Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα συμφορειτες θέλω να παραγγείλω αυτούς τους  ανεμιστήρες της Sapphire από το Amazo jp  και φοβάμαι λίγο για το τελωνείο δεν αναφέρει πουθενά ότι τα imports είναι μέσα στην τιμή ακόμα και πριν την πληρωμή(επειδή δεν ξερω τι ισχύει δεν τα εχω παραγγείλει ακόμα) δεν μου τα εμφανίζει ξέρετε τι ισχύει(υπάρχουν και αλλά θέματα με το ιδιο ζήτημα αλλά είναι αρκετά παλιές οι απαντήσεις και δεν ξερω κατά ποσό ισχύουν το 2025.
Οσες φορες προσπάθησα να μιλήσω με customer services(ακομα και απ το γερμανικο Amazon)για να τους ρωτήσω μου βγάζει ότι δεν είναι δυνατή η επικοινωνία αυτήν την στιγμή.
Ευχαριστώ εκ των πότερων για της απαντήσεις σας.image.png.6e766210872b10e311a145b4e6b57316.png

Επεξ/σία από KAROLSHELLONIOMION23
Δημοσ.
2 ώρες πριν, KAROLSHELLONIOMION23 είπε

Καλησπέρα συμφορειτες θέλω να παραγγείλω αυτούς τους  ανεμιστήρες της Sapphire από το Amazo jp  και φοβάμαι λίγο για το τελωνείο δεν αναφέρει πουθενά ότι τα imports είναι μέσα στην τιμή ακόμα και πριν την πληρωμή(επειδή δεν ξερω τι ισχύει δεν τα εχω παραγγείλει ακόμα) δεν μου τα εμφανίζει ξέρετε τι ισχύει(υπάρχουν και αλλά θέματα με το ιδιο ζήτημα αλλά είναι αρκετά παλιές οι απαντήσεις και δεν ξερω κατά ποσό ισχύουν το 2025.
Οσες φορες προσπάθησα να μιλήσω με customer services(ακομα και απ το γερμανικο Amazon)για να τους ρωτήσω μου βγάζει ότι δεν είναι δυνατή η επικοινωνία αυτήν την στιγμή.
Ευχαριστώ εκ των πότερων για της απαντήσεις σας.

Καλημέρα.

Προχώρα κανονικά στην αγορά σου.

Να προσέχεις να γράφει ships and sold by Amazon. Επίσης, μπορείς να αγοράσεις από τρίτους πωλητές αρκεί να γράφει ships from Amazon. 

Αν είναι να μπει τελωνείο, τα πληρώνεις από την αρχή και όχι όταν έρθει. Σε περίπτωση που πάει στραβά, επικοινωνείς με την Amazon και το λύνουν το θέμα.

Έχω αγοράσει αρκετές φορές από Ιαπωνία απλά τα μεταφορικά είναι λίγο ακριβά αλλά τουλάχιστον τα παίρνεις σχετικά γρήγορα αφού τις περισσότερες φορές έρχεται με DHL express. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...