JimFit77 Δημοσ. 13 Ιουνίου Δημοσ. 13 Ιουνίου Καλησπέρα σε όλους! Ψάχνω για αγορά έτοιμου desktop συστήματος (όχι laptop) με ανώτατο budget τα 800€. Ο υπολογιστής θα χρησιμοποιείται κυρίως για: AutoCAD (2D και basic 3D) για φοιτητικές και επαγγελματικές εργασίες Gaming (κυρίως AAA τίτλοι και online games όπως GTA V, CS:GO, Warzone, FIFA, κ.λπ.) Θέλω να έχει μακροχρόνια υποστήριξη και αντοχή, όχι κάτι που θα "γεράσει" γρήγορα Τι ζητάω: Έτοιμο σύστημα (προκατασκευασμένο PC), με εγγύηση Όχι ανάγκη για περιφερειακά (πληκτρολόγιο/οθόνη/ποντίκι) Κατά προτίμηση με Windows προεγκατεστημένα (αν χωράει στο budget) Αν έχετε να προτείνετε κάποιο καλό site ή κατάστημα στην Ελλάδα για αγορά, ή κάποιο συγκεκριμένο μοντέλο, θα το εκτιμήσω ιδιαίτερα. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων για τη βοήθεια! 😊 2
Kthulhou Δημοσ. 26 Ιουλίου Δημοσ. 26 Ιουλίου (επεξεργασμένο) MONO , ΜΟΝΟ, ΜΟΝΟ αν πας κ το δεις να λειτουργει κ το πάρεις χέρι με χέρι αμεσως, γιατί μυρίζει απάτη, ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΓΟΡΕΣ Επεξ/σία 26 Ιουλίου από Kthulhou
benign Δημοσ. 26 Ιουλίου Δημοσ. 26 Ιουλίου Ξεθαψατε νημα εναμιση μηνα παλιο, που ο ανθρωπος που το ξεκινησε εχει να ερθει στο ινσομνια απο 13 Ιουνιου.
Xarh Δημοσ. 29 Ιουλίου Δημοσ. 29 Ιουλίου Στις 26/7/2025 στις 9:08 ΜΜ, Kthulhou είπε MONO , ΜΟΝΟ, ΜΟΝΟ αν πας κ το δεις να λειτουργει κ το πάρεις χέρι με χέρι αμεσως, γιατί μυρίζει απάτη, ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΓΟΡΕΣ Βλέπω ότι έβαλες την αγγελία μου στις ύποπτες (η δεύτερη). Όπως λέμε ότι αυτός είναι "φυσιογνώμων", εσύ είσαι "αγγελιογνώμων". Το ότι έχω 481, ΜΟΝΟ ΘΕΤΙΚΕΣ, αξιολογήσεις, δεν παίζει κανένα ρόλο. Η διαίσθηση σου είναι άλλο πράγμα! Να μου πεις τα νούμερα του Τζόκερ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα