Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μην προσπαθείς να συγκρίνεις τις μνήμες από σύστημα με DDR3 με σύστημα με DDR4. Και εννοείται πως το να ασχοληθείς με την λεπτομέρεια των rank (ειδικά σε εντελώς διαφορετικά συστήματα) είναι εντελώς άσκοπο, όταν δεν έχεις σκοπό το overclock!

Λογικά στο αριστερό έχεις Windows 7 και στο δεξί Windows 10. Ψάξε για θέματα στα Windows 10 που προσομοιάζουν την εμφάνιση των Windows 7 (ειδικά την λειτουργία "Aero" που έδινε αυτό το ημιδιάφανο περίγραμμα στα παράθυρα). Λογικά με αναζήτηση "aero theme for windows 10" θα βρεις αυτό που θες. ΠΡΟΣΕΞΕ, δεν έχω δοκιμάσει και δεν γνωρίζω τι θα βρεις εκεί.

Και εμένα μου άρεσε η εμφάνιση των παραθύρων στα 7. Όμως από τα 7 και μετά η Microsoft αποφάσισε να πάει σε πιο "ξερές" και "τετράγωνες" εμφανίσεις στα θέματα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 ώρες πριν, TopCLR είπε

Μην προσπαθείς να συγκρίνεις τις μνήμες από σύστημα με DDR3 με σύστημα με DDR4. Και εννοείται πως το να ασχοληθείς με την λεπτομέρεια των rank (ειδικά σε εντελώς διαφορετικά συστήματα) είναι εντελώς άσκοπο, όταν δεν έχεις σκοπό το overclock!

Συγκριση γινεται οχι σε επιπεδo επιδοσεων αλλα πχ. single ή dual channel mode. To rank δεν ηξερα τι ειναι, αφου μου λες οτι ειναι ασημαντο τοτε το θεμα τους κλεινει. Οβερκλοκ θα εκανα αν ειναι στον cpu μόνο, αλλα τωρα που εχω 3,9-44GHz δε θα χρειαστω(να θεωρησω οτι το rank δεν επηρεαζει στο να πιασεις το max των 4,4?)

Επισης υπoθετω, το ιδιο ασημαντη ειναι η διαφορά μεταξυ 1T/2T.

14 ώρες πριν, TopCLR είπε

Λογικά στο αριστερό έχεις Windows 7 και στο δεξί Windows 10. Ψάξε για θέματα στα Windows 10 που προσομοιάζουν την εμφάνιση των Windows 7 (ειδικά την λειτουργία "Aero" που έδινε αυτό το ημιδιάφανο περίγραμμα στα παράθυρα). Λογικά με αναζήτηση "aero theme for windows 10" θα βρεις αυτό που θες.

Οχι, δεξια ειναι τα 11. Φρεσκοβαλμενα. Εχω κανει πολυ ψαξιμο, αλλα διαφανες περιγραμμα και περιθωριο στα παραθυρα δεν εχω καταφερει να βρω. Μονο την τασκμπαρ εκανα διαφανη. Στο utube υπαρχουν βιντεο για να κανεις διαφανη ολοκληρα τα παραθυρα, αλλα δε θα ηθελα κατι τετοιο. Μονο το περιθωριο τους(εκει που τα πιανεις για να μετακινηθουν) και το περιγραμμα.

Επεξ/σία από fitsoulas2024

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...