Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Jts είπε

Μη γράφεις ανακρίβειες που μπορείς να εξακριβώσεις εύκολα Online. Εντάξει είμαστε χαμηλά στην Ευρώπη, αλλά όχι κι έτσι.

Ακου,κατσε 10 λεπτα σε μια διασταυρωση ,παρατηρησε τι γινεται  και θα καταλαβεις γιατι ειμαστε χειροτεροι απο την Ινδια.

Ειναι αλλο πραμα να λες οτι  τα βλεπεις στο δρομο και πραγματικα αλλο πραμα να κατσεις σε μια διασταυρωση και να τους παρατηρεις.

• Απαντ. 97
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Στις 12/6/2025 στις 10:24 ΠΜ, andreas-d είπε

Τζάμπα τρακάρετε, οπότε πληρώστε μπας και στρώστε..

Και αφαίρεση διπλώματος 2 μήνες για  απροσεξία..

Σωστός και δίκαιος.!!!👍

Δημοσ.
2 hours ago, Jts said:

Το ότι είμαστε πιο χαμηλά απ'ότι θα έπρεπε ισχύει, αλλά δεν χειροτερεύουμε. Κι αυτό εύκολα το βρίσκεις.

θα ήθελα να διαβάσω κάτι τότε. Γιατί ενώ όλες οι τεχνολογίες τείνουν στην ασφάλεια ο Ελληναράς και ο κάθε Ελληναράς το χαβά του, εκεί να οδηγεί χωρίς κράνος, με το χέρι κρεμασμένο στο παράθυρο κοκ.
Ένας συμφουρίτης πριν κάνα τρίμηνο υποστήριζε ότι το να πηγαίνεις με 50-60 στα στενά της Αθήνας είναι φυσιολογικό...

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Stratosnis είπε

θα ήθελα να διαβάσω κάτι τότε. Γιατί ενώ όλες οι τεχνολογίες τείνουν στην ασφάλεια ο Ελληναράς και ο κάθε Ελληναράς το χαβά του, εκεί να οδηγεί χωρίς κράνος, με το χέρι κρεμασμένο στο παράθυρο κοκ.
Ένας συμφουρίτης πριν κάνα τρίμηνο υποστήριζε ότι το να πηγαίνεις με 50-60 στα στενά της Αθήνας είναι φυσιολογικό...

Έχει στοιχεία η ΕΛΣΤΑΤ αν θες να δεις. Η νοοτροπία θα πάρει χρόνια να αλλάξει, σίγουρα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε αυτή την περίπτωση δεν έχουμε διασταύρωση και πρέπει η ζημιά να είναι 50-50 γιατί όμως.Νομίζω πως και οι δυο φταίτε γιατί προσπαθήσατε να στρίψετε αριστερά.Κάτω η οδοσήμανση έχει βέβαια ξεβάψει αλλά έχει κανονικά διπλή διαχωριστική που σημαίνει ότι απαγορεύετε να την πατήσετε για να πάτε απέναντι.Περνώντας από το στοπ σας πρέπει αναγκαστικά να πάτε δεξιά και όχι αριστερά.Δηλαδή πατήσατε διπλή και με λίγα λόγια κάνατε και οι δύο παράβαση.

Ουσιαστικά εδώ φταίει ο δήμος που δεν ανανεώνει το βάψιμο στην άσφαλτο να φαίνεται καθαρά αλλά και ότι δεν έχει τοποθετήσει υποχρεωτικές πινακίδες πορείας προς τα δεξιά εκεί.Με τον καιρό οι οδηγοί πατούσαν την διπλή για να πάνε όπως πήγατε εσείς και σε εκείνο το σημείο η οδοσήμανση ξέβαψε..

Αν θες πανε σε μια σχολή οδηγών να ρωτήσεις έναν δάσκαλο οδήγησης νομίζω αυτό θα σου πει.

Screenshot 2025-06-14 083757.png

Επεξ/σία από akmakas
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
59 λεπτά πριν, akmakas είπε

Σε αυτή την περίπτωση δεν έχουμε διασταύρωση και πρέπει η ζημιά να είναι 50-50 γιατί όμως.Νομίζω πως και οι δυο φταίτε γιατί προσπαθήσατε να στρίψετε αριστερά.Κάτω η οδοσήμανση έχει βέβαια ξεβάψει αλλά έχει κανονικά διπλή διαχωριστική που σημαίνει ότι απαγορεύετε να την πατήσετε για να πάτε απέναντι.Περνώντας από το στοπ σας πρέπει αναγκαστικά να πάτε δεξιά και όχι αριστερά.Δηλαδή πατήσατε διπλή και με λίγα λόγια κάνατε και οι δύο παράβαση.

Ουσιαστικά εδώ φταίει ο δήμος που δεν ανανεώνει το βάψιμο στην άσφαλτο να φαίνεται καθαρά αλλά και ότι δεν έχει τοποθετήσει υποχρεωτικές πινακίδες πορείας προς τα δεξιά εκεί.Με τον καιρό οι οδηγοί πατούσαν την διπλή για να πάνε όπως πήγατε εσείς και σε εκείνο το σημείο η οδοσήμανση ξέβαψε..

Αν θες πανε σε μια σχολή οδηγών να ρωτήσεις έναν δάσκαλο οδήγησης νομίζω αυτό θα σου πει.

Screenshot 2025-06-14 083757.png

εμένα μου φαίνεται ότι εκεί σταματάει η διαγράμμιση.Οι βούλες που υπάρχουν μέσα στην διπλή γραμμή συνεχίζονται χωρίς να έχουν σβηστεί.Αν απαγορευεται να στρίψει  αμάξι απο δεξιά της φωτό προς τα αριστερά  θα υπάρχει απαγορευτικό απο την πλευρά που βγαίνει,λογικά μαζί με το στοπ.

Επεξ/σία από Ukforthemoment
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι ακόμη και αυτό να ισχύει πάλι 50-50 είναι γιατί και οι δυο ήταν από δεξιά και είχαν το άλλο αυτοκίνητο από αριστερά!

Οπότε δεν υπάρχει σωτηρία!

Επεξ/σία από akmakas
  • Like 1
Δημοσ.

πρακτικά ειναι συνυπαιτιότητα απλά παραπάνω φταίει αυτός που έχει τον άλλον οδηγό από τα δεξιά 

και η δυο έπρεπε να σταματήσουν στο stop σαν συνέπεια και η δυο φταίνε και μετά η ζυγαριά παει προς τον οδηγό που είχε το άλλο όχημα από τα δεξιά (δλδ ουτε στο stop σταμάτησε ουτε προτεραιότητα εδωσε)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...