Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είχα φτιάξει μια virtual prepaid πριν παραλάβω την dual. Παω στο ΣΜ "Μασούτης", και πληρώνω με αυτή, βγάζει το απόκομμα της συναλλαγής και της ανάλυσης πόντων (που αποδόθηκαν άμεσα οι πόντοι). Οκ. Βέβαια, την ίδια μέρα που έκανα τη συναλλαγή με τη προπληρωμένη, παρέλαβα και τη dual. Την ενεργοποιώ, την περνάω στο Apple Pay, και πάω να κάνω μια αγορά στο ΣΜ "Γαλαξίας", αλλά δεν βγάζει το τμήμα με τους πόντους, παρομοίως και στο ΣΜ "Σκλαβενίτης". Κάνοντας συναλλαγή με την φυσική κάρτα, βγάζει και την ανάλυση πόντων. Εμένα είναι η εξής απορία, πως η virtual prepaid, μπορεί να αποδόσει άμεσα τους πόντους και να βγάζει απόκομμα, ενώ με την χρεωστική, και με τον ίδιο τρόπο, μέσω Apple Pay, να μην. Εφόσον είτε το ένα είτε το άλλο, δουλεύουν με tokenisation. 

Στο τηλέφωνο δεν με έδωσαν μια ξεκάθαρη απάντηση για την απορία που ανέφερα, ούτε κάπου οι όροι του προγράμματος δεν έδωσαν κάποιο φως στα ερωτήματα μου. 

Δημοσ.

Εγώ με χρήση αποκλειστικά σχεδόν μέσω Apple pay , παίρνω κανονικά πόντους όπου είναι συμβεβλημένοι και κάνω και εξαργύρωση. Κανονικά έπρεπε να δουλεύει δλδ.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, panostza είπε

Εγώ με χρήση αποκλειστικά σχεδόν μέσω Apple pay , παίρνω κανονικά πόντους όπου είναι συμβεβλημένοι και κάνω και εξαργύρωση. Κανονικά έπρεπε να δουλεύει δλδ.

Εσύ, όταν έβαλες τη χρεωστική, έβγαλε κατευθείαν στο απόκομμα της συναλλαγής για το go4more? 

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, zurabi είπε

Εσύ, όταν έβαλες τη χρεωστική, έβγαλε κατευθείαν στο απόκομμα της συναλλαγής για το go4more? 

Κανονικα, σε οποια συναλλαγη υπαρχουν ποντοι τραπεζων, βγαινει στο αποκομμα το κερδος σου (πχ πειραιως θα βγει στην αποδειξη του pos, στο κατω μερος). Μηπως δεν βγηκε καθολου χαρτι στο pos? Μετα, κρατα την ημερομηνια να δεις μηπως πιστωθουν οι ποντοι σε καθε περιπτωση.

Μπορεις να δοκιμασεις να την αφαιρεσεις απο το wallet και απο τροπους πληρωμης στην apple (το αναφερω γτ στην google αν βγει απο το πορτοφολι, δεν σημαινει οτι διαγραφεται απο τον λογαριασμο) και να την ξαναπερασεις

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Κανονικα, σε οποια συναλλαγη υπαρχουν ποντοι τραπεζων, βγαινει στο αποκομμα το κερδος σου (πχ πειραιως θα βγει στην αποδειξη του pos, στο κατω μερος). Μηπως δεν βγηκε καθολου χαρτι στο pos? Μετα, κρατα την ημερομηνια να δεις μηπως πιστωθουν οι ποντοι σε καθε περιπτωση.

Μπορεις να δοκιμασεις να την αφαιρεσεις απο το wallet και απο τροπους πληρωμης στην apple (το αναφερω γτ στην google αν βγει απο το πορτοφολι, δεν σημαινει οτι διαγραφεται απο τον λογαριασμο) και να την ξαναπερασεις

Με τη φυσική κάρτα, το απόκομμα της συναλλαγής βγήκε, και μαζί και των πόντων. Όταν κάνω τη συναλλαγή δε με το Apple Pay, μόνο το απόκομμα της συναλλαγής, χωρίς να έχει ποιο κάτω την αναφορά για τους πόντους. Το έβγαλα, το ξανά έβαλα, δεν δούλεψε. Θα περιμένω να δω μήπως θέλει μερικές ημέρες μήπως στρώσει. 

Δημοσ.
11 hours ago, zurabi said:

Ναι, σα να βάζω την ίδια την κάρτα. Πιστωτική βέβαια αλλά δε νομίζω να παίζει ρόλο. Μήπως δεν είσαι γραμμένος στο πρόγραμμα Go4more? Αν είσαι γραμμένος 100% και δεν το βγάζει, στείλε στο [email protected] και εξήγησέ τους τι και πως. Κάποιος θα σου απαντήσει μέσα σε κάποιο διάστημα.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, panostza είπε

Ναι, σα να βάζω την ίδια την κάρτα. Πιστωτική βέβαια αλλά δε νομίζω να παίζει ρόλο. Μήπως δεν είσαι γραμμένος στο πρόγραμμα Go4more? Αν είσαι γραμμένος 100% και δεν το βγάζει, στείλε στο [email protected] και εξήγησέ τους τι και πως. Κάποιος θα σου απαντήσει μέσα σε κάποιο διάστημα.

Ναι, έχω κάνει εγγραφή στο πρόγραμμα, μίλησα και από το τηλέφωνο χθες. Δηλαδή, φαινόταν (για να είχα κάνει με το σώμα της κάρτας συναλλαγή σε POS καταστήματος που συνεργάζεται με την ΕΤΕ για το πρόγραμμα επιβράβευση της). 

Δημοσ.

Έπειτα από πολλές κλήσεις και email, άκρη δεν βγήκε. Ή βαριούνται να κάνουν κάτι ή δεν ξέρω τι άλλο. Εκεί που θα έπρεπε να δουλεύει, απλά δεν θέλει να δουλέψει. Με Virtual Prepaid, που ούτως ή άλλως δουλεύει με Apple Pay, αποδίδει κανονικά τους πόντους. Και βγάζει και την αναλυτική των πόντων μαζί με το απόκομμα της συναλλαγής. Η άλλη είναι σαν να μη τη βλέπει κάν. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...