Fotia Δημοσ. 26 Ιουνίου Δημοσ. 26 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 12 minutes ago, somt said: πήγα να κάνω κι αυτό αλλά σε google pixel δεν φαίνεται να υπάρχει τέτοια επιλογή Oπως κάνεις screenshot από το πληκτρολόγιο , πρέπει να έχει ένα λουκέτο παράλληλα σαν επιλογή , στο Αndroid 15 ... Επεξ/σία 26 Ιουνίου από Fotia
Fotia Δημοσ. 26 Ιουνίου Δημοσ. 26 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Κάτω στην οθόνη , εκεί που λέει "στιγμιότυπο οθόνης" αριστερά ,το δίπλα δεξιά είναι κουμπί "επιλογή" ...τι άλλο έχει πατώντας το ,ανοίγει άλλες εντολές ; Μήπως το έχει και καπου συρομενα δεξιά ή αριστερά ... Επεξ/σία 26 Ιουνίου από Fotia
somt Δημοσ. 2 Ιουλίου Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου όχι δεν έχει κάτι δυστυχώς, από λίγο ψάξιμο βλέπω ότι δεν υπαρχει τετοια λειτουργία στα google pixel. σε κάτι άλλο τώρα Έχω δύο sim. Όταν μιλάω στη μία και με παίρνει κάποιος στην άλλη, χτυπάει κανονικά. Γίνεται να μην το κάνει αυτό και να με βγάζει κατειλημμένο;
Fotia Δημοσ. 2 Ιουλίου Δημοσ. 2 Ιουλίου Ετσι γίνεται πάντα ,γιατί δεν είναι κατειλημμένη η συγκεκριμένη γραμμή ,που είναι στις ρυθμίσεις δικτύου. Δεν ξέρω αν γίνεται με καμια τρίτη εφαρμογή κλήσης ,αλλα θα είναι για σένα ,στον άλλο θα κτυπά κανονικά.
andreas1gr Δημοσ. 4 Ιουλίου Δημοσ. 4 Ιουλίου Στις 23/6/2025 στις 9:16 ΜΜ, somt είπε Σχετικά με τις ειδοποιήσεις αντιμετωπίζετε κι εσείς πρόβλημα; Μπορεί να έχει έρθει μήνυμα viber πχ και να μη χτυπησεί, αλλά να εμφανιστεί μετά από κανένα 10λεπτο όταν ξεκλειδώσω το κινητό Στις 23/6/2025 στις 11:37 ΜΜ, paiktaras69 είπε πήγαινε στην εφαρμογή και στις πληροφορίες εφαρμογής _ Χρήση δεδομένων. κιν. τηλεφ. _ δεδομένα παρασκηνίου βάλτο στο on και από κάτω χρήση απεριόριστων δεδομένων κιν. τηλεφ και αυτό στο on. Με το viber υπάρχει γενικό θέμα και σε άλλες μάρκες τηλεφώνων εδω και 1 μήνα... 1
Fotia Δημοσ. 5 Ιουλίου Δημοσ. 5 Ιουλίου Οι νέες εκδόσεις viber έχουν θέμα ..Δοκιμάστε παλαιότερη έκδοση ...
somt Δημοσ. 5 Ιουλίου Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου Στις 2/7/2025 στις 6:33 ΜΜ, Fotia είπε Ετσι γίνεται πάντα ,γιατί δεν είναι κατειλημμένη η συγκεκριμένη γραμμή ναι αλλά εγώ μιλαω διαολε, δε θέλω να νομίζει ο αλλος ότι δεν του το σηκώνω 😁 σε όλα τα καινούργια κινητά πλέον έτσι γίνεται; γιατί στο iphone 11 που είχα όταν μίλαγα στη μια sim η άλλη "εβγαινε off"
Fotia Δημοσ. 5 Ιουλίου Δημοσ. 5 Ιουλίου Το καλείς αργότερα μετά τον δεύτερο αν σε πάρει ταυτόχρονα..Δεν ξέρει που είσαι ,και αν μπορείς να του απαντήσεις ... . Κάποιοι πάροχοι σε κάποια κινητά φαίνεται δίνουν ρύθμιση της Sim απο εφαρμογή ,όχι από το κινητό
geomrk Δημοσ. 6 Ιουλίου Δημοσ. 6 Ιουλίου Στις 5/7/2025 στις 12:18 ΠΜ, somt είπε ναι αλλά εγώ μιλαω διαολε, δε θέλω να νομίζει ο αλλος ότι δεν του το σηκώνω 😁 ναι αλλα αμα του δειχνει κατειλημμενο,που μιλας,τοτε ξερει οτι σιγουρα εισαι ενημερος για την κληση του και ΑΡΑ περιμενει καποια απαντηση σιγουρα. Ενω αμα καλει μπορεις να επικαλεστεις οτι ειχες την οποιαδηποτε δουλεια για να καθυστερησεις να παρεις πισω ή και να μη το δεις καθολου 🙄🙄
dalain Δημοσ. 6 Ιουλίου Δημοσ. 6 Ιουλίου Επ, ειμαι κ εγω εδω με να 6αρι.Αρκετα τιμιο αλλα και με καποια θεματακια. Αυτο που με εχει αφησει απολυτα ικανοποιημενο (και ο λογος που δεν σκεφτομαι προς το παρων να το αλλαξω) ειναι η καμερα του που στην κατηγορια του απλα τα σπαει!
Raf_uRecken Δημοσ. 8 Ιουλίου Δημοσ. 8 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Καλημερα σε ολους! Παλιότερα ακουγαμε οτι τα πιξελ στην Ελλαδα ειχαν θεμα με το σημα κτλ. Ισχυει ακομα αυτο ρε παιδια με τα καινουρια ? Η μπορουμε να παρουμε άφοβα ?! Επεξ/σία 8 Ιουλίου από Raf_uRecken
basilis_k6 Δημοσ. 10 Ιουλίου Δημοσ. 10 Ιουλίου Εσκασε update για την μπαταρια. Προχθες εκανε κολπα και δεν φορτιζε και σημερα ηρθε το update ειδικα για το 6α. Κανει restart μετα την ενημερωση και μου λεει αλλαξτε μπαταρια γιατι εκλασε. Με στελνει στο support να βαλω στοιχεια. Δεν μου την αλλαζουν αλλα μου εστειλαν 100 δολλαρια. Μιλαμε πιο αμεσα δεν γινετε! Δεν εχω ιδεα αν ειναι ασφαλες ομως... Ποσο χαλια ειναι η μπαταρια? Επισης που διαολο αλλαζω μπαταρια στην Ελλάδα και πως ξερω οτι δεν θα εχω το ιδιο προβλημα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα