Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πάντως είναι ΄΄τρομερό΄΄ το να δίνουν στην αγορά συσκευή με δυνατότητα χρήσης 2 τηλ αριθμών αλλά από την άλλη να μην υποστηρίζει διαφορετικό ήχο κλήσης σε κάθε νούμερο όπως και την μη υποστήριξη διπλότυπων εφαρμογών

Δημοσ.

Έχω αρχίσει να σκέφτομαι την αγορά του 9 pro xl. Έχω διαβάσει ότι δεν έχει δυνατό σήμα στην τηλεφωνία και στο wifi. Ισχύει; 

Είναι μια συσκευή που θα αντέξει στον χρόνο ή αντιμετωπίζει προβλήματα; Προέρχομαι από iPhone και OnePlus που είναι άψογα σε αυτόν τον τομέα και η αλήθεια είναι ότι θέλω μια για 4 χρόνια χωρίς προβλήματα (μόνο αλλαγή μπαταρίας). 

Ευχαριστώ 

• Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 ώρες πριν, paiktaras69 είπε

Πάντως είναι ΄΄τρομερό΄΄ το να δίνουν στην αγορά συσκευή με δυνατότητα χρήσης 2 τηλ αριθμών αλλά από την άλλη να μην υποστηρίζει διαφορετικό ήχο κλήσης σε κάθε νούμερο όπως και την μη υποστήριξη διπλότυπων εφαρμογών

οχι ότι ειναι η ιδανική λύση, αλλά για τον ήχο κλήσης νομίζω μπορείς να το κάνεις με app

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mdnsoft.dualsimringer

Επεξ/σία από somt
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Σχετικά με τις ειδοποιήσεις αντιμετωπίζετε κι εσείς πρόβλημα;

Μπορεί να έχει έρθει μήνυμα viber πχ και να μη χτυπησεί, αλλά να εμφανιστεί μετά από κανένα 10λεπτο όταν ξεκλειδώσω το κινητό

Δημοσ.
2 ώρες πριν, somt είπε

Μπορεί να έχει έρθει μήνυμα viber πχ και να μη χτυπησεί, αλλά να εμφανιστεί μετά από κανένα 10λεπτο όταν ξεκλειδώσω το κινητό

πήγαινε στην εφαρμογή και στις πληροφορίες εφαρμογής _ Χρήση δεδομένων. κιν. τηλεφ. _ δεδομένα παρασκηνίου βάλτο στο on και  από κάτω χρήση απεριόριστων δεδομένων κιν. τηλεφ και αυτό στο on.

• Like 2
Δημοσ.

Το ίδιο θέμα έχουν και κάποια Μotorola  .Iσως χρειάζεται και lock την εφαρμογή ..

https://www.insomnia.gr/forums/topic/835571-κινητό-motorola-edge-50-fusion-12512gb-299€-σε-επίσημα-καταστήματα-τελοσ/page/6/#findComment-60518413

Πάντως δοκιμάζουμε μήπως δουλεύει καλύτερα και κάποια παλαιότερη έκδοση ..

Δημοσ.
Στις 23/6/2025 στις 11:37 ΜΜ, paiktaras69 είπε

πήγαινε στην εφαρμογή και στις πληροφορίες εφαρμογής _ Χρήση δεδομένων. κιν. τηλεφ. _ δεδομένα παρασκηνίου βάλτο στο on και  από κάτω χρήση απεριόριστων δεδομένων κιν. τηλεφ και αυτό στο on.

θενξ, το έκανα, να δούμε πώς θα πάει

• Like 1
Δημοσ.
Στις 23/6/2025 στις 7:16 ΜΜ, somt είπε

Μονο μια εφαρμογή τράπεζας μου το κάνει αυτό,και όχι πάντα.

Εκανα αυτό που λεει ο @paiktaras69  και θα δούμε.

Εγώ πρόβλημα έχω μέχρι τώρα με τον καιρό στο at a glance αλλά και με το weather widget.Στο πρώτο δεν εμφανίζει τον καιρό και στο δευτερο λέει cant sηow weather now ή κάτι τέτοιο.Δεν το κάνει συνέχεια ,πρέπει να έχει δύο με τρεις μέρες τώρα που δεν έχει εμφανιστεί το πρόβλημα.

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, Fotia είπε

Iσως χρειάζεται και lock την εφαρμογή ..

πήγα να κάνω κι αυτό αλλά σε google pixel δεν φαίνεται να υπάρχει τέτοια επιλογή

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...