Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επανέρχομαι 

Μόλις μίλησα στο τηλέφωνο με Πλαίσιο 

Αντικατάσταση οθόνης, θα με ενημερώσουν να πάω να την πάρω από το κατάστημα.

Το ερώτημα είναι την παίρνω; Η τους ζητάω πιστωτικό αφού θα είναι σφραγισμένη και να πάρω μια άλλη μάρκα;

• Like 2
Δημοσ.
Στις 18/6/2025 στις 3:46 ΜΜ, NOODLE είπε

Επανέρχομαι 

Μόλις μίλησα στο τηλέφωνο με Πλαίσιο 

Αντικατάσταση οθόνης, θα με ενημερώσουν να πάω να την πάρω από το κατάστημα.

Το ερώτημα είναι την παίρνω; Η τους ζητάω πιστωτικό αφού θα είναι σφραγισμένη και να πάρω μια άλλη μάρκα;

Αν σου άρεσε σαν οθόνη, την παίρνεις, αλλά την ανοίγεις εκεί επι τόπου και βλέπεις αν υπάρχει πρόβλημα. 

• Like 2
Δημοσ.
Στις 19/6/2025 στις 7:25 ΜΜ, tasvar είπε

Αν σου άρεσε σαν οθόνη, την παίρνεις, αλλά την ανοίγεις εκεί επι τόπου και βλέπεις αν υπάρχει πρόβλημα. 

Πηρα ξανα την ιδια γιατι επρεπε να την τιμολογήσουν να κοπει αποδειξη να περαστει και η εξτρα 5 ετων εγγυηση και μετα να κανω υπαναχωρηση. Οποτε φανταστειτε για να παρω την ιδια περιμενα 35 λεπτα στο ταμειο.. 
στο θεμα μας τωρα. COIL WHINE και αυτη χαχαχαχαχαχ (μπορει και χειροτερο). Στο ιδιο σημειο πανω δεξια απο πισω και μου ερχεται η μυρωδια του καμμενου ή του καινουργιου ηλεκτρονικου που μπαίνει σε λειτουργία. Πάλι doa παλι τα ιδια. απαραδεκτη εταιρια εχει πεσει στα ματια μου,  ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ.

• Sad 2
  • 5 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 27/6/2025 στις 3:36 ΜΜ, NOODLE είπε

Πηρα ξανα την ιδια γιατι επρεπε να την τιμολογήσουν να κοπει αποδειξη να περαστει και η εξτρα 5 ετων εγγυηση και μετα να κανω υπαναχωρηση. Οποτε φανταστειτε για να παρω την ιδια περιμενα 35 λεπτα στο ταμειο.. 
στο θεμα μας τωρα. COIL WHINE και αυτη χαχαχαχαχαχ (μπορει και χειροτερο). Στο ιδιο σημειο πανω δεξια απο πισω και μου ερχεται η μυρωδια του καμμενου ή του καινουργιου ηλεκτρονικου που μπαίνει σε λειτουργία. Πάλι doa παλι τα ιδια. απαραδεκτη εταιρια εχει πεσει στα ματια μου,  ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ.

Οπότε τίθεται το ερώτημα. Ποια η διαφορά ανάμεσα σε πραγματικό κατάστημα και σε ηλεκτρονικό τύπου Amazon;

Υποτίθεται ότι στο κατάστημα μιλας με ανθρώπους πρόσωπο με πρόσωπο και θα σε εξυπηρετήσουν.

Αν έχουν γίνει μια από τα ίδια, απρόσωποι και αδιάφοροι δε διαφέρουν σε τίποτα απο τα ηλεκτρονικά καταστήματα πλέον.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...