Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

πατωντας στο ΕΔΩ μου εμφανιζει μερισμα που εχω λαβει.Πατωντας ομως δεξια στο σιελ αδειο τετραγωνακι 291 θα επρεπε να με οδηγησει σε πινακα απο τον οποιο θα μπορουσα να εισαγω αυτοματα το μερισμα στην φορολογικη δηλωση.Δεν γινεται ομως αυτο αλλα με οδηγει σε πινακα που πρεπει να εισαγω χειροκινητα ΑΦΜ Ν Προσωπου,δεν ξερω τι ειναι αυτο.γνωριζει κανεις;

Στιγμιότυπο οθόνης 2025-06-12 204027.png

Στιγμιότυπο οθόνης 2025-06-12 204142.png

7 λεπτά πριν, georgiouu είπε

πατωντας στο ΕΔΩ μου εμφανιζει μερισμα που εχω λαβει.Πατωντας ομως δεξια στο σιελ αδειο τετραγωνακι 291 θα επρεπε να με οδηγησει σε πινακα απο τον οποιο θα μπορουσα να εισαγω αυτοματα το μερισμα στην φορολογικη δηλωση.Δεν γινεται ομως αυτο αλλα με οδηγει σε πινακα που πρεπει να εισαγω χειροκινητα ΑΦΜ Ν Προσωπου,δεν ξερω τι ειναι αυτο.γνωριζει κανεις;

Στιγμιότυπο οθόνης 2025-06-12 204027.png

Στιγμιότυπο οθόνης 2025-06-12 204142.png

το οποιο μερισμα εχει φορολογηθει ηδη

μηπως δεν πρεπει να το συμπληρωσω καν;

Επεξ/σία από georgiouu
Δημοσ.

Όταν πατάς το ΕΔΩ, μάλλον σου έχει κ άλλες επιλογές, όπως "μεταφορά στη φορολογική δήλωση"

Δημοσ.
8 ώρες πριν, sphinxgr είπε

Όταν πατάς το ΕΔΩ, μάλλον σου έχει κ άλλες επιλογές, όπως "μεταφορά στη φορολογική δήλωση"

οχι δεν εχει,εχει μονο επιστροφη στην δηλωση και εκτυπωση 

Στιγμιότυπο οθόνης 2025-06-13 183927.png

Δημοσ.
Στις 12/6/2025 στις 8:48 ΜΜ, georgiouu είπε

το οποιο μερισμα εχει φορολογηθει ηδη

μηπως δεν πρεπει να το συμπληρωσω καν;

δλδ σου εχει προσυμπληρωμενη και τη φορολογια του, οπως γινεται με τους τραπεζικους τοκους?

Δημοσ.
3 ώρες πριν, fitsoulas2024 είπε

δλδ σου εχει προσυμπληρωμενη και τη φορολογια του, οπως γινεται με τους τραπεζικους τοκους?

Ναι αλλά δεν έχει κουμπί μεταφοράς στην φορολογική δηλωση

Δημοσ.
17 ώρες πριν, georgiouu είπε

Ναι αλλά δεν έχει κουμπί μεταφοράς στην φορολογική δηλωση

Αφου υπαρχει λογικα το μεταφερεις, δλδ δεν υπαρχει να κρυψεις κατι, το γνωριζουν. Αν αναρωτιεσαι αν μπορει αυτος ο κωδικος να αυξησει το φορο σου, τοτε κανε δοκιμη, δες την εκκαθαριση με και χωρις το κωδικο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...