Trifonas01 Δημοσ. Πέμπτη στις 11:50 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 11:50 πμ Πρόσφατα με εξαπάτησαν και με πήραν 900 ευρώ. Και σκέφτομαι τώρα να πάρω κινητό από κατάστημα και όχι από αγγελίες. Μια ερώτηση λ. Τι προτείνετε Αντικαταβολή ή πληρωμή με κάρτα να είμαι σίγουρος? Ρωτάω για να μην την πατήσω πάλι
NikosKallithea Δημοσ. Πέμπτη στις 12:06 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 12:06 μμ 15 λεπτά πριν, Trifonas01 είπε Πρόσφατα με εξαπάτησαν και με πήραν 900 ευρώ. Και σκέφτομαι τώρα να πάρω κινητό από κατάστημα και όχι από αγγελίες. Μια ερώτηση λ. Τι προτείνετε Αντικαταβολή ή πληρωμή με κάρτα να είμαι σίγουρος? Ρωτάω για να μην την πατήσω πάλι Το ίδιο είναι.
NikosKallithea Δημοσ. Πέμπτη στις 12:10 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 12:10 μμ Τι δηλαδη; Οτι θα παραλάβεις αν πληρώσεις με καρτα το ιδιο θα παραλάβεις αν πληρώσεις με αντικαταβολή. Αρα την απάτη δεν την γλυτώνεις 1
tsimisdel Δημοσ. Πέμπτη στις 01:54 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 01:54 μμ Πιο ασφαλές είναι με αντικαταβολή, είτε από ιδιώτη, είτε από μικρομάγαζο. Για να είμαι ειλικρινής, θα απέφευγα συναλλαγή από ιδιώτη, ειδικά για τέτοια ποσά, εκτός αν πρόκειται για εγγυημένο πωλητή. Γενικά, προπληρωμή την αποφεύγεις όσο γίνεται, εκτός αν είναι εγγυημένο και το κατάστημα. Από καταστήματα γενικά, ειδικά στα μεγαλύτερα, σπάνιο να συμβεί στραβή, τα μικρομάγαζα θέλουν προσοχή, εκτός αν έχει καλές κριτικές. 3
Therempant Δημοσ. Πέμπτη στις 02:06 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 02:06 μμ 2 ώρες πριν, Trifonas01 είπε Πρόσφατα με εξαπάτησαν και με πήραν 900 ευρώ. Και σκέφτομαι τώρα να πάρω κινητό από κατάστημα και όχι από αγγελίες. Μια ερώτηση λ. Τι προτείνετε Αντικαταβολή ή πληρωμή με κάρτα να είμαι σίγουρος? Ρωτάω για να μην την πατήσω πάλι Πως ακριβώς έγινε αυτό, μην τυχόν βοηθήσουμε η μήπως αποφύγουμε κάτι μελλοντικά και εμείς.
Ukforthemoment Δημοσ. Πέμπτη στις 02:16 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 02:16 μμ 2 ώρες πριν, Trifonas01 είπε Πρόσφατα με εξαπάτησαν και με πήραν 900 ευρώ. Και σκέφτομαι τώρα να πάρω κινητό από κατάστημα και όχι από αγγελίες. Μια ερώτηση λ. Τι προτείνετε Αντικαταβολή ή πληρωμή με κάρτα να είμαι σίγουρος? Ρωτάω για να μην την πατήσω πάλι Παραλαβή και πληρωμή σε κατάστημα.
Trifonas01 Δημοσ. Πέμπτη στις 02:38 μμ Μέλος Δημοσ. Πέμπτη στις 02:38 μμ (επεξεργασμένο) το θεμα ειναι οτι δεν μενω Αθηνα. 36 λεπτά πριν, Therempant είπε Πως ακριβώς έγινε αυτό, μην τυχόν βοηθήσουμε η μήπως αποφύγουμε κάτι μελλοντικά και εμείς. απλα ρωταω γιατι με εξαπατησαν μεσω αγγελιας οχι μεσω καποιου καταστηματος και τωρα εχω ξιλιαστει καποια πραγματα 48 λεπτά πριν, tsimisdel είπε Πιο ασφαλές είναι με αντικαταβολή, είτε από ιδιώτη, είτε από μικρομάγαζο. Για να είμαι ειλικρινής, θα απέφευγα συναλλαγή από ιδιώτη, ειδικά για τέτοια ποσά, εκτός αν πρόκειται για εγγυημένο πωλητή. Γενικά, προπληρωμή την αποφεύγεις όσο γίνεται, εκτός αν είναι εγγυημένο και το κατάστημα. Από καταστήματα γενικά, ειδικά στα μεγαλύτερα, σπάνιο να συμβεί στραβή, τα μικρομάγαζα θέλουν προσοχή, εκτός αν έχει καλές κριτικές. ναι αλλα και η αντικαταβολη δεν ρισκο καποιες φορες? Επεξ/σία Πέμπτη στις 02:42 μμ από Trifonas01
NikosKallithea Δημοσ. Πέμπτη στις 02:49 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 02:49 μμ Ειναι απλο, δεν αγοραζεις απο αγγελίες αν δεν ειναι χερι με χερι. Αν ειναι καταστημα και ειναι έμπιστο μπορεις ακομα και με καρτα, μεγαλες αλυσιδες, αλι, εβαυ κλπ Η αντικαταβολή απο άσχετους δεν σε προστατεύει απο τίποτα, καλύτερα πεστου σου στελνω δωρο για την γιορτη σου 900€ θα το εκτιμήσει περισσότερο 🤣 2
Therempant Δημοσ. Πέμπτη στις 02:56 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 02:56 μμ 17 λεπτά πριν, Trifonas01 είπε απλα ρωταω γιατι με εξαπατησαν μεσω αγγελιας οχι μεσω καποιου καταστηματος και τωρα εχω ξιλιαστει καποια πραγματα Εννοω τι ισχύε οσον αφορά την αγγελία, πόσες αξιολογήσεις είχε το άτομο, τι δεν σου άρεσε στην αρχή από αυτά που σου έλεγε, η γενικά τι σου είπε. Θα βοηθούσε και για να σου δώσουμε συμβουλές αλλά και μήπως μάθουμε και εμείς δύο πράγματα παραπάνω για να προσέχουμε. 2
Trifonas01 Δημοσ. Πέμπτη στις 03:10 μμ Μέλος Δημοσ. Πέμπτη στις 03:10 μμ 13 λεπτά πριν, Therempant είπε Εννοω τι ισχύε οσον αφορά την αγγελία, πόσες αξιολογήσεις είχε το άτομο, τι δεν σου άρεσε στην αρχή από αυτά που σου έλεγε, η γενικά τι σου είπε. Θα βοηθούσε και για να σου δώσουμε συμβουλές αλλά και μήπως μάθουμε και εμείς δύο πράγματα παραπάνω για να προσέχουμε.
tsimisdel Δημοσ. Πέμπτη στις 03:16 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 03:16 μμ 30 λεπτά πριν, Trifonas01 είπε ναι αλλα και η αντικαταβολη δεν ρισκο καποιες φορες? H αντικαταβολή είναι ρίσκο, αν πεις ότι πουλάς κάτι σε κάποιον και περιμένεις να σε πληρώσει, θεωρητικά όμως, δεν μπορεί να πάρει το πακέτο αν δεν το πληρώσει. Όταν όμως δέχεσαι πακέτο, έχει τον κίνδυνο να πληρώσεις για ένα άδειο κουτί, η αντικαταβολή όμως, έχει τη δικλείδα ασφαλείας ότι δεν προπληρώνεις και απλά περιμένεις να σου έρθει το πακέτο, το πληρώνεις αφότου το πιάσεις στα χέρια σου. Σε μαγαζιά, όχι ότι δεν μπορεί να συμβεί, ειναι όμως πιο δύσκολο, δικλείδα ασφαλείας είναι η πληρωμή με κάρτα, η με PayPal, αν τυχόν συμβεί κάτι, κάνεις αμφισβήτηση συναλλαγής, παρεμβαίνει η τράπεζα και παίρνεις τα χρήματα. Αν όμως πληρώσεις με μετρητά, ειδικά αν προπληρώσεις, τελειώνει με το που φύγουν τα χρήματα από σένα, είτε σε ιδιώτη, είτε σε μαγαζί, αν δεν έχεις απόδειξη, δύσκολα να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα