Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, gizaxgiza είπε

Σταμάτα να διαβάζεις τα σχόλια μου. Ούτε εσύ αλλά ούτε μερικοί άλλοι κατάλαβαν ότι δεν γίνετε να μην πέσει η ασφάλεια σε περίπτωση υπερφόρτωσης η βραχυκυκλώματος ακόμα και αν βάλεις ζελοτεϊπ, αλλά θέλετε να το παίξετε έξυπνοι.

Στις 13/6/2025 στις 1:11 ΜΜ, gizaxgiza είπε

κράτα την με ζελοτεϊπ ή χαντζαπλάστ

Ουτε με το χερι δεν μπορει να την κρατησει.

Απλα σταματα.

Επεξ/σία από StamTheMan
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, gizaxgiza είπε

Σταμάτα να διαβάζεις τα σχόλια μου. Ούτε εσύ αλλά ούτε μερικοί άλλοι κατάλαβαν ότι δεν γίνετε να μην πέσει η ασφάλεια σε περίπτωση υπερφόρτωσης η βραχυκυκλώματος ακόμα και αν βάλεις ζελοτεϊπ, αλλά θέλετε να το παίξετε έξυπνοι.

Σωωωπα. Αφού έτσι κι αλλιώς δεν γίνεται να μην πέσει η ασφάλεια ακόμα και με σελοτειπ τότε προς τι η συμβουλή να βάλει αυτά στην ασφάλεια για να μην πέσει; 

Σε λίγο θα ακούσουμε και για συνδετήρες με μανταλάκια στις ασφάλειες για να παρεμποδισουν την λειτουργία τους. 

• Like 1
Δημοσ.
11 ώρες πριν, StamTheMan είπε

Ουτε με το χερι δεν μπορει να την κρατησει.

Απλα σταματα.

εγώ λέω να συνεχίσω και εσύ δεν μπορείς να με σταματήσεις.

10 ώρες πριν, mariosnik_ είπε

Σωωωπα. Αφού έτσι κι αλλιώς δεν γίνεται να μην πέσει η ασφάλεια ακόμα και με σελοτειπ τότε προς τι η συμβουλή να βάλει αυτά στην ασφάλεια για να μην πέσει; 

Σε λίγο θα ακούσουμε και για συνδετήρες με μανταλάκια στις ασφάλειες για να παρεμποδισουν την λειτουργία τους. 

βλέπω απαντάτε μόνο σε εμένα γιατί όντως πιστεύετε ότι το ζελοτεϊπ θα εμποδίσει την ασφάλεια να προστατεύσει την εγκατάσταση σε περίπτωση υπερφόρτωσης ή βραχυκυκλώματος.

είναι σαν να έχεις μια συρόμενη πόρτα και να σου λέω βάλε αυτόν τον σύρτη για ασφάλειsyrtis-epiplon-isios-80.jpg 

λίγο λογική να έχεις θα καταλάβαινες το ύφος της απάντησης.

περιμένω τις απαντήσεις σας, πάω να δω παγκόσμιο κύπελλο συλλόγων.

έχω παίξει Μεσι να σκοράρει και έχω πιάσει με ζελοτεϊπ το δελτίο πάνω στην ασφάλεια του ψυγείου στον ηλεκτρολογικό πίνακα, επιτρέπετε ή κινδυνεύει να λιώσει το παγωτό που έχω μέσα στο ψυγείο?

• Haha 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...