον που θέλει να επενδύσει στο οικοσύστημα της Huawei και που θέλει να χρησιμοποιεί αποκλειστικά το λειτουργικό Harmony OS, με όποιους περιορισμούς συμπεριλαμβάνει...!

Φίλε μου γιατί είναι οκ κατά τη γνώμη σου να ζεσταίνεται ένα smartphone και επίσης γιατί είναι οκ να σε περιορίζει στο πώς θέλεις να το χρησιμοποιείς;

Μοναδικό κίνητρο που δίνει η Huawei στους πιθανούς αγοραστές είναι η χαμηλή τιμή, που πια εάν δεις τον ανταγωνισμό υπάρχουν πολύ σοβαρές προτάσεις από άλλες εταιρείες, οι οποίες δεν σε περιορίζουν σε οποιαδήποτε χρήση της συσκευής σου.

κάμερες, μπαταρία, φόρτιση, ποιότητα κατασκευής?  φαίνεται ότι δεν είχες ποτέ Huawei. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, sotiris_r είπε

...πολλοί προσπάθησαν να αντιγράψουν τις στρατηγικές του, αλλά τις περισσότερες φορές όχι με ιδιαίτερη επιτυχία!

Και ευτυχώς για τους καταναλωτές που δεν τα κατάφεραν.

• Confused 1
Δημοσ.
18 ώρες πριν, james01gr είπε

Επειδή έχω το 70, το μόνο αρνητικό του είναι πως ζεσταίνεται. Εάν δεν κάνεις και πληρωμές με το κινητό ειδικά,δεν θα έχεις προβλημα

Καλώς ή κακώς, τα Google Services είναι απαραίτητα, καθώς περιλαμβάνουν υπηρεσίες όπως οι Χάρτες, οι ενημερώσεις εφαρμογών και πολλά άλλα. Είχα ένα Huawei, ένα καλό και οικονομικό κινητό, αλλά στην καθημερινότητα αντιμετώπιζα μικρά προβλήματα που με ενοχλούσαν.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
45 minutes ago, kevin8 said:

μόνο η τιμή η χαμηλή είναι το κίνητρο? σοβαρά? speks που δίνει.

κάμερες, μπαταρία, φόρτιση, ποιότητα κατασκευής?  φαίνεται ότι δεν είχες ποτέ Huawei. 

Έχοντας περάσει από Q-Tek και Ericsson με αναδυπλούμενο πληκτρολόγιο και γραφίδα (για τους παλιούς) ,  HTC με custom ROMS κλπ, κάθε flagship της Samsung από την σειρά Note και S και τώρα τα τελευταία χρόνια σε iPhone, θα μου επιτρέψεις να σου πω πως όχι δεν βρήκα ποτέ κανέναν λόγο να ασχοληθώ με την Huawei. 
Δε με εντυπωσίασε ποτέ η συγκεκριμένη εταιρεία και θεωρώ πως στην εποχή μας τα specs και τα νούμερα δεν πρέπει να είναι το βασικό επιχείρημα σε μια τέτοια συζήτηση.

Φυσικά υπάρχει τεράστιο μερίδιο στην αγορά που επιλέγει την Huawei ...και καλά κάνει. Φιλικά σου λέω, πως καλό είναι όμως να είμαστε αυστηροί και αντικειμενικοί κριτές και όχι απλά να υπερασπιζόμαστε κάτι μόνο και μόνο επειδή το αγοράασαμε.

Επεξ/σία από sotiris_r
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, sotiris_r είπε

Έχοντας περάσει από Q-Tek και Ericsson με αναδυπλούμενο πληκτρολόγιο και γραφίδα (για τους παλιούς) ,  HTC με custom ROMS κλπ, κάθε flagship της Samsung από την σειρά Note και S και τώρα τα τελευταία χρόνια σε iPhone, θα μου επιτρέψεις να σου πω πως όχι δεν βρήκα ποτέ κανέναν λόγο να ασχοληθώ με την Huawei. 
Δε με εντυπωσίασε ποτέ η συγκεκριμένη εταιρεία και θεωρώ πως στην εποχή μας τα specs και τα νούμερα δεν πρέπει να είναι το βασικό επιχείρημα σε μια τέτοια συζήτηση.

Φυσικά υπάρχει τεράστιο μερίδιο στην αγορά που επιλέγει την Huawei ...και καλά κάνει. Φιλικά σου λέω, πως καλό είναι όμως να είμαστε αυστηροί και αντικειμενικοί κριτές και όχι απλά να υπερασπιζόμαστε κάτι μόνο και μόνο επειδή το αγοράασαμε.

φυσικά και πρέπει να είμαστε αυστηροί και αντικειμενικοί κριτές, δεν αντιλέγω... αλλοίμονο να είναι η συσκευή για το πεος και υπερασπίζομαι την εταιρεία.  εγώ την επιλέγω γιατί αυτά που μου προσφέρει με αφήνουν πλήρως ικανοποιημένος. θα σου δώσω δύο πχ. για εμένα πάντα έτσι..γρήγορη φόρτιση, από άδειο στο 100%  27 λεπτά όμορφη συσκευή..

Δημοσ.
14 ώρες πριν, koutsis είπε

Αυτό δεν το κατάλαβα. Εξήγησε αν μπορείς τι εννοείς...

Τα κινητά είναι πολύ πιο ευπαθή σε πολλούς τύπους επιθέσεων όπου μπορούν να σου αποσπάσουν χρήματα. Το android και το Harmony σώζονται λίγο καθώς είναι εν μέρη open source, αλλά γενικά τα κινητά είναι πιο ευπαθή από τους υπολογιστές.  Παντού θέλει προσοχή, αλλά στο κινητό αν δεν προσέχεις την πατάς άνετα. Βασικό είναι το ότι το κινητό το ανοίγεις συχνά, οπότε ποτέ ο κόσμος δεν βάζει ασφαλείς κωδικούς. Όλοι είναι με τα PIN και τα μοτίβα που είναι πολύ αδύναμα μέτρα ασφαλείας. Αν έχεις webBanking βάζεις έναν καλό κωδικό και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Αν έχεις Mobile Banking βάζεις το 4ψήφιο PIN γιατί βαριέσαι να γράφεις τον τεράστιο κωδικό. Πολλά τα ζητήματα, αλλά το ζουμί είναι πως τα κινητά είναι λιγότερο ασφαλή και οι συναλλαγές σε αυτά πρέπει ναι είναι περιορισμένες.

1 ώρα πριν, gliogas είπε

Καλώς ή κακώς, τα Google Services είναι απαραίτητα, καθώς περιλαμβάνουν υπηρεσίες όπως οι Χάρτες, οι ενημερώσεις εφαρμογών και πολλά άλλα. Είχα ένα Huawei, ένα καλό και οικονομικό κινητό, αλλά στην καθημερινότητα αντιμετώπιζα μικρά προβλήματα που με ενοχλούσαν.

Είχα για μια 3ετία το P40 Light. Δεν έβαλα ποτέ πλήρως το GSM ωστόσο ήταν Android, η εμπειρία χωρίς Google δεν ήταν κακή. Σίγουρα υπήρχαν προβλήματα, αλλά δεν ήταν τραγικά! Βέβαια τώρα δεν πήγα σε Harmony και έχω συνεχίσει με Android άλλης εταιρίας. Ο βασικός λόγος που άλλαξα ήταν γιατί στο Huawai δεν ήταν εύκολο να κάνεις αναζήτηση στους Χάρτες, χρησιμοποιούσα Ṕetal Maps, και έπρεπε να γράφεις τα ονόματα των οδών ορθογραφημένα και για εμένα το να τα βρίσκω την διαδρομή σε δευτερόλεπτα ήταν αναγκαίο για εργασιακούς λόγους.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...