basilis_k6 Δημοσ. 28 Ιουλίου Δημοσ. 28 Ιουλίου https://www.androidheadlines.com/2025/07/google-pixel-6a-caught-fire-after-battery-update-replace.html αλλο ενα που επιασε φωτια. δεν φορτιζω νυχτα ποτε αλλα επειδη η αλλαγη μπαταρια ή η αντικατασταση του 6α μοιαζει να αργει για μενα, ειναι ανησυχητικο.
Celtic1453 Δημοσ. 31 Ιουλίου Δημοσ. 31 Ιουλίου Έχει κανένας το pixel fold 2023.... Το βρήκα 550€ τιμολόγιο Αξίζει???
geochrys Δημοσ. 31 Ιουλίου Δημοσ. 31 Ιουλίου Στις 10/7/2025 στις 3:19 ΜΜ, basilis_k6 είπε Εσκασε update για την μπαταρια. Προχθες εκανε κολπα και δεν φορτιζε και σημερα ηρθε το update ειδικα για το 6α. Κανει restart μετα την ενημερωση και μου λεει αλλαξτε μπαταρια γιατι εκλασε. Με στελνει στο support να βαλω στοιχεια. Δεν μου την αλλαζουν αλλα μου εστειλαν 100 δολλαρια. Μιλαμε πιο αμεσα δεν γινετε! Δεν εχω ιδεα αν ειναι ασφαλες ομως... Ποσο χαλια ειναι η μπαταρια? Επισης που διαολο αλλαζω μπαταρια στην Ελλάδα και πως ξερω οτι δεν θα εχω το ιδιο προβλημα? Καλησπέρα, έχω και εγώ το ίδιο θέμα αλλά με έχουν ακόμα στο περίμενε... Το είχες αγοράσει από Ελλάδα το κινητό;
basilis_k6 Δημοσ. 31 Ιουλίου Δημοσ. 31 Ιουλίου 28 λεπτά πριν, geochrys είπε Καλησπέρα, έχω και εγώ το ίδιο θέμα αλλά με έχουν ακόμα στο περίμενε... Το είχες αγοράσει από Ελλάδα το κινητό; Μτχ απο αγγελια εδω μεσα. Ουτε ξερω απο που είναι.
geochrys Δημοσ. 31 Ιουλίου Δημοσ. 31 Ιουλίου 7 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε Μτχ απο αγγελια εδω μεσα. Ουτε ξερω απο που είναι. Εγώ το πήρα από σκρουτζομάγαζο (το οποίο πλέον έχει κλείσει...). Πάντως μπαταρία βρήκα σε μαγαζί εδώ Ελλάδα, έλεγε αυθεντική 70 ευρώ και παράδοση σε 2-4 εβδομάδες. Ελπίζω να είναι αυθεντική και να μου δώσει και το 100ευρω η google... Δεν ξέρω αν κάνει να γράψω το όνομα του μαγαζιού εδώ.. αν ενδιαφέρεσαι στείλε μου πμ.
basilis_k6 Δημοσ. 31 Ιουλίου Δημοσ. 31 Ιουλίου 15 λεπτά πριν, geochrys είπε Εγώ το πήρα από σκρουτζομάγαζο (το οποίο πλέον έχει κλείσει...). Πάντως μπαταρία βρήκα σε μαγαζί εδώ Ελλάδα, έλεγε αυθεντική 70 ευρώ και παράδοση σε 2-4 εβδομάδες. Ελπίζω να είναι αυθεντική και να μου δώσει και το 100ευρω η google... Δεν ξέρω αν κάνει να γράψω το όνομα του μαγαζιού εδώ.. αν ενδιαφέρεσαι στείλε μου πμ. δεν πειραζει πιστευω το θεμα ειναι οτι και η νεα μπαταρια δεν θεωρω πως ειναι ασφαλης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα