georgiouu Δημοσ. 12 Ιουνίου Δημοσ. 12 Ιουνίου (επεξεργασμένο) πατωντας στο ΕΔΩ μου εμφανιζει μερισμα που εχω λαβει.Πατωντας ομως δεξια στο σιελ αδειο τετραγωνακι 291 θα επρεπε να με οδηγησει σε πινακα απο τον οποιο θα μπορουσα να εισαγω αυτοματα το μερισμα στην φορολογικη δηλωση.Δεν γινεται ομως αυτο αλλα με οδηγει σε πινακα που πρεπει να εισαγω χειροκινητα ΑΦΜ Ν Προσωπου,δεν ξερω τι ειναι αυτο.γνωριζει κανεις; 7 λεπτά πριν, georgiouu είπε πατωντας στο ΕΔΩ μου εμφανιζει μερισμα που εχω λαβει.Πατωντας ομως δεξια στο σιελ αδειο τετραγωνακι 291 θα επρεπε να με οδηγησει σε πινακα απο τον οποιο θα μπορουσα να εισαγω αυτοματα το μερισμα στην φορολογικη δηλωση.Δεν γινεται ομως αυτο αλλα με οδηγει σε πινακα που πρεπει να εισαγω χειροκινητα ΑΦΜ Ν Προσωπου,δεν ξερω τι ειναι αυτο.γνωριζει κανεις; το οποιο μερισμα εχει φορολογηθει ηδη μηπως δεν πρεπει να το συμπληρωσω καν; Επεξ/σία 12 Ιουνίου από georgiouu
sphinxgr Δημοσ. 13 Ιουνίου Δημοσ. 13 Ιουνίου Όταν πατάς το ΕΔΩ, μάλλον σου έχει κ άλλες επιλογές, όπως "μεταφορά στη φορολογική δήλωση"
georgiouu Δημοσ. 13 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 8 ώρες πριν, sphinxgr είπε Όταν πατάς το ΕΔΩ, μάλλον σου έχει κ άλλες επιλογές, όπως "μεταφορά στη φορολογική δήλωση" οχι δεν εχει,εχει μονο επιστροφη στην δηλωση και εκτυπωση
fitsoulas2024 Δημοσ. 16 Ιουνίου Δημοσ. 16 Ιουνίου Στις 12/6/2025 στις 8:48 ΜΜ, georgiouu είπε το οποιο μερισμα εχει φορολογηθει ηδη μηπως δεν πρεπει να το συμπληρωσω καν; δλδ σου εχει προσυμπληρωμενη και τη φορολογια του, οπως γινεται με τους τραπεζικους τοκους?
georgiouu Δημοσ. 16 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 3 ώρες πριν, fitsoulas2024 είπε δλδ σου εχει προσυμπληρωμενη και τη φορολογια του, οπως γινεται με τους τραπεζικους τοκους? Ναι αλλά δεν έχει κουμπί μεταφοράς στην φορολογική δηλωση
fitsoulas2024 Δημοσ. 17 Ιουνίου Δημοσ. 17 Ιουνίου 17 ώρες πριν, georgiouu είπε Ναι αλλά δεν έχει κουμπί μεταφοράς στην φορολογική δηλωση Αφου υπαρχει λογικα το μεταφερεις, δλδ δεν υπαρχει να κρυψεις κατι, το γνωριζουν. Αν αναρωτιεσαι αν μπορει αυτος ο κωδικος να αυξησει το φορο σου, τοτε κανε δοκιμη, δες την εκκαθαριση με και χωρις το κωδικο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα