Ducatista Δημοσ. 11 Ιουνίου Δημοσ. 11 Ιουνίου Θα ήθελα να βάλω σε μια παλιά σιδερένια και βαριά γκαραζοπορτα 300 κιλα περίπου ένα μοτερ με wifi ενσωματωμένο εχει βαλει κάποιος από εσάς να μου πει εμπειρια από το app η σύνδεση με alexa; επειδή ο εκάστοτε μάστορας προτείνει τα δικά του θα ήθελα να πάρω καμιά αποψη πριν αγοράσω
Vstromrider Δημοσ. 11 Ιουνίου Δημοσ. 11 Ιουνίου https://shopflix.gr/p/SF-04526984/pinakas-elegxoy-andowl-qck400-tilexeirismos-wifi-portas-gkaraz-4501506?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=AFD_sales_prospecting_id18_gads-shopping_generic_home-garden&gad_source=1&gad_campaignid=21597628483&gbraid=0AAAAAoaK-59VRlo7Q9A34mWgLEtS1hxNA&gclid=Cj0KCQjw0qTCBhCmARIsAAj8C4ZRrvnvycADYy5D7YglKm5Yk0XjZSHA_UTrDI5jp7N1UlQVqnBiPYcaAuE6EALw_wcB Αυτο ειναι φθηνο και πρεπει να δουλευει με Tuya. Υπαρχει και αλλο ακριβοτερο, που δουλευει με ewelink.
Ducatista Δημοσ. 11 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 6 ώρες πριν, Vstromrider είπε https://shopflix.gr/p/SF-04526984/pinakas-elegxoy-andowl-qck400-tilexeirismos-wifi-portas-gkaraz-4501506?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=AFD_sales_prospecting_id18_gads-shopping_generic_home-garden&gad_source=1&gad_campaignid=21597628483&gbraid=0AAAAAoaK-59VRlo7Q9A34mWgLEtS1hxNA&gclid=Cj0KCQjw0qTCBhCmARIsAAj8C4ZRrvnvycADYy5D7YglKm5Yk0XjZSHA_UTrDI5jp7N1UlQVqnBiPYcaAuE6EALw_wcB Αυτο ειναι φθηνο και πρεπει να δουλευει με Tuya. Υπαρχει και αλλο ακριβοτερο, που δουλευει με ewelink. Θέλω ενσωματωμένο με την πλακέτα να βγαίνει "μαμα"
Vstromrider Δημοσ. 12 Ιουνίου Δημοσ. 12 Ιουνίου 10 λεπτά πριν, Ducatista είπε Θέλω ενσωματωμένο με την πλακέτα να βγαίνει "μαμα" γιατι? για να τα παιξει και να πεταξεις ολη την πλακετα ? Τι παραπανω θα κανει το "μαμα" ?
Ducatista Δημοσ. 12 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 8 ώρες πριν, Vstromrider είπε γιατι? για να τα παιξει και να πεταξεις ολη την πλακετα ? Τι παραπανω θα κανει το "μαμα" ? Σε καταλαβαίνω και εγω αυτο εχω αλλα δεν είναι για μενα και δεν θελω να εχω βαλε φτιαξε θεωρώ το μαμά θα είναι πιο σταθερό
csontheline Δημοσ. 12 Ιουνίου Δημοσ. 12 Ιουνίου Απλά παίρνεις ένα που βγάζει ψυχρές επαφές για τις εντολές και τα όποια αισθητήρια και προσθέτεις ότι θέλεις εσύ από εκεί και μετά. Αλλιώς, πας με του εγκαταστάτη (βρίσκεις κάποιον που να ξέρει και να σου προτείνει ο ίδιος).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα