magkaki Δημοσ. 11 Ιουνίου Δημοσ. 11 Ιουνίου Καλησπέρα σε όλους. Μόλις παρέλαβα το συγκεκριμένο ρούτερ δείτε φωτογραφίες. Ζητούμενο είναι να κάνω bridge όπως κάναμε παλιά με τα ZTE VDSL routers δηλαδή να κρατήσει τηλεφωνία το Huawei και όλο το routing να το αναλάβει το δικό μου router. Κάποιος οδηγός κάτι? Πάντα μιλάμε για Nova FFTH 1gbps. Ευχαριστώ πολύ
platonas Δημοσ. 11 Ιουνίου Δημοσ. 11 Ιουνίου Υπαρχει θεμα στο adslgr οπου εφτιαξε ενα παλικαρι προγραμμα οπου κατεβαζεις το config και σου βγαζει τους κωδικους net,voip και admin. Με admin κανεις κανονικα bridge και μενει η τηλεφωνια (το εχω και εγω ετσι) .
magkaki Δημοσ. 13 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου Στις 11/6/2025 στις 10:01 ΜΜ, platonas είπε Υπαρχει θεμα στο adslgr οπου εφτιαξε ενα παλικαρι προγραμμα οπου κατεβαζεις το config και σου βγαζει τους κωδικους net,voip και admin. Με admin κανεις κανονικα bridge και μενει η τηλεφωνια (το εχω και εγω ετσι) . Ωραίος έχεις λινκ?
platonas Δημοσ. 18 Ιουνίου Δημοσ. 18 Ιουνίου https://www.adslgr.com/forum/threads/1304999-Πως-να-πάρετε-πρόσβαση-ADMIN-σε-NOVA-Huawei-HG8145X6-10
capvag Δημοσ. 4 Ιουλίου Δημοσ. 4 Ιουλίου Στις 11/6/2025 στις 7:10 ΜΜ, magkaki είπε Καλησπέρα σε όλους. Μόλις παρέλαβα το συγκεκριμένο ρούτερ δείτε φωτογραφίες. Ζητούμενο είναι να κάνω bridge όπως κάναμε παλιά με τα ZTE VDSL routers δηλαδή να κρατήσει τηλεφωνία το Huawei και όλο το routing να το αναλάβει το δικό μου router. Κάποιος οδηγός κάτι? Πάντα μιλάμε για Nova FFTH 1gbps. Ευχαριστώ πολύ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα